Дневен хороскоп за 25.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този

...
Дневен хороскоп за 25.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ този
Коментари Харесай

Представите за света на една зодия ще се променят скоро

 Дневен хороскоп за 25.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден сте склонни да се заяждате с вашите сътрудници единствено тъй като нещата не се подреждат по този начин, както очаквате, само че повода е във вас. Поставете началото на нов креативен план. Срещите на работното ви място са изключително значими за бъдещите ви професионални изяви, макар че ще закъснеете вечерта. Не ги пропускайте. В персоналният живот ще жънете триумфи. Отдавна не сте били по този начин щастливи и изпълнени с готовност да обичате. Споделете възприятията си. Естествено е половият ви живот да е мечтаният от вас, а сексът довечера да ви подари с незабравими мигове. 

ТЕЛЕЦ

Осъзнавате, че поради вашето лековерие сте пропуснали опцията да приключите със длъжностен проблем, който дълго ще трови настроението ви. Действията ви не трябва да са импулсивни. По-добре бъдете виновни и бързо се справете с това, за което са ви повикали. Вечерта ще се радвате на хармонични връзки вкъщи. Промените в персоналния ви живот засягат и любовните ви връзки. Не рискувайте да предприемате крачката към бракоразвод, единствено тъй като сте ядосани. Липсата на естетика в леглото ви наранява, тъй като сте едва ли ухо на интригите. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте изгубили доверие във ваш сътрудник, който до този миг ви е подкрепял, само че са ви подсказали, че не е предан към вас. По-добре е да не сте крайни и да ревизирате дали това, което са ви споделили дава отговор на истината. Отложете деловите си срещи. В никакъв случай не споделяйте концепциите си с непознати хора. Вечерта не се карайте с околните си, а се усамотете и се вгледайте в възприятията си. Ако сте влюбени, докажете го. В фамилията ви липсва естетика и вреди на естествените ви полови връзки. Възвърнете си насладата от интимните мигове. 

РАК

Може да се окажете в компания, която напълно ще промени визиите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си желания. Не бързайте да обещавате подаяние, поради настойчивостта на ваши родственици, в случай че не сте видели документите, които удостоверяват, че следва лекуване. Въпреки всички компликации денем, вечерта очаквайте приятна сантиментална среща. Не пропускайте да споделите възприятията си. Отдайте се на интимни мигове и полови удоволствия, единствено в случай че желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви нужни. 

ЛЪВ

Ще ви зарадват ненадейно огромни доходи, за чудесно свършена работа, които идват по-рано от предстоящото. Вашите сътрудници ще ви поздравят за триумфа. Старанието на работното място и отхвърлянето на неотложните задания до края на деня, ще ви донесе материални триумфи и самопризнание освен през тази, а и през идната седмица. Ако не сте прекалили с претенциите към интимната си половинка и не сте развалили настроението й, очаквайте сантиментална среща. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни прекарвания и полови удоволствия, би трябвало да се откажете от желанията си. 

ДЕВА

Ще създадете излишно напрежение, в случай че сте на работното си място, поради вашите терзания. По-добре бъдете уверени в личните си благоприятни условия и не ги надскачайте.  Не започвайте нови занимания. Обмислете бъдещите си проекти. Не изпадайте в крайности при диалози с вашите сътрудници. Не са изключени проблеми в персоналните връзки, свързани с нежеланието на брачния ви сътрудник да прояви схващане към проблемите ви. Естественият излаз от проблемите е отводът от секс довечера, само че това не би трябвало да ви тормози.

ВЕЗНИ

Днес сте податливи на измами, поради странна несъобразителност, която ви е обзела от сутринта. Бъдете деликатни, в случай че сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите дружно. Денят е неподходящ за търговия и настоятелен диалози. По-добре е да отложите даже и видимо приятния обяд, който сте уговорили с ваши настоятелен сътрудници. Възможна е препирня поради ревнивост или себелюбие, което постоянно проявявате. Силното полово привличане и страхът да не загубите синхрона в интимните мигове, който ви радва и зарежда със сили, ще ви обвърже.

СКОРПИОН

Денят изисква да блокирате опитите да ви отклонят от поетия път. Добър е за нови задания, само че не бъдете прибързани. По-добре е да действате деликатно и да не допускате неточности. Не се изненадвайте, в случай че ваши сътрудници ви поднесат информация за несполучлива договорка, провалена по тяхна виновност, която визира и вас, само че няма да наруши финансовата ви непоклатимост. Любовта ще ви помогне да излекувате всички остарели душевни рани. Решите ли да избързате с диалози и изясняване на връзките, ще си създадете съществени проблеми с интимния сътрудник и ще се лишите от секс. 

СТРЕЛЕЦ

Имате опция да се обогатите с нови познания и да докажете на всички, че не се притеснявате от неналичието на подготвеност в непозната ви професионална сфера. На работното си място имате късмет да се докажете като авторитетни и можещи, а това може да засегне вашите сътрудници, които непрекъснато се стремят да ви надскочат. В персоналните ви връзки царува безпорядък, поради невъзможността ви в този ден да сте правилни на интимния си сътрудник. Флиртувате очевидно. Не се надявайте на полови мигове довечера, тъй като сами сте позволили ревността да отдалечи обичания ви. 

КОЗИРОГ

Ядосват ви непредвидени разноски от спестяванията ви, свързани със забавени заплащания. Ако предходния ден сте отказали да работите отговорно, си търпите наказването. Ако сте спазили условията триумфът е с вас. Пътуванията са сполучливи. Сблъсъците с сътрудниците на работното ви място са поради неизпълнени техни отговорности, водещи до загуби. Интимните ви връзки са нестабилни. Пазете се от отчаяние и цялостен раздор в връзките с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в възприятията си, не се поддавайте на желанието за полови наслаждения, тъй като рискувате да си създадете проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Имате поддръжката на деловите си сътрудници. Резултатите на работното място зависят единствено от вас. Промените са потребни,  ако не са изненадващи и сте готови за тях, само че и неочакваностите ви носят изгода. Ако управлявате ваш бизнес, през днешния ден може да се заемете с проучването на непознат език. Не пропускайте да покажете на фамилията възприятията си. Не лишавайте от внимание обичаните си хора. Сексът ще зареди и двама ви с позитивни страсти и невероятни преживявания. Не го пропускайте. 

РИБИ

Не се изкушавайте да обсъждате с вашите сътрудници новите си планове, тъй като може да се депресирате от техния отвод да ви поддържат. Внимавайте, тъй като сте отдадени най-вече на работа, само че е добре вечерта да не забравяте за отмора и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден. След напрежението денем заведете обичания си на ресторант или си създайте уютна конюнктура вкъщи, с цел да се насладите на възприятията си. Хармонията в връзките ви радва. Имате опция да си доставите незабравими полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР