Дневен хороскоп за 26.03, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 26.03, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Сексуални удоволствия за представителите на няколко зодии днес

 Дневен хороскоп за 26.03, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Срещите и диалозите са сполучливи. Не ги отлагайте, в случай че са уговорени авансово. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Надявате се, че ще ви предложат служебно пътешестване, само че то ще забави завършването на служебните ви отговорности и ще ви сътвори проблеми с вашите началници. По-добре го отложете. Разрешете фамилни проблеми и недоразумения с интимния си сътрудник. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове. Без терзание се отдайте на полови удоволствия, които са мечтани от двама ви, тъй като ще ви избавят от напрежението.

ТЕЛЕЦ

 

Използвайте този ден и намерете потребна информация, която ще подкрепи да напреднете във вашето професионално развиване. Не ви предлагам да променяте работното си място и да търсите спомагателни работа. Предпазливостта е наложителна, в случай че желаете триумфът да е с вас и да се справите със дилемите си за деня. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

БЛИЗНАЦИ

Разбиранията ви за организацията на вашата работата опонират на тези на вашите сътрудници, а и по никакъв начин не им се работи. Въпреки компликациите, които ви основават, вие се справяте с триумф. Бъдете склонни на взаимни отстъпки. Справяте се без старания, само че ядовете от сутринта, които ви е основал ваш сътрудник са причина да работите по-бавно от нормалното. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност, които са ви развалили настроението. За следващ път би трябвало да се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си.

РАК

Отдайте се на рутината, в случай че сте решили да сте дейни работохолици. Пътувайте делово, само че в случай че сте напрегнати поради служебните си задания, по-добре е да останете на работното си място. Не се впускайте в инициативи, тъй като ще допуснете съществени финансови загуби, които мъчно и след доста време ще съумеете да възстановите. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, тъй като сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в колегата си нещо по-различно, което да подклажда подозренията ви, че ви изневерява.

ЛЪВ

Не провеждайте настоятелен диалози, без значение дали сте в отпуск или сте на работа. Денят изисква последна нерешителност от ваша страна. Задълженията не ви разрешава да се отпускате, по тази причина се постарайте да отхвърлите най-неотложните си задания. Проявете такт към сътрудниците си. Заради ваши неточности в държанието и залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичания си, усъмнявайки се в неговата честност.

ДЕВА

Не се доверявайте на странични препоръки. Обмислете професионалните си проекти. Вашата интензивност ще окаже въздействие на работата ви. Очаквайте вест за финансови приходи. Чувствате се уверени в себе си, в знанията си и в професионалните си благоприятни условия, само че все пак триумфът може да ви изневери. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени, само че въпреки всичко дано сте отдадени на дома и фамилията с мярка. Колкото повече внимание им дарявате, толкоз по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими сантиментални и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Пропуснете деловите диалози, в случай че са свързани с разискване на нови планове и не сте добре готови. Избере ден в който ще съумеете да се визиите добре. Заемете се с настоящите служебни отговорности преди края на месеца. Подобрете материалното си положение, без да предприемате цялостна смяна на работното си място, тъй като ще е неточност. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание у интимния си сътрудник и не пропускайте половите удоволствия.

СКОРПИОН

Не провеждайте диалози за назначение на нови чиновници, тъй като няма да са сполучливи за вас. Постарайте да приключите със служебните си отговорности, които не търпят повече отсрочване и може да ви основат проблеми. Осъществете планувано пътешестване, в случай че не е неподготвено. Бъдете търпеливи с колегата си, тъй като сте напрегнати и е вероятен раздор в връзките, който мъчно ще избегнете. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичания си с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Разрешете тъкмо през днешния ден длъжностен проблем, който ви тормози от няколко дни, само че се притеснявате да извършите крачката. Не подценявайте отговорностите си. Очаквайте финансови приходи. Коригирайте държанието си по отношение на вашите остарели и нови настоятелен сътрудници, с цел да не ги разочаровате. Вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Несемейните дами ще срещнат нови другари, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си сътрудници не бързайте да се отдавате на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Запазете успокоение, в случай че желаете да преодолеете компликациите с лекост и да не се окажете в обстановка без излаз, която не очаквате. Предпазвайте се от неочаквани решения за вложения, в случай че нямате нужната финансова непоклатимост. Не търсете в този ден място за офис. Самотните дами имат шанса да срещнат подобаващ сътрудник, само че тряба деликатно да преценят новите си познати, с цел да не сгрешат в избора си. Семейните дами да се отдадат на възприятията си и да изживеят незабравими интимни мигове с обичаните си хора.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се чудесно със служебните си отговорности, само че сте изтощени и е допустимо да не съумеете да приключите със дилемите си до края на деня, което ще е мотив за терзание. Подобрете на финансовото положение. Избягвайте спорове с бизнес-партньорите си. Бъдете деликатни, в случай че имате незабавна задача. Приберете се от работа, освежете си и се отдайте на интимни прекарвания. Не са изключени прояви на ревнивост от страна на вашия сътрудник, изключително в случай че доброжелателни родственици са му подхвърлили някоя клевета за вас.

РИБИ

Сутринта ще ви зарадва вест за идно пътешестване зад граница, което от дълго време планирате. Със усърдие приключете дилемите си, с цел да сте спокойни. Анализирайте ставащото на работното си място, с цел да си спестите спорове с управлението поради нещо недоизречено и неизяснено. Личните връзки са проблематични, поради невярност от ваша страна. Изяснете се с интимната си половинка. Откажете се от желанията си за интимни мигове и полови удоволствия, в случай че сте наранили обичания. Вечерта си дайте отмора и излезте измежду природата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР