Дневен хороскоп за неделя, 05.04, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за неделя, 05.04, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес една зодия трябва да внимава с прибързаните решения

 Дневен хороскоп за неделя, 05.04, направен от Светлана Тилкова - Алена   

ОВЕН


Промените в почивния ден, в случай че са добре премислени, може да ви донесат непредвиден триумф. Все отново, каквито и да са вашите проекти, вечерта не пропускайте почивката и приятните срещи с другари. Бъдете спокойни и уверени, с цел да се справите с всичките си задания. Деловите диалози са сполучливи. Хармонията в връзките ви зарежда със сили. Вечерта създайте приятна конюнктура, с цел да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с готовност за по-сериозно обвързване, в случай че не сте фамилни.

ТЕЛЕЦ

 

Общувате мъчно, поради нежеланието ви за взаимни отстъпки в фамилията в този почивен ден. Инатът ви вреди. Новите запознанства няма да ви оказват помощ да преодолеете рецесията в връзките. Със служебните си задания се справяте чудесно, само че е по-добре да отложите деловите срещи и диалози, с цел да си спестите проблемите. На триумф в любовта и полови преживявания се радват фамилните дами. Вечерта сте уверени в себе си, в новите си познания и сте горди с покачването, което сте получили преди дни. Бързате да го споделите, само че мислете и за половите потребности на интимните си сътрудници.

БЛИЗНАЦИ

Не е изключена опцията тъкмо в почивния ден да уговорите изискванията с ваши сътрудници и да започнете сполучлива и доходоносна взаимна активност. Бъдете деликатни и отделете време за отдих и развлечения. Ще се наложи с непримиримост и самообладание да отстоявате правилата си – съвсем непостижима задача. В фамилията ви царува привидна естетика, само че сте ядосани поради ненужни разправии. Не допускайте да охладнеят връзките ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление. Не се изкушавайте от инцидентни интимни контакти.

РАК

Вашата самонадеяност и интензивност на работното си място не ви носи изгода в почивния ден, а ви печели врагове. Близките ви още веднъж са наранени, че не сте спазили обещано заричане. Начинанията са сполучливи, с цел да подготвите основата на вашата материална непоклатимост. Не инвестирайте, без да сте решили риска. Не пътувайте. Имате опцията да срещнете подобаващия сътрудник, в случай че към момента не са основали семейство. Не проявявайте огромни искания. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни прекарвания и полови удоволствия, би трябвало да се откажете от желанията си.

ЛЪВ

Отложете взимането на значими решения, в случай че в почивния ден сте разсеяни и изключително в случай че са свързани с вашите сътрудници или новите ви служебни отговорности. Очаквайте вест за доходи. На работното място триумфът е с вас. Оптимистичното ви въодушевление ще ви помогне бързо да преодолеете компликациите. Във ваша изгода е да се предпазвате от непотребната самонадеяност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили мозъка си, няма да липсват и проблеми.

ДЕВА

Денят е почивен и ви носи приятни, само че и не малко неприятни страсти. Зависими сте от средата, в която се намирате. Съветвам ви вечерта да си останете вкъщи или пък да се отдадете на развлечения с приятна компания. Ще отхвърлите доста работа, само че резултатите са надалеч от предстоящите. Няма да сте удовлетворени и от подписаните контракти и съглашения. Следобед си почивайте в компанията на обичаните си хора и не давайте мотив за ревнивост от страна на брачния си сътрудник. Необвързаните да не мислят, че в случай че са засегнали интимния си сътрудник с типичното си внезапно държание, ще съумеят да изгладят недоразуменията с благо отношение.

ВЕЗНИ

Тези от вас, които са изпълнени с готовност за работа, да не стартират нови задания в почивния ден, тъй като няма по какъв начин да ги завършат следобяд. Запазете успокоение и не се ядосвайте на грешките на сътрудниците си. Ако работите в съдружничество ще получите хвалба, а през седмицата – справедливо парично заплащане и публично самопризнание. Вечерта почивката е наложителна. Предопределено ви е, в случай че сте самотни, в този ден да срещнете огромната си обич, в случай че към момента я търсите. При тези от вас, които не са уверени в възприятията си, желанието за полови наслаждения е добре да бъде надмогнато.

СКОРПИОН

Постарайте се да завършите работата си, макар че денят е почивен. Начинанията са нежелателни. Активността на работното ви място и опитите да наставлявате ще раздразнят сътрудниците ви. Денят може да ви донесе разочарования, свързани с безпричинната експанзия на ваши родственици, които са ви нападнали с обидни думи. Защитете се и им забранете да идват в дома ви. В положение сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, единствено тъй като сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с обичаните си хора, поради вашите безкрайни прищявки, очаквайте да ви откажат полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден не допускайте до себе си хора, за които сте сигурни, че целят да извлекат изгода от вас и по-късно да ви не помнят. Не правете непоискано положително, с цел да не си спечелите неприятели. Резултатите на вашето работното място през днешния ден зависят единствено от вас. Ще се сблъскате с интриги, които ще ви разстроят, в случай че се вживеете в нечии нечестни дейности. Важните диалози с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на връзките, оставете за вечерта, само че в сантиментална конюнктура. Постигнете естетика в връзките и се отдайте без съмнение на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Не се изненадвайте, в случай че през днешния ден, в почивния ден, ви създадат ненадейно предложение за пътешестване и делова среща в чужбина. Приемете го без съмнение. Прибързаните решения са причина за недомислени дейности. Избегнете ги и вместо да си създавате проблеми завършете служебните си задания и вечерта се отдайте на отдих и развлечения. Не се отхвърляйте от сантименталната среща, която сте уговорили, тъй като в случай че сте несемейни, тя е опция за съществено партньорство. Влюбените да разгласят годежа си, а фамилните да се отдадат на незабравими полови удоволствия, даже и в случай че са изтощени.

ВОДОЛЕЙ

Не прекалявайте с претенциите към вашите близки в този почивен ден. Ако се постанова да работите, не отхвърляйте препоръчаната помощ. Стабилизирайте връзките си на вашето работно място. Вероятността да изживеете успех от постигнатия професионален триумф е огромна. Всички инициативи са сполучливи, даже и в случай че на пръв взор ви наподобяват невъзможни. През деня се заемете с домакинските си отговорности, а вечерта се отдайте на сантиментални мигове с обичаните си хора. Сексуалните удоволствия не би трябвало да отиват на втори проект, тъй като ще ви оказват помощ да се заредите със сили и с положително самочувствие.

РИБИ

Успехите ви ще провокират завистта на близките, в случай че в почивния ден решите да прекалявате със самохвалството за вашите невероятни достижения. Трудностите са подбудени най-вече от странични фактори, с които ще се справите, в случай че не се ядосате и си наложите самообладание. Не пропускайте да се наспите добре. Вашите брачни и интимни сътрудници не са съгласни с следващото ви неявяване от вкъщи и в този ден ги изнервя. Сексът ще ви достави наслаждение, в случай че преди този момент сте възстановили хармонията в връзките си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР