Дневен хороскоп за днес, 27 декември от Алена:ОВЕНЗапознанствата ви трябва

...
Дневен хороскоп за днес, 27 декември от Алена:ОВЕНЗапознанствата ви трябва
Коментари Харесай

Емоционален ден предстои за представителите на две зодии

 Дневен хороскоп за през днешния ден, 27 декември от Алена:

ОВЕН

Запознанствата ви би трябвало да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова поддръжка. Денят е под напрежение, по тази причина отложете значимите настоятелен срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от директната работа, само че ще ви донесе пари. Разсеяни сте поради персонални проблеми, притиснали ви от сутринта, които би трябвало да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на тестване, с цел да види дали сте склонни към взаимни отстъпки в фамилните или интимни връзки и към признание на вашата виновност за изчезналия полов живот.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват, само че дали ще се случи това зависи от вашата настройка. Ще изхвърлите непотребните движимости с единствената цел да обновите и подредите отначало живота си. Бъдете сговорчиви и с триумф ще се справите със отговорностите си свързани с работата ви. Личният ви живот е обвързван с разочарования, подбудени от мощно изразените ви материални желания. Сексуалните ви връзки са в рецесия, поради подозренията на интимната ви половинка, че я употребявате.

БЛИЗНАЦИ

Днес за изненада на близките неприятното въодушевление се е изпарило накъде из Вселената, а вие сте във върхова форма и бликате сексапил. Деловите срещи са сполучливи, тъй като сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с чудесно самочувствие. Следобед се постарайте даже и с цената на повече старания да отхвърлите работата си. Вечерта ще ви натоварят със фамилни отговорности, които не сте отхвърлили поради отсъствието си от вкъщи. Бъдете виновни към околните си и не се измъквайте с извинения, че сте изтощени.

РАК

Днес сте променливи и прочувствени. Ако ви следва да сключвате договорка не избързвайте, а обмислете всичко още един път. Не слагайте подписа си под финален контракт. Звездите ви отварят необятно вратите към нови благоприятни условия за професионални триумфи. Възползвайте се от тях и триумфът ще бъде с вас. Вечерта ще се наложи да разрешавате фамилни проблеми. Не ви е прелестно това обвързване, само че ще ви донесе успокоение. Ако не сте задоволително тактични и не премълчавате рискувате още веднъж да се лишите от полови наслаждения.

ЛЪВ

Трудности ви пречат на работното място и блокират опцията да постигнете задачите си до края на деня, макар че нямате виновност за тях. По-добре се въоръжете с самообладание и приемете, че забавянето е във ваша изгода и ви защищава от неточности. Възможни са непредвидени разноски или финансови загуби. Бъдете деликатни при работа с пари. Следобед се отдайте на развлечения със фамилията си. Ще заслужите тяхното утвърждение. Вечерта отидете на ресторант с обичаните си хора, а по-късно се отдайте на полови удоволствия.

ДЕВА

Въпреки компликациите ви следва сполучлив ден, в който жънете за следващ път материални триумфи. Вашият оптимизъм ви оказва помощ да постигнете отлични резултати и да достигнете следващия професионален връх. След обяд имате повече компликации, по тази причина завършете всичко значимо до обед и се отдайте на потребни диалози с вашите сътрудници и подчинени. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш родственик, който ще ви изненада неприятно с измяната си. Приемете обстоятелствата и не се ядосвайте. Ваши съседи се пробват да съсипят брака ви, тъй като желаят да привлекат към себе си брачната ви половинка и да я употребяват. Забравете за половите наслаждения поради разразилия се скандал!

ВЕЗНИ

Днес се чувствате в свои води на работното място. Постарайте да сдържате страстите си и да завършете работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови познания и ще ви бъдат потребни. Не се ядосвайте поради непознатите неточности, даже и в случай че вредят на работата ви. Стига да можете ги поправете и продължете напред. След работа се приберете вкъщи и си почивайте. Въпреки, че целият ден е декориран с неприятния нюанс на неприятното ви въодушевление, се възползвайте от шанса да стабилизирате връзките си в фамилията.

СКОРПИОН

Използвайте опцията да се справите с изостаналите задания в този ден, с цел да ви е умерено при започване на идващата година. Не се натоварвайте с няколко едновременно. Степенувайте ги по значимост, с цел да не се преуморите. Отложете деловите срещи и диалози. Не са изключени въздействия в профил, които ще се отразят неподходящо на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски покупко-продажби. Следобед си почивайте или пътувайте, с цел да се заредите с позитивни страсти. Вечерта подарете напълно на интимната си половинка и се отдайте на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви е под напрежение, само че сполучлив. Освободете се от скептицизма си. Не позволявайте да провалят възможностите ви за материална стабилизация, макар, че сте неуверени в силите и опциите си. Работете съсредоточено и без да отклонявате вниманието от професионалните си отговорности и ще имате триумф. Очаквайте предложение за работа. Отхвърлете отговорностите си вкъщи, изключително в случай че са свързани с поправки. От значение е да запазите успокоение и да не се ядосвате. Звездите ви поучават да не се захващате с разрешаване на персонални проблеми.

КОЗИРОГ

Запознанствата на работното място ще ви основат съществени проблеми, в случай че са свързани с професионалните ви проекти. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана новина, която ще научите при неочакваното осъществяване на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел. Следобед персонални проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни страсти. След като се справите с проблемите си създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

В този ден очаквайте нови оферти за нова активност, само че също и не малко компликации на работното място. Не бързайте с обещанията за вложения, даже и в случай че са ви препоръчани от ваш сътрудник. На всички, които и през днешния ден работят интензивно и гонят следващата цел, звездите припомнят, че би трябвало да са тактични и умерени в дейностите си. Подгответе се за упреци от брачната си половинка, че я изоставяте на произвола на Съдбата. Няма по какъв начин да я убедите в противното. Не се изненадвайте, в случай че ви санкционират с отнемане от секс.

РИБИ

Денят е сполучлив за вас и разрешава да водите диалози, свързани с промени на вашето работното място, които може да предприемете в последните два работни дни на годината. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща облага. Може да подписвате документи, само че не и свързани с финансови интервенции. Не влизайте в непотребни диалози и спор на работното място. Съветвам ви преди пътуването да обсъдите желанията си с околните си, с цел да избегнете разправиите. Вечерта се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР