Дневен хороскоп за петък, 06.03.2020г., изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за петък, 06.03.2020г., изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големите амбиции помагат на представителите на една зодия днес!

 Дневен хороскоп за петък, 06.03.2020г., направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Ако се постанова, работете интензивно до обед, а по-късно проведете плануваните диалози, само че с сдържаност поради към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Не забравяйте да благодарите на вашите сътрудници за получената поддръжка. Пътуване ще бъде сполучливо. Запознанствата може да ви донесат приятни страсти, само че може и да ви разочароват. Пазете се от проблеми вкъщи. Отношенията в фамилията ви са хармонични, благи дами. Не налагайте мнението си и се отдайте на сантиментални мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в връзките.

ТЕЛЕЦ

Със успокоение ще постигнете задачата си на работното си място. Изслушайте търпеливо всички отзиви на вашите сътрудници и кажете своето, без да го налагате при ретроградното придвижване на Меркурий. Заради невъзможността да се примирите, че връзките в фамилията ви не са под ваш надзор сте нападателни. Научете кой е източника на интригата. На несемейните дами Съдбата сервира късмет за сантиментално запознанство, само че по-късно дълго ще потвърждават сериозността на своите планове. Сексуалните контакти със инцидентни сътрудници могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Изискването да сте правилни и умерени във всичко, важи с цялостната си мощ за тези от вас, които са на административна служба и в ръцете им е поверена значима социална или държавна задача, за която отговорността е голяма при ретроградното придвижване на Меркурий. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново занятие за изява. Личните връзки са затруднени, благи дами. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията. Естествения свършек на деня са половите удоволствия, които ще ви доставят взаимна приятност.

РАК

Намерете компромисно делово решение, с цел да ви поддържат всички ваши сътрудници при ретроградното придвижване на Меркурий. Начинанията са сполучливи, в случай че са планувани при започване на предишния месец и не са плод на ваше импулсивно решение. Отложете натоварващите ви диалози. Следобед още веднъж ви чака съществено натоварване на работното място, с което сте длъжни да се справите сами. Вечерта организирайте прелестно посещение или пътувайте с околните си, с цел да се разтоварите. Постарайте се повярвате в възприятията на сътрудниците си. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

ЛЪВ

Не бъдете прекомерно разточителни при извършване на покупки за офиса или дома, с цел да не изпаднете във финансови усложнения при ретроградното придвижване на Меркурий. Ако се занимавате с частен бизнес, триумфът ще бъде с вас, само че единствено при планувани задания без спонтанни промени. Преумората ви вреди, а умереността ви оказва помощ да съберете сили за идната седмица. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието да изживеете полови наслаждения с различен сътрудник, през днешния ден ще е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.

ДЕВА

Заемете се със служебните си задания, само че с рутините, както повелява към момента ретроградния Меркурий. Ако ги приключите бързо имате опция след края на работния ден да се разнообразите, като излезете с другари и със фамилията си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими, в случай че не се отдадете на следващите фантазии за развлечения. Отидете на посетители или си поканете другари вкъщи. Самотните дами ще получат самопризнание и триумф в персоналния живот. Вечерта сте изтощени. Искате да да избегнете секса, само че той ще ви разтовари от напрежението и умората.

ВЕЗНИ



Ако сте търговци през днешния ден печелите добре, макар ретроградния Меркурий. При належащи поправки не се натоварвайте с физическа работа, тъй като умората ще ви попречи да са дейни през идващите дни. Ако сте дружелюбни към мнението на сътрудниците си и се преценявате с него, триумфът ви е обезпечен, макар че по-бавно отхръляте дилемите си. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете деликатни и не се поддавайте на случки, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Няма по какъв начин да сте щастливи в леглото и да си доставите полови удоволствия, в случай че непрестанно проявявате искания към колегата си.

СКОРПИОН

Днес сте окуражени да работите и да заслужите спомагателни доходи, само че сутринта се постанова да се натоварите и с други отговорности, които няма да приключите бързо поради ретроградния Меркурий и поради проблеми свързани със фамилията. Ще се справите, в случай че не се притесните. Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно. Личните ви връзки могат да се възстановяват. Интимния ви сътрудник се съмнява в възприятията ви. Не вярвайте на интригите, с които се пробват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте да се хвалите с получените настоятелен оферти, тъй като не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място. Посещение или позвъняване на ваши другари ще ви ядоса, тъй като още веднъж насочат към вас претенции за финансова помощ. Харчили сте повече от допустимото през последните дни и не трябва да проявявате лековерие. Радвате се на непоклатимост в фамилния живот и естетика в връзките. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или обичаните си хора. Сексът ще ви се отрази добре.

КОЗИРОГ

Прекалената наивност и предпочитание да се подчините на странични препоръки и да се задълбочите с служебните проблеми вместо вашите сътрудници не работи във ваша изгода. По-добре ги оставете да се оправят сами. Денят е подобаващ за обмисляне на бюджета за второто полугодие, което чука на вратата. Въпреки вашето положително предпочитание да се справите с компликациите в персоналния ви живот, които сте провокирали сами сте обзети от раздразнителност и женски дебелоглав. Вашият сватбен сътрудник е отчаян от държанието ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Тези от вас, които са заети с професионални срещи, и не могат да ги отсрочат, да не се преуморяват и да ги приключат в ранния следобяд. Ако сте тръгнали на път и сте зад кормилото с приятна компания, не допускайте вашето приповдигнато въодушевление да ви накара да увеличите скоростта. Пазете се от интриги. Ще ви изненада сантиментално запознанство, само че не бързайте да се влюбвате, тъй като следствията ще са неприятни. Бъдете откровени и нежни с обичаните си хора, в случай че желаете да изживеете приятни полови удоволствия.

РИБИ

Не предприемайте пътешестване, тъй като ще ви натовари в допълнение. И без това имате задоволително отговорности. Бъдете виновни. Пазете се да не обидите сътрудниците си с недомислени думи, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Обсъдете новите си хрумвания, с цел да заслужите признанието и поддръжката им. В персонален проект не очаквайте успокоение, тъй като ще създадете спор с недомислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви сътрудник няма предпочитание за полови удоволствия.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР