Дневен център за деца и младежи с увреждания - седмична

...
Дневен център за деца и младежи с увреждания - седмична
Коментари Харесай

Разширява се базата на центъра за деца и младежи с увреждания в Русе

" Дневен център за деца и младежи с увреждания - седмична грижа " в Русе ще разшири материалната база за даване на обществените услуги в града, като потенциалът му ще бъде повишен от 20 на 30 консуматори.
В центъра се ползват стандартите за качество за обществените услуги - дневна грижа, информиране и консултиране, покровителство и ходатайство, терапия и рехабилитация, образование за придобиване на умения, поддръжка за придобиване на трудови умения за младежи над 16-годишна възраст и резидентна грижа.
Местната администрация се отнася с схващане към  нуждата да се обезпечи подобаваща материална база, в която ще се подсигурява възстановяване качеството на живот на по-голям брой нуждаещи се от поддръжка деца и младежи със специфични потребности и ще се понижат рисковете, водещи до общественото им изключване и изолираност. Това е поредна крачка към усъвършенстването на обществените услуги, които се оферират в Русе, за всички възрастови групи и лица с физически и ментални усложнения и болести.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР