Дневен хороскоп за понеделник, 30.03, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за понеделник, 30.03, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Противоречив ден за представителите на няколко зодии

 Дневен хороскоп за понеделник, 30.03, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не разчитайте на шанса си. С опциите си сте в положение да постигнете доста. Бъдете търпеливи на работното място и триумфът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите оферти за професионална реализация не би трябвало да ви главозамайват, тъй като може да претърпите загуби. Отдалечили сте обичаните си хора и страдате, тъй като се чувствате самотни. Време е през днешния ден да намерите още веднъж пътя към сърцата им. Сексуалните ви връзки естествено са проблематични. Нямате предпочитание за интимна непосредственост, поради нежеланието ви да се извините.

ТЕЛЕЦ

 

Отхвърлете най-важните си задания. Проведете отлаганите настоятелен срещи и диалози. Вечерта си дайте отмора и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате връзките с деловите си сътрудници. Дали ще съхраните тези връзки зависи от вашето положително предпочитание и от умеенето ви да осъзнавате грешките си. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, в случай че възприятията ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина.

БЛИЗНАЦИ

 

Покажете на какво сте способни на работното място. Не споделяйте новите си хрумвания и проекти, тъй като неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за разискване на контракти и покупко-продажби, само че не разрешава да поставяте подписа си под окончателните съглашения, макар, че вашите сътрудници са изключително настоятелни. Обмислете измененията, които са наложителни и свързани с вашия персонален живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимния си сътрудник.

РАК

Добре е да разчитате на себе си. Отстоявайте правилата си. Успехът ще бъде с вас, в случай че не проявявате неспокойствие и не сте прибързани. Пригответе се за нови задания. Очаквайте информация за доходи. Ако сте спестовни, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичания човек. Разходете се. Порадвайте се на сантиментални мигове. Стабилизирайте връзките вкъщи. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

ЛЪВ

Не мислете за бъдещите си професионални проекти. Новите срещи ви носят рисковани оферти и доста бъдещи разочарования. Овладейте страстта си, тъй като може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за автограф контракти и финансови документи, които ви подсигуряват сполучливо съдействие. В съкровен проект ви чакат приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ДЕВА

Ще се сблъскате с компликации, които няма по какъв начин да предвидите тъй като са подбудени непознати хора, появили се ненадейно към вас. Въоръжете се с самообладание, с цел да се справите със дилемите. Успехът е с вас. Не обиждайте сътрудниците си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви основали проблеми. В персоналните ви връзки още веднъж ще настъпи безпорядък, поради недоразумения подбудени от ваши думи. Разрешете проблемите умерено. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте половите мигове в безкрайни диалози.

ВЕЗНИ

На работното място се справяте бързо със дилемите си. Във ваша изгода е да отложите плануваните настоятелен срещи. Не проявявайте ината си. Поставете сполучливо начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, в случай че няма да пречи на служебните ви отговорности и няма да блокира работата ви, тъй като ще претърпите загуби. Самотните дами ще привлекат вниманието на противоположния пол, само че запознанствата ще приключат с отчаяние. По-добре бъде рационални и не се отдавайте на фамилиарност. Не бързайте със полови удоволствия, в случай че не сте уверени в възприятията си.

СКОРПИОН

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в връзките ви се отразяват добре. Избягвайте ненужните разногласия и не защитавайте ваш сътрудник, който се е забъркал в спор. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си проекти на непознати хора, които са видимо доброжелателни, само че може да ви предадат, в случай че вашите съперници им платят за услугата. Ако сте се отдали на мисли за сантиментална среща, обадете се незабавно и я уговорете, с цел да не ви изпреварят противници. Вечерта можете да изживеете незабравими сантиментални мигове и полови удоволствия, в случай че имате до себе си родени в Овен или Лъв.

СТРЕЛЕЦ

На работното място не допускайте интервенция на некомпетентни хора, в случай че желаете да се справите бързо и безпроблемно със дилемите си. Не пропускайте да деянията увереност в реализиране на задачите си. Очаквайте финансови приходи, само че не бързайте да харчите, тъй като тези пари са ви нужни с цел да покриете разноските си за месеца. Не си създавайте проблеми поради ината си. Бъдете подготвени за съществени проблеми с другари и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си спомагателни разноски. Не изневерявайте, единствено тъй като желаете да си отмъстите. Сексът с чужд сътрудник няма да ви достави наслаждение.

КОЗИРОГ

Избягвайте рецензията и не показвайте неприятното си въодушевление на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените диалози, които водят вашите сътрудници, а вие сте любопитни и непрекъснато надавате ухо. Не взимайте прибързани и недомислени решения. Промените са във ваша изгода. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с наслада, тъй като сте обикнали от пръв взор обекта на възприятията си. Сексът с брачния сътрудник може да ви достави наслаждение, в случай че не закъснявате след работа и не допуснете препирня.

ВОДОЛЕЙ

Работата ви спори, в случай че се предпазвате от неточности. Не харчете пари за ненужни покупки, тъй като ще са ви нужни в околните дни. Имате опция да разрешите персоналните си проблеми. Признанието и триумфът ви са обезпечени, в случай че не се захващате със задания, които не можете да завършите, само че поради забавянето по ваша виновност ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Личните ви връзките са хармонични, само че не би трябвало да ги унищожавате с отсъствието си от вкъщи. Семейните дами ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните дами да не се впускат в инцидентни полови удоволствия.

РИБИ

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с готовност да докажете на всички вашите качества. Предпазвайте се от предложенията за губещи вложения. С работата си се справяте чудесно. Не се ядосвайте, в случай че зависите от сътрудниците си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви отговорности. Бъдете търпеливи. Жените да чакат персонални проблеми, поради прояви на ревнивост от страна на колегата си, за които може да има причина. Може да срещнете подобаващия сътрудник, в случай че към момента не сте фамилни и се усещат самотни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР