Дневен хороскоп за 27.03, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 27.03, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Предстои напрегнат ден за представителите на няколко зодии

 Дневен хороскоп за 27.03, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Въоръжете се с такт и проявете схващане към компликациите, които срещат вашите сътрудници. Ако ви помолят им помогнете без да вредите на вашите отговорности. Нежеланието ви да деянията схващане към предлагането на сътрудниците си да измененията методът си на работа вреди на връзките ви. Вечерта прекарайте измежду фамилията си в тихи и приятни диалози. Празник е. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в полова връзка с непознати сътрудници, единствено тъй като са погалили егото ви, благи неомъжени дами.

ТЕЛЕЦ

 

Предстои ви пътешестване. Използвайте този ден и се подгответе за него по този начин, че да не се постанова да ви заместват вашите сътрудници. След това ще сте принудени да се натоварите с техните отговорности, в това число и с неприятните. Без особени старания ще се справите с главните си задания на работното си място пред да тръгнете на път. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

Успехът си гарантирате, в случай че в този ден сменяте тактиката си съгласно събитията. От значение е да съумеете да извлечете най-важната информация, която да ви е потребна в идващите дни. Изпълнявайте директните си отговорности. Имате опция да разговаряте с хора, които са извор на нови значими за вас познания. Не уговаряйте сантиментални срещи. Посетете ваши близки или ги поканете на обяд. Можете да срещнете подобаващия сътрудник и да си гарантирате щастливи години взаимен живот. Сексуалните удоволствия са добра опция да докажете още веднъж възприятията си.

РАК

Не позволявайте неприятното въодушевление на вашите сътрудници да завладее и вас. Задълбочете се в отговорностите си и не обръщайте внимание да техните разправии. Контролирайте страстта, с цел да не предизвикате проблеми в връзките, които блокират естествената ви и спокойна работа. Компромисите в любовта са във ваша щета. Ако възприятията ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете полов контакт на половинката си, в случай че сте сигурни в идната разлъка, с цел да си спестите опити за ново доближаване.

ЛЪВ

Деловите срещи са сполучливи. Заемете със задача, която ви донесе положителни доходи. Завистта на ваши родственици не е причина да давате заеми, които няма да ви върнат. Въпреки опитите да ви изнудят, бъдете виновни както към финансите си, по този начин и към отговорностите си. Обземат ви усеща, за които до скоро не сте подозирали. Тази е повода за невярност, която ще ви сътвори проблеми. Сексуалните ви контакти не би трябвало да свързани с невярност, тъй като след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към постоянните си интимни връзки.

ДЕВА

Каквито и проекти да имате, не се ядосвайте в случай че се провалят, а отхвърлете служебните си задания, с цел да избегнете безпочвените упреци на ваши провалили се сътрудници. Отложете деловите срещи и диалози с управлението. Ще си спестите разтягане на връзките, поради разграничение в мненията. През целия ден бъдете измежду фамилията си. Трудностите в фамилните връзки са провокирани от следващите интриги от ваши съседи, които желаят да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с обичаните си хора и се отдайте на възприятията си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ВЕЗНИ

Лекото неразположение сутринта се дължи на идните съществени задания, които са ви упълномощили и за които няма по какъв начин да получите странична помощ, изключително в случай че се постанова да работите по тях няколко дни. Ще се справите и сами, само че триумфът ще бъде с вас, в случай че въпреки всичко помолите за помощ сътрудници, на които можете да се доверите. В персоналните ви връзки царува безпорядък, поради невъзможността ви в този ден да сте правилни на колегата си. Не се надявайте на полови мигове довечера, тъй като сами сте позволили ревността да отдалечи обичания ви.

СКОРПИОН

Начинанията ви носят триумф, само че изискват да сте внимателни, в случай че са свързани с по-големи от плануваните разноски. Не се доверявайте на странични препоръки. Стабилизирайте постигнатото в миналите дни от началото на месеца, само че внимавайте, тъй като не е изключено да бъдете подведени с неправилна информация. Интимните ви връзки са нестабилни, скъпи дами. Пазете се от отчаяние и цялостен раздор в връзките с новия си съкровен сътрудник. Ако не сте уверени в възприятията си, не се поддавайте на желанието за полови наслаждения, тъй като рискувате да си създадете проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Склонността ви към взаимни отстъпки в връзките ще ви помогне да избегнете споровете. Начинанията са сполучливи. Имате поддръжката на вашите сътрудници. Отношението им към вас ви изпълва с нови сили. Ръководството ще одобри добре новите ви оферти. Не допускайте груби неточности. Вечерта ще изживеете следващите приятни сантиментални мигове с обичания си. Някои от вас ще се разочароват, че възприятията им не са споделени. Не бързайте да се отдавате на полови преживявания със инцидентни или малко познати сътрудници.

КОЗИРОГ

За да успявате на работното място не бъдете прибързани и не се опитвайте да изпреварите времето в този ден. Не надценявайте силите си, с цел да се справите със отговорностите си без да се постанова странична помощ. Не бягайте от отговорност, с цел да не си навредите. Отхвърлете дилемите, които сте възнамерявали за деня. Щастливи сте от новината, че сте обичани, макар че го подозирахте, само че не бяхте сигурни. Съвсем скоро и сами ще се уверите в този факт. Вечерта ще сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на полови удоволствия. Не изневерявайте!

ВОДОЛЕЙ

Постиженията ви са главозамайващи и ударите от ваши завистливи сътрудници също няма да са малко. Не се тормозете. Такава е цената на триумфа. Предпазвайте се от отрицателно въздействие. Очаквайте доходи, които ще ви обезпечат спокойствието за идващите няколко седмици и в това време ще ви възвърнат самочувствието. Не пропускайте среща с огромната обич, която ще ви издигне на гребена на вълната на неземно благополучие и естетика. Няма да ви липсва сантиментална среща, последвана от мечтани и незабравими полови удоволствия.

РИБИ

Опитите ви да се справите с повече от плануваните задания няма да ви донесат триумф. Най-много да се преуморите. Вечерта ще се приберете с неприятно въодушевление. Не очаквайте финансови приходи. Пазете се от дейностите на недоброжелатели, които се пробват да ви изземат функционалностите на работното място. Доверявайте се на своята вътрешен глас. Вечерта организирайте фамилно тържество, което ще ви възвърне положителното въодушевление. Постарайте се да сте благи с обичания си. След като изпратите гостите си и останете сами с обичаните си хора, се отдайте на незабравими полови удоволствия.

 

  

  

  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР