Дневен хороскоп за 30.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 30.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Неочаквани конфликти в семейството за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 30.04, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Трудностите няма да попречат да се изявите чудесно в този ден. Заредете се с оптимизъм. Срещите и диалозите са сполучливи. Единственото предизвестие е да не се впускате в спор, който е във ваша щета. Не търсете метод да вините сътрудниците си, в случай че сами сте предизвикали неприятности и на тях и на себе си. Бъдете деликатни и внимателни в връзките с околните си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревнивост. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ  

Наложете си успокоение и се постарайте да измененията в своя изгода отношението на управлението и да докажете, че сте подготвени да приемете новите оферти, в случай че се постанова да водите диалози с тях. Не спорете и на критикувайте предложенията на сътрудниците си. Ползата ще е и за вас. Работата ви спори. Отложете деловите срещи, с цел да си спестите недоразумения. Отношенията с интимния ви сътрудник към момента са на ръба на привършване на основаната връзка, даже и в случай че е продължителна. Ако не сте фамилни се чувствате нещастни я прекратете. Естествено е да липсва половият ви живот.

БЛИЗНАЦИ

С невероятна лекост ще получите това, което ви се струваше невероятно. Също по този начин ще имате финансовата поддръжка на вашите близки. Прегрупирайте силите си, с цел да доведете до дъно започнатото. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни, тъй като сте разсеяни и са вероятни автомобилни катастрофи по ваша виновност. Не ви поучавам да спорите с вашите сътрудници поради неспособност да наложите мнението си. Време е да приключите срещите си, сякаш почтени, със остаряла любовна връзка, която ви основава проблеми в фамилния живот и може да унищожи брака ви. Предпазвайте се от инцидентни полови контакти, тъй като ще бъдете сюрпризирани след време от нежелана бременност.

РАК

Работете дружно с сътрудниците си. Скоро ще върнете стореното положително. Трудностите са общи, по тази причина с взаимна поддръжка ще се справите ослепително. Съдбата ви закриля. Имате отличната опция да се справите ослепително с всичките си отговорности, които сте възнамерявали за през днешния ден, само че ценете и знанията на близките. За страдание ще придвижите професионалните си проблеми и в персоналния живот и ще изнервите обичания си. Не се сърдете, в случай че демонстрират каприз и не желаят да отговорят на предлагането ви за полови удоволствия.

ЛЪВ

Ще се наложи да говорите със своите близки за техни проблеми. Помощта ви е наложителна и не трябва да я отказвате. Ще ви отнеме доста време, само че пък ще си спечелите уважението и обичта им. На работното място не оставяйте дилемите си на втори проект. Късметът може да ви изневери, в случай че решите да обещавате финансиране на нов план. Не проявявайте експанзия към околните си и към интимната си половинка. Вечерта си наложите успокоение и си останете вкъщи. Създайте приятна конюнктура и се отдайте на приятни интимни преживявания.

ДЕВА

Най-сетне ще си вземете от вашите сътрудници дадените назаем пари. След това се пригответе за забавна и ползотворна делова среща. Усещате, че е време още веднъж да намерите пътя към себе си. Възстановете равновесието и стабилността си на работното място и не позволявайте на никого да ви лиши от тях, с цел да живеете в цялостна естетика със себе си. Ако имате фамилен празник, вечерта можете да отидете на ресторант и да си създадете приятни страсти в фамилията. Хапнете си вкусно, само че в случай че има към момента възбрана за визити в заведения пригответе нещо вкъщи. След това се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес сте отпаднали и без въодушевление. Отложете деловите срещи и диалози. Не разчитайте на шанса си. Не бързайте да постигнете нереални цели. Постарайте се да не стигате до крайности в държанието към сътрудниците си, до непотребен драматизъм и нападателни реакции. Действайте непосредствено, като кажете мнението си почтено, само че и внимателно. Нямате никаква причина, в случай че сте фамилни да допускате странични хора до персоналните си връзки, тъй като не са до вас с благородни намерения да запазят брака ви. Точно противоположното, задачата да сте още по-нещастни, с цел да бъдете употребявани от тези " доброжелатели “.

СКОРПИОН

Обзети сте от предпочитание да постигнете задачите си. Това ще докара до несъгласие с вашият вътрешен свят, който не позволява прибързани решения, само че ще намерите компромиса следобяд и ще се успокоите. Денят е подобаващ за уговаряне на настоятелен срещи и диалози, които ще бъдат сполучливи, в случай че ги организирате в наличието и на вашите сътрудници. Денят не е изключително е удобен за подписване на брак, тъй като може с времето да избликва постоянно експанзия. Помислете за хармонизиране на към този момент съществуващите фамилни връзки. Дори и в случай че сте афектирани на половинката си, намерете сили в себе си да й простите.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от проблеми поради погрешна информация. Невидими спънки ще усложнят живота ви. Дръжте в съвършен ред документите си. Не се поддавайте на илюзии и бъдете деликатни по пътищата, в случай че сте зад кормилото. Контролирайте страстта, която ви пречи най-много в диалозите на работното място и с деловите сътрудници, в случай че се постанова да ги проведете в този ден. Възможни са разправии в фамилията. Пазете се от запознанства и изневери, тъй като ще ви разкрият незабавно. Несемейните дами да чакат предложение за брак и полови преживявания. В фамилиите без деца може да се появи мечтаното дете.

КОЗИРОГ

Новото начало е обвързвано с смяна на методът ви на живот. Ще подкрепите прочувствено неустойчив ваш другар. Променете ситуацията в която работите и подредете по нов метод вашия офис. Обмислете диалог с директните си началници за настоятелен измененията на работното място, които са във ваша изгода. Несемейните дами не би трябвало да чакат от новите запознанства да прераснат в сериозна сантиментална и интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

Проведете значимите настоятелен диалози и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко стартирано е сполучливо. Не обсъждайте контракти свързани с пари, изключително в случай че се отнасят за огромни суми. Денят ви е сполучлив, само че всичко би трябвало да постигнете сами, като не пропускате обстоятелството, че прозорливостта е наложителна. Силните страсти поради конспирация провокирала ревността ви ще се трансфорат в причина за проблеми в фамилията и с интимния сътрудник. Забравете за половите си мечти. Тази вечер няма да сте обект на предпочитание от страна на интимните си сътрудници.

РИБИ

Доброто въодушевление ще ви помогне да се справите със отговорностите си. Ще ви е мъчно да изберете една от многочислените предложения за вечерта, които ви насочат през днешния ден. Начинанията ще ви донесат триумф. Не се обвързвайте с обещания за комерсиална активност. Деловите оферти може да ви донесат загуби, в случай че деянията наивност и доверчивост. Вечерта си дайте заслужена отмора в компанията на обичания или на брачната половинка. Сексът и довечера ще ви зареди със сили, изключително в случай че възприятията ви са споделени и сте постигнали естетика в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР