Дневен хороскоп за вторник, 27.10, вторник, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за вторник, 27.10, вторник, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Рибите се справят с всяка трудност, успешни преговори за Водолеите

 Дневен хороскоп за вторник, 27.10, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте в преференциална позиция, която е редно да употребявате. Промените са във ваша изгода, без значение, че Меркурий е към момента назадничав и че някои завистници се пробват да ви попречат да ги предприемете, само че това не зависи от тях, а единствено от вас. Имате съдбовна поддържат в желанието си да постигнете задачите си освен за деня, а и до края на годината. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, само че в случай че сте фамилни сте подвластни и от околните си и от вашия сватбен сътрудник. 

ТЕЛЕЦ

Денят е подобаващ за взимане на решения. Проведете диалози с вашите сътрудници и подчинени по отношение на бъдещите ви проекти. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място, свързани с нечия небрежност, подтикната от ретроградното придвижване на Меркурий. Очаквайте информация за финансови приходи. Заемете се със служебните си задания и триумфът няма да закъснее. В персоналните ви връзки  има леко пропукване. Ако сте сбъркали, променете държанието си. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в съгласие с вашите сътрудници. Ако сте инатливи и заядливи сте в положение да съсипете настроението на сътрудниците си и да неуспехите деня си, изключително откакто Меркурий е към момента назадничав. Вечерта предлага опция за стабилизиране на деловите и персоналните връзки. В персоналният ви живот е умерено. Ако не допуснете странична интервенция да се трансформира в причина за разтърсвания, ще съхраните хармонията и разбирателството. 

РАК

Денят е неподходящ за вас поради към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Не се правете на способени при липса на познания, а приемете мнението на близките, с цел да не предизвикате експанзия в деловите си сътрудници и да не се злепоставите. Срещите и диалозите са сполучливи. Не ги отлагайте, в случай че са уговорени авансово, тъй като ще създадете неприятно усещане. Не се колебайте да споделите възприятията си, в случай че желаете да съхраните връзките си с вашия сватбен сътрудник. 

ЛЪВ

Сложете в ред документите на компанията си, с цел да сте подготвени през идващия месец за непредвидени инспекции, предизвикани и от ретроградното придвижване на Меркурий. Добра вест и преференциално предложение ще ви донесат доходи. Имате късмет за непредвиден триумф и удобно разрешаване на персонални проблеми. Предложенията за приходи са примамливи, само че ги обмислете добре. Склонни сте да си създадете проблеми в персоналните връзки, поради неспособност да приемете мнението на вашите близки за пътешестване. 

ДЕВА

Днес сте обезпокоени, само че ще се визиите ослепително в следващата си изява на работното място. Предстои ви сполучлив ден, обвързван с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без съмнение се заемете с подготовката на новите си задания, с цел да поставите началото при директното придвижване на Меркурий другата седмица. Справяте се без старания, само че ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от нормалното. Днес в персоналния живот е добре да се погрижите за хармонията.

ВЕЗНИ

Проведете диалог с финансист, който да ви даде насоки за персоналната ви непоклатимост, в случай че имате желание да инвестирате, само че не сте уверени, че постъпване вярно. Очаквайте предложение за спомагателна работа по впечатляващ план, който е добре да приемете когато Меркурий приключи ретроградното си придвижване. На работното място със успокоение сте в положение да отхвърлите доста работа. Анализирайте деликатно всичко, което се случва в роднинското обграждане в тези дни. 

СКОРПИОН

Днес сте изпълнени с сила, само че не трябва да сте прекомерно дейни. И без това ви липсва предпочитание за работа. В положение сте сами да си създадете проблеми, единствено тъй като се чудите по какъв начин да отмените срещите и диалозите, които сте насрочили за този ден. Възможни са неточности, в случай че се занимавате с преподавателска активност и не сте готови според повелята на ретроградния Меркурий. Не ви поучавам да спорите с брачния си сътрудник за битовизми, с които е редно да се оправи самичък.

СТРЕЛЕЦ

Ще се издигнете на значима професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, в случай че прецените че няма да си навредите, откакто Меркурий е към момента назадничав. Не бъдете прибързани. Няма да съумеете да разрешите елементарно проблеми свързани с финансовите ви проекти и планове. Не търсете удостоверение на правилността в своите дейности. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост към брачния или съкровен сътрудник. 

КОЗИРОГ

Колкото и да ви желае да си кажете мнението, бъдете тактични, безмълвни и виновни във връзка с служебните си задания. Не очаквайте бързо и елементарно разрешаване на финансови проблеми. Спорни връзки с ваш някогашен настоятелен сътрудник изискват намесата на правораздаването, с цел да си върнете вложените пари, само че в случай че сте решили да водите каузи изчакайте да завърши ретроградното придвижване на Меркурий. Заядливият звук в дома ви би бил повода още веднъж да се чувствате неразбрани и много изнервени.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на триумф на работното място, постигате задачите си, завършвате служебните си задания и будите възхитата на вашите сътрудници. В материално отношение не очаквайте огромни приходи и промени до момента в който Меркурий е към момента в ретроградното си придвижване. При нужда проведете настоятелен диалог, който е сполучлив. Вечерта са вероятни проблеми с непосредствен човек. Вечерта бъдете с околните си и с обичаните си. Създайте сантиментална конюнктура. Сексуалните удоволствия сигурно ще ви разтоварят. 

РИБИ

Ще се появят непредвидени трудности, подбудени от странични фактори, подтикнати и от към момента ретроградния Меркурий, които не трябва да ви тормозят. Имате опция да се справите с всичко, което сте набелязали за деня. Работете търпеливо и концентрирано.  Не разчитайте на помощ в профил и не се включвайте в спорове. Ваши другари, които сте трансформирали незабелязано във врагове, се пробват да вредят на персоналните ви връзки. Късметът не е с вас. Въздържайте се от почтени флиртове...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР