Дневен хороскоп за 31.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 31.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Много големи финансови постъпления за една зодия и емоционални разочарования - за друга

 Дневен хороскоп за 31.07, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте реализация на креативните си хрумвания, само че приходите от тях ще дойдат към края на годината. Помислете си върху проектите си за идващия месец. Жадни сте за нови познания. Ще ги получите с лекост. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат потребни. В центъра сте вниманието сте. След напрегнатия работен ден и компликациите вечерта очаквайте сантиментално премеждие, в случай че не сте фамилни. Ще срещнете хора, измежду които може да се окаже вашия сателит в живота. Не бързайте с интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте ината си на работното място. Успехите ви са обезпечени, в случай че не сте прибързани и не допускате неточности заради нехайство. Намерете хора, които да ви поддържат при реализиране на новите ви хрумвания. Търпението ви, проявено в диалозите, ще им направи положително усещане. Напрежението денем ще се отрази на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с тях. Не ги разочаровайте с държанието си. 

БЛИЗНАЦИ

Струпването на непредвидени събития може да осуети желанията ви да сте по-дълго на работното място. Въведете ред в връзките си. Не бъдете прекомерно доверчиви. Не се предлагам диалози, свързани с разискването на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате заеми и да давате заеми. Денят ви е под напрежение, само че виновността е ваша, тъй като имате работа, а не сте спазили обещанието си обвързвано с домакинските ви отговорности. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията или с обичаните хора. Не проявявайте прищявки и липса на предпочитание да ги изслушате. 

РАК

Отношенията ви на вашето работното място и с ваши съдружници може да се окажат в застой, поради неспособност да поддържате връзка умерено. От вас зависи да избегнете компликациите.  Заетостта ви на работното място може да докара до проблеми във вашите проекти, в случай че нямате време за тяхното разискване.  Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите нещо, приемете, че ще сексът с колегата ви няма да му достави наслаждение. 

ЛЪВ

Днес се постанова да предприемете промени, които ще ви донесат изгода и успокоение през идващите месеци. Не се бавете, а се отдайте на дейна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развиване, които могат да доведат до цялостен срив както на проектите ви, по този начин и на душeвността ви, тъй като не търпите неуспехи, особево провокирани от вас, макар че не го признавате. Емоцията ви пречи да сте благи и да показвате възприятията си без импулсивност и експанзия. Рискувате да отблъснете обичаните си хора. Стремежът ви да вкарате безусловно интимния си сътрудник в леглото, с цел да докажете какъв брой сте сексапилни, е във ваша щета.

ДЕВА

Очаквайте промени, които са изненадващи, само че са причина за спомагателна работа и положителни доходи. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и мъчно ще вземете вярното решение. Не са изключени разочарования от деловите ви сътрудници. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекомерната си сензитивност. Неочаквана препирня в фамилията ви ще се трансформира в скандал с замяна на взаимни обиди, които ще наранят и вас и колегата ви. Естествено е възприятията ви да охладнеят. Не се надявайте на помиряване в леглото, както се случва постоянно в фамилията ви. 

ВЕЗНИ

Въпреки общителността си и желанието да помагате, се сблъсквате с проблеми, тъй като вършиме несправедливо и непоискано положително. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тази среда. Предприемете делово пътешестване, което ще ви донесе бъдещи триумфи, само че единствено в случай че е малко. Възможни са прочувствени прояви, кавги с обичания човек и срив в връзките. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, тъй като се чувствате подценени и рядко се отдавате на интимни мигове, поради тлеещата у вас безпричинна засегнатост. 

СКОРПИОН

Трудностите на работното място, поради които са ви натоварили с нови задания, са главната причина за внезапна промяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение през днешния ден работи във ваша щета и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с сътрудници. Не бива да желаете от колегата си повече от това, което може да ви даде, тъй като и то е задоволително, с цел да живеете в естетика. Сексуалните ви връзки изискват да измененията държанието си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Обмислете добре дейностите и проявете увереност, в случай че решите да предприемате промени на работното място, макар че не сте ги разискали с вашите сътрудници и не сте уверени, че ще ви поддържат. Сторете го и не импровизирайте, с цел да не си създадете неприятели. Бъдете деликатни в постъпките си, с цел да постигнете триумф. Вечерта е вероятен непредвиден спор вкъщи, който бързо ще бъде позволен във ваша изгода, в случай че убедите брачния си сътрудник в възприятията си. Днес не сте в въодушевление за полови удоволствия, само че точно те ще ви оказват помощ да се разтоварите от напрежението. 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, в случай че стабилизирате връзките си и постигнатите триумфи до този миг.  Не би трябвало да стартирате новите си задания. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете съгласие с деловите си сътрудниците си и ще получите потребни препоръки. Все отново не се предоверявайте. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования. Подредете дома си. Не се сърдете, в случай че обичаните ви хора проявят каприз и не желаят да отговорят на предлагането ви за полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Във ваша изгода е да анализирате дейностите си на работното място, с цел да не допускате остарели неточности. Импулсивността ви още веднъж ви е основала врагове измежду деловите ви сътрудници и подчинените ви. Намерете време да обмислите проектите си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви. Запознанство в сантиментална конюнктура не е причина да градите незабавно проекти за взаимно бъдеще, тъй като не сте срещнали подобаващия сътрудник. При фамилните дами изневярата е причина за проблеми в фамилията. Не имат вяра на възприятията ви. 

РИБИ

Не ви поучавам да пътувате, даже и в случай че имате планувана командировка. Отложете я. Рискувате да си навлечете финансови загуби, в случай че не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с действителността. Всички опити да надскочите себе си, с цел да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на неуспех. Не бъркайте любовта с привличането учредено на общи интелектуални желания, тъй като след време може да се окажете обвързани с несъответствуващ сътрудник и да съжалявате, че вреди и на професионалните ви желания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР