Дневен хороскоп за днес, 3 март 2020 г., от Светлана

...
Дневен хороскоп за днес, 3 март 2020 г., от Светлана
Коментари Харесай

Материални успехи за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за през днешния ден, 3 март 2020 година, от Светлана Тилкова - Алена:

ОВЕН


Сутринта в този празничен ден проведете плануваните срещи, които са от голяма важност за плановете ви до края на месеца, изключително откакто за вашите задгранични сътрудници денят е работен. Наложете си успокоение, с цел да избегнете проблемите с вашите началници. Не доказвайте правотата си с експанзия, тъй като никой няма да ви изслуша. Най-много да си навредите в връзките с вашите сътрудници. През деня се постанова да работите до обед, само че вечерта се отдайте на фамилията и на обичания си. Изживейте приятни сантиментални мигове. Не пропускайте да споделите възприятията си и да се отдадете на мечтаните и от двама ви полови преживявания.

ТЕЛЕЦ

От сутринта, макар че деня е празничен, в случай че сте на работа обсъдете с вашите сътрудници проектите си до края на месеца, с цел да не страдате от липса на време, а се заемете с новите си задания към обед, тъй като диалозите са значими и сте длъжни да им дадете преимущество. Небивал триумф ще пожънат създателите. Не се колебайте и изявете интелекта си, в случай че се постанова да говорите пред хора, които виждате за първи път. Семейните дами са щастливи в брака. Несемейните дами могат да срещнат своята половинка. Създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия, който ще ви доставят взаимна приятност.

БЛИЗНАЦИ

Материални ви триумфи са обезпечени, в случай че завършите до края на деня започнатите задания. Забравете за желанието си да давате даже къса поръчка да сменяте работата си и да давате публичност на към момента неразбираемото си решение в този празничен ден, единствено тъй като някой ви е засегнал и желаете да избягате. Осъзнавайки се след броени часове няма да си простите тази неточност. Радвате на споделени усеща, благи дами, а единствено от вас зависи да ги съхраните. Ако имате до себе си интимни сътрудници, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Не ви поучавам да се отдавате на интимни мигове.

РАК

Начинанията си ще завършите с триумф, в случай че нямате други проекти, само че каквито и да са, шанса може да ви споходи. Запознанствата и деловите срещи са сполучливи, макар че деня е празничен. Бъдете деликатни в персоналните връзки, тъй като може да се трансфорат в причина за меланхолия. Не спорете без причина с сътрудниците си, единствено поради желанието ви да се намесвате в препирня, която не ви визира. Пътуванията са сполучливи. Не се поддавайте на провокациите на колегата си, демонстриращ ревността си, целящ единствено да ви ядоса, с цел да си кажете това, което чака, макар че мотив за подозрение няма. Вечерта се отдайте на мечтан и от двама ви паметен секс.

ЛЪВ

Налага се да отстоявате престижа си в този празничен ден. Сторете го без съмнение, с цел да съумеете спокойни и заредени със сили и положително самочувствие да поднесете новите си хрумвания и да убедите вашите сътрудници да ви поддържат. Денят ще ви подари с невероятни преживявания и приятни страсти. Активността на работното място ви дава обещание отлични доходи и самопризнание. Тактът в персоналните връзки ще ви разреши да изгладите зародилите недоразумения с интимния ви сътрудник и да бъдете щастливи в любовта, благи дами. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ДЕВА

Днес ви се желае да празнично да пътувате, само че е добре да сте наясно, че имате опция да се справите с рутинните си отговорности. Не правете опити да търсите ново занятие за професионална изява. Внимавайте със запознанствата. Отложете деловите срещи и диалози с непознати гости, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията. Възможно е ново сантиментално въодушевление, скъпи дами, само че вие не сте склонни да покажете същинските си усеща. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, с цел да не се разочаровате и да не се лишите от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите на пътя ви, подбудени от неточности на ваши сътрудници и близки, сте уверени в силите си и ще се справите ослепително със служебните си отговорности. Не допускайте странична интервенция в работата ви. Уговорената преди броени дни делова среща е добре да осъществите сутринта, тъй като следобяд може да се наложи да я отмените поради неотложни задания. Възможно е да изживеете кратковременно въодушевление. Не се доверявайте сляпо на възприятията си. Не проявявайте импулсивност по време на половите мигове, тъй като можете да притесните интимния си сътрудник.

СКОРПИОН

Днес сте възнамерявали срещи, само че може да не са сполучливи – поредицата от почивни дни е повода част от хора, с които желаете да се видите да не са разполагаем. По-добре ги отложете за идната седмица и, в случай че държите да работите, се заемете с вашите служебни задания. Не взимайте спонтанни решения. Не пътувайте. Бъдете дейни и докажете на вашите сътрудници, че знаете какво желаете да постигнете. Приберете се незабавно след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, с цел да остави у вас следващия спомен за необикновено преживяване.

СТРЕЛЕЦ

Забравете желанието си да се срещате с непознати хора, които желаят да ви посетят непременно в празничния ден, тъй като въобще не са доброжелателни и задачата им е да ви навредят. Разговорите на работното ви място ще бъдат сполучливи, в случай че са единствено с вашите сътрудници и в случай че не налагате мнението си и не спорите. Вие сте мощната страна и те ще го схванат, в случай че сте тактични и умерени. Възможни са нови сантиментални запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от невярност. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте фамилни тъй като разочарованията ще са светкавични.

КОЗИРОГ

Сутринта в празничния ден се срещнете с хора, занимаващи се с щедрост. Не им давайте обещания за финансова помощ, в случай че нямате гаранция, че средствата ще се употребяват по предопределение, а и е във ваша изгода да желаете документи, свързани с това им искане. Успехът ви зависи единствено от вас. Самостоятелната работа също ви носи триумфи, изключително в случай че е интелектуална или креативна. Възможни са затруднения в фамилните връзки, благи дами. Ако сте си разрешили невярност, не очаквайте полови удоволствия, изключително в случай че имате до себе си сътрудник, който няма да ви елементарни даже и инцидентното клатушкане настрана.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с работа изискваща креативен метод и въображение в празничния ден. Напрегнат е, само че ви разрешава с лекост да стабилизирате фамилни си връзки. Вашата интензивност на работното място е гаранция за финансови приходи. Не предизвиквайте нежелателни служебни промени, с цел да избегнете финансовия неуспех. Влюбени сте, само че се страхувате да признаете възприятията си, тъй като мислите, че не са споделени или че ще си спечелите насмешки. Интимният ви сътрудник е решил, че сте дистанцирани поради него и ви е подготвил изненада.

РИБИ

Днес, макар празничния ден, сте без въодушевление. Неприятен проблем ви подтиска и депресира, само че повода не е във вас. Оставете на тези, които са го основали, да го разрешат. Не сте длъжни да поемате непозната виновност. Успехът ще е с вас, в случай че сте деликатни при наложителни диалози с вашите сътрудници и не сте нападателни. Вслушайте се в техните препоръки. Вечерта ви чакат приятни сантиментални мигове. Семейните дами да се пазят от невярност, тъй като ще ги разкрият. Говорете намерено с сътрудниците си за вашите полови стремежи, с цел да избегнете проблемите, поради липса на естетика в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР