Дневен хороскоп за 27.05, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 27.05, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи възможности се откриват пред една зодия днес

 Дневен хороскоп за 27.05, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Пред вас се разкриват благоприятни условия за творчество и себеизява, в случай че не сте импулсивни и непредсказуеми. На работното място се справяте без проблем със отговорностите си. Пътуванията са сполучливи. Докажете, че в действителност сте склонни да вървите по своя път в професионално отношение, а решението ви е премислено и изрично и не търпи промяна. Няма да ви се разминат и в този ден проблемите с вашия съкровен сътрудник. Спестете си експанзията, макар че сте си я заслужили, в случай че сте закъснели поради раздумка с приятелки, само че сте споделили че сте на работа и са ви разкрили. Ще се наложи да забравите за половите си стремежи.

ТЕЛЕЦ

Във ваша изгода е да стабилизирате постигнатото и да съхраните положителните професионални връзки. На работното място се справяте чудесно със дилемите си. Добре е да внимавате със запознанствата. Избягвайте прибързаните заключения, единствено тъй като сте си основали неправилно усещане от новите ви настоятелен познати. Денят ви е изтъкан от нервно напрежение. Вечерта за благополучие ще се успокоите като приготвите сантиментална вечеря в  интимна конюнктура с обичания си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте радостна вест за идни финансовите приходи, които сте си проработили с новите планове. На работното място разчитайте на интуицията си и предприемайте единствено верните дейности, в случай че се готвите за инициативи. Не прекалявайте с натоварването с непознати задания поради доброжелателност и предпочитание да сте потребни. Запознанствата, свързани с желанието ви да създадете семейство няма да бъдат сполучливи, изключително в случай че не сте подготвени да поемете тази отговорност, само че вашите близки са настойчиви. Ако сте фамилни, скъпи дами, можете да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия.

РАК

Ще се радвате на естетика в връзките, която ви зарежда с готовност за дейна работа, само че си наложете сдържаност и самообладание. Обзети сте от креативен напредък, от който би трябвало да се възползвате непременно. Успехът още веднъж е с вас, в случай че сте внимателни и прозорливи. Не пропускайте да приемете предложенията за спомагателна доходна работа. Любимите ви хора ще се изненадат прелестно от ранното ви прибиране, което не се случва постоянно. Пригответе вечеря, поглезете ги и се отдайте се на възприятията си и на мечтан секс, които ще ви възвърне силите.

ЛЪВ

Денят  е изпълнен с страсти, които ви е мъчно да овладявате, тъй като сте в несъгласие с част от предложенията на вашите сътрудници. Не се впечатлявайте от рецензията, а обяснете къде е повода за вашето опълчване. Завършете към този момент стартирани занимания. Интуицията ви се ускорява. Не пропускайте да се възползвате от отличните благоприятни условия, които имате. Вечерта ще се наложи още веднъж да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте връзките с интимната си половинка поради роднински свади.

ДЕВА

Раздвижването на пазара ви радва, в случай че сте търговци. Умеете да се разпореждате с вложенията и финансовите си ресурси. Не оставяйте други хора да уреждат договорите по покупко-продажбите, които сте уговорили, с цел да не ви провалят. Напрегнати сте. Наложете си успокоение, каквото и да става към вас на работното място. Държите се необичайно и с напрежение. Любимите ви хора не са удовлетворени от отношението ви към тях. Променете държанието си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, само че вие непрестанно сте недоволни, даже и в леглото.

ВЕЗНИ

Днес е обикновено да не ви се работи, само че ви чакат доста нови и незабавни задания, с които сте задължени да се справите. Слушайте интуицията си, с цел да предприемете верните дейности. Трудно ви е да оцените действителността, по тази причина и сте по-често избухливи, в сравнение с спокойни, само че рискувате да неуспехите начинанията. За разлика от професионалните ви връзки, персоналният ви живот е съразмерен. Отдайте се на възприятията си. Хармонията в връзките с интимния ви сътрудник ускорява желанието ви за полови удоволствия.

СКОРПИОН

Ще се радвате на позитивни страсти  с хора, което са ви приятни и ви ласкаят. Не се поддавайте на тези ласкателства, тъй като ще претърпите загуби, поради желанието си да сте великодушни. Не разчитайте единствено на шанса си, с цел да не ви изневери тъкмо когато не очаквате. Личният ви живот е съразмерен. Чувствата ви са споделени. Нямате мотив за терзания. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте прозорливи, ще осъзнаете, че пред вас се разкриват огромни благоприятни условия за творчество и себеизява. Денят е превъзходен за развлечения, само че оставете тези страсти за вечерта. Заемете със служебните си задания. Ще се почувствате актуализирани от триумфите, които ще ви споходят. Осъществите потребни настоятелен запознанства. Бъдете тактични към обичаните си, в случай че са изнервени и желаят да споделят проблемите си с вас. Ще пчелите още повече доверието им, а то ви е нужно. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

КОЗИРОГ 

Денят за жалост ви носи неприятни страсти. Може да имате проблеми по контракти и неизплатени отговорности към вашата компания, които да обсъждате тъкмо през днешния ден. Наложете си успокоение. Имате опция да предприемете промени. По-добре се въоръжете с самообладание и премълчавайте, в случай че ви подлагат на критика. При диалозите си с околните хора не проявявайте непотребна експанзия, с цел да си спестите проблемите. Не контролирайте диалозите на интимния си сътрудник. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване обичаните си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте позвъняване за командировка отвън страната. Ако натоварят вас с това пътешестване, не се съгласявайте, преди да прецените дали няма да нарушите финансовата си непоклатимост. Промяната ще ви се отрази добре. Готови сте да я предприемете, само че някой непрекъснато ви безпокои и отклонява вниманието ви. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и премеждия, в случай че решите, че могат да се трансфорат в дълготрайна сантиментална връзка. Сексуалните контакти с обичаните ви ще ви доставят наслаждение, в случай че не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

РИБИ

Денят е съвършен за работа, която сте обмислили с вашите сътрудници и сте решили да започнете през днешния ден. Рискът е непростим, в случай че ви убеждават да финансирате странични планове. Приемайте потребните препоръки в профил. Работата ви спори. В положение сте да отхвърлите доста от отговорностите си и вечерта да си дадете отмора, изпитвайки наслаждение от свършеното. Не се опитвайте да изяснявате връзките с интимната си половинка, тъй като рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслаждения ще ви подминат. Причината е във вашата несъобразителност и в ината ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР