Дневен хороскоп за сряда, 4-ти март, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за сряда, 4-ти март, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Признания и успехи за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за сряда, 4-ти март, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Преценили сте, че имате опция да поставите началото на нов бизнес. Днес е във ваша изгода да обсъдите решението си с вашите юристи на работен обяд и да подготвите нужните документи. На всяка цена е добре да разбере кой измежду новите ви настоятелен сътрудници ще ви съобщи в близко бъдеще. Доверявайте се на интуицията си. Не пренасяйте неприятното си въодушевление в фамилията или при среща с интимния сътрудник, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Проблемите в полово отношение се дължат на неналичието на самочувствие в този ден, поради самовнушението, че не сте задоволително привлекателни.

ТЕЛЕЦ

Днес сте самоуверени и сте си сложили върхова цел, която е действителна и постижима и го знаете чудесно. Наясно сте за какво макар настойчивите молби избягвате безполезните запознанства. Постъпките ви са учредени на увереност в личната ви справедливост. Ако се постанова да проведете настоятелен диалог го уговорете за следобяд. Семейните дами да чакат приятни сантиментални преживявания, изключително в случай че са се прибрали в точния момент вкъщи. Несемейните могат да срещнат своята огромна обич и да бъде щастливи. Ако сте фамилни сексът ще ви зареди със сили.

БЛИЗНАЦИ

В този ден е във ваша изгода вечерта да си почивате, само че в случай че работите избегнете начинанията и се задълбочете в директните си служебни отговорности. Усилията ви ще донесат предстоящите триумфи в идващите дни. Предпазвайте се от несъответствуващи запознанства. Общуването със експерти във вашата професионална област ви носи изгода. Създайте добра работна конюнктура. Не допускайте проблеми в фамилията си. Очертава се опцията за кратковременно въодушевление. Любовта на интимния ви сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили. Не подценявайте половите си преживявания, поради неналичието на естетика в връзките ви.

РАК

От сутринта този ден изисква от вас да се заредите с такт и самообладание, макар че не ви е елементарно. За да постигнете задачите си, не си губете време на работното място с безсмислени занимания. Предпазвайте се от използвачи, които от дълго време се стремят да ви навредят. Не е изключено да се поддадете на измамници и да инвестирате погрешно парите си. Обсебени сте от мисълта за обичаните си хора и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни часове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

ЛЪВ

Деловите срещи са сполучливи, макар че сте напрегнати. Работете без да спорите заядливо с близките и променете отношението си към вашите подчинени, в случай че имате собствен бизнес, с цел да спечелите уважението им. Днес сте неуверени и неспокойни, макар че триумфът е с вас. Не проявявайте прекомерна наивност и бъдете сдържани в общуването. Възможно е новите запознанства в персонален проект да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте фамилни се пазете от невярност, благи дами. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

ДЕВА

Щастливи сте в персоналния живот, горди сте със фамилията си, само че в този ден, вместо да си почивате, сте подготвени да се докажете като положителни експерти. Допълнителните задания ви носят отлични доходи. Проведете деловите срещи и диалозите с вашите сътрудници, само че разчитайте на себе си и на знанията си. Появата на някогашни ухажьори ще ви сътвори проблеми. Самотните ще се радват на сантиментална среща. Няма да постигнете нищо, в случай че решите да сте нападателни по време на секса с обичания си, изключително в случай че не сте фамилни.

ВЕЗНИ

Не се надявайте на впечатляващи професионални триумфи, в случай че множеството от вашите сътрудници са си взели отмора, а вие също е добре да се отдадете на почивка и развлечения. Днешният ден е зависим на спокойствието, рутината, компромисите и разбирателството. Не се занимавайте с търговия, даже и в случай че това е ваша съществена активност и прехранване. Партньорските връзки с представителите на противоположния пол ще са сполучливи и ще ви донесат взаимно задоволство. Несемейните дами ще изживеят незабравими сантиментални мигове, със своите обичани.

СКОРПИОН

В днешния ден имате опция да осъществите плануваните срещи, само че бъдете деликатни и не пропускайте нито една детайлност при осъществяване на диалозите с вашите сътрудници. От вас зависи да успявате. Очаквате да жънете резултатите от труда си, а те са впечатляващо положителни. Ще пожънете и нечия злоба, която мъчно ще преглътнете. Днес е добре несемейните дами да се замислят за основаване на семейство, да не отхвърлят предложения за развлечения и да се огледат за подобаващия сътрудник. Семейните дами да се отдадат на интимни мигове и полови прекарвания.

СТРЕЛЕЦ

Избрали сте и този да работите интензивно. Ще спечелите от приключването на задания, които към този момент сте преполовили. Завършете ги през днешния ден. Общувате с неподозирана лекост и печелите съидейници за новите си планове. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че не се захващате със задания, които не можете да свършите. Справяте се със отговорностите си с твърдоглавие. Вечерта се пригответе за приятни сантиментални преживявания, които очаквате с неспокойствие. Любовта на сътрудниците ви липсва, по тази причина се постарайте да си възвърнете хармонията както в възприятията, по този начин и в секса и то още през днешния ден.

КОЗИРОГ

Денят ви е изтощителен, а вие сте унили. Заредете се със самочувствие, което ще ви е належащо, изключително в случай че без причина се чувствате отпаднали и депресирани. Товарът на работното място може да ви се стори непостижим. Няма да липсват и настоятелен оферти. Не се ядосвайте и си наложете самообладание, в случай че зависите от сътрудниците си или подчинените си, а те забавят работата ви. Несемейните дами са пред своя звезден момент на среща с любовта. Очаква ви ново любовно въодушевление. Сексът ще ви достави наслаждение, в случай че възприятията ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с сътрудник Скорпион.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви тежък и под напрежение ден, тъй като ще се наложи да се справите с финансови проблеми, подбудени и от ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и нямате причина за подозрения във вашия триумф. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не трансформират материалните си желания в самоцел, тъй като може ненадейно да се провалят. По-добре не инвестирайте. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви усеща изпитвате. Ако не сте фамилни дами и задачата ви е взаимно бъдеще без усеща, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги чакат сантиментални мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Днешният ден ви разрешава да преговаряте, да дадете единодушие за рационални вложения, за които сте създали инспекциите си и сте сигурни, че няма да претърпите загуби по времето на ретроградния Меркурий. Сключените контракти са печеливши. Бъдете естествени и не подражавайте на никого, в случай че желаете новите ви настоятелен сътрудници да ви се доверят. Не изневерявайте на колегата си, единствено тъй като сте се усъмнили в неговата честност. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични полови връзки, поради вашето държание, което е раздразнило интимния ви сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР