Дневен хороскоп за неделя, 15.03.2020г., изготвен от Йоана ЙрдановаОвенСравнен с

...
Дневен хороскоп за неделя, 15.03.2020г., изготвен от Йоана ЙрдановаОвенСравнен с
Коментари Харесай

Положителни емоции за представителите на няколко зодии днес!

 Дневен хороскоп за неделя, 15.03.2020г., направен от Йоана Йрданова

Овен

Сравнен с предходните, днешният ден ще е по-спокоен – страстите ще се уталожат и ще оценявате действително протичащото се. Ако работите през днешния ден, ще сте много продуктивни, защото ще съумеете да се концентрирайте. Денят ще е удобен за вас във финансово отношение.

Телец

Днес чувствителността ви ще е изострена и може да реагирате остро на думите и постъпките на близките. Вместо да задълбавате в драми, по-добре намерете метод да вършиме нещо, което ви доставя наслаждение. Ако ви се удаде опция да се впуснете в премеждие, не я отхвърляйте с лека ръка – по всяка възможност прекарванията ще си заслужават.

Близнаци

Препоръчително е през днешния ден да не стартирате нищо ново. Каквото и да се случва в душата ви или във външния свят, няма да разрешите проблемите с мислене. Оставете на ориста това, което не зависи от вас – по този начин ще съумеете да изпуснете най-малко част от напрежението, което изпитвате.

Рак

Днес се поглезете – купете си нещо ново, отидете на коафьор или просто се отдайте на обичано занятие, за което усещате, че ви разтоварва. Имате потребност да си презаредите батериите. Очертава се положителен ден, в който ще ви се коства, че всичките ви предходни паники са отминали.

Лъв

Макар и почивен за доста хора, днешният ден е превъзходен за работа. Ако изпитате предпочитание да свършите нещо потребно, направете го – ще сте много продуктивни, а нищо чудно и да намерите позволение на финансов въпрос. Каквито и грижи да имате, концентрирайте се върху това какво бихте могли да извършите тук и в този момент, а не мислете за предишното или за бъдещето.

Дева

Очаква ви един превъзходен ден – ще имате положително самочувствие и ще ви е по-лесно да отстоявате себе си. За да се възползвате от позитивните въздействия, доверявайте се повече на шестото си възприятие – в случай че то ви подсказва, че нещо не е положително за вас, кажете " не “ и продължете напред, вместо да се примирявате или да таите напразни очаквания.

Везни

Днес не прибързвайте с решенията си и не изричайте безогледно думи – по-късно може или да съжалявате, или да нараните непосредствен човек, и то без да го желаете. Най-добре ще е да посветите деня на обичаните си занимания и да опитате да си подредите мислите в главата.

Скорпион



Ако желаете да изясните нещо с партньора/партньорката си или с различен човек, направете го през днешния ден. Ще съумеете умерено да изложите мнението си и има късмет да се разберете. Изпълнявайте уговорките, които сте поели – по този начин връзките ви с близките ще се развиват по-гладко.

Стрелец

Днес може да изпитате предпочитание да извършите някакво преустрояване в дома си, тъй че да стане по-уютен. Ако пък сте замислили да извършите по-сериозна смяна, може да действате – моментът е подобаващ. Не се жертвайте прекомерно за околните си хора, тъй като най-после ще се изтощите и няма да бъдете потребни нито на себе си, нито на другите.

Козирог

Днешният ден ще е превъзходен за вас – ще гледате напред, към бъдещето, ще сте настроени положително, това ще ви помогне да забравите за грижите от предходните дни. Денят е подобаващ за занимания, за срещи с другари и за пътешестване.

Водолей

Днес пробвайте да гледате на нещата откъм практичната страна – тази настройка ще ви помогне действително да прецените протичащото се и, в случай че през миналите дни сте литнали нависоко, да стъпите крепко на земята. Много от вас през днешния ден ще предпочетете компанията на най-близките си хора.

Риби

Днес наличието ви няма да остане неусетно, тъй че не стойте вкъщи, а си намерете подобаваща компания и излезте на открито. Нищо чудно и да привлечете интереса на някой по-специален човек – в днешния ден това няма да е мъчно поради харизмата, която ще излъчвате. Чудесно би било да се подложите на разкрасяващи процедури.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР