Дневен хороскоп за 25.03, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 25.03, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Предстои тежка раздяла за представителите на една зодия

 Дневен хороскоп за 25.03, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Замете се в случай че имате предпочитание да отделите време, с следващия теоретичен план, който сте подготвени да разработите. Проявете схващане и се съгласете с вашите сътрудници и в обща изгода променете методът си на работа. Въпреки, че несериозното държание на хора към вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и положителното си въодушевление. След края на работния ден, прибирайки се вкъщи, очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е вашето държание, дало мотив за подозрения в възприятията ви. Отново сте лишени от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами.

ТЕЛЕЦ

В този ден ще научите, че финансовите интервенции в които сте се присъединили не са напълно честни и крият риск, само че няма връщане обратно. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в триумф. Не е желателно да пътувате, с цел да не изостанете със служебните си задания. Имате опция да сте с околните си и да им докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичания си. Не му отхвърляйте половите преживявания, естествено в случай че и вие изпитвате полово предпочитание. Не проявявайте чувствителността си.

БЛИЗНАЦИ

Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте да се възползват от знанията ви. Търговците имат опция да осъществят отлични облаги. Запазете по-голямата част от извоюваните пари, тъй като може да ви предложат ненадейно положителни благоприятни условия за инвестиция. Днес можете да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, в случай че желаете да разберете дали са споделени. След сантименталната вечеря се отдайте на мечтани полови удоволствия, само че не и в случай че към момента не сте опознали колегата си.

РАК

Денят ви сервира забавни срещи и позитивни страсти, в случай че не сте прекомерно доверчиви и подготвени да споделяте проектите си. Имате опция да приключите бързо дилемите си и да пътувате. Не бягайте от отговорност и не отменяйте наличието си на работното място, единствено тъй като желаете да си почивате. Не се опитвайте да си купувате обич, тъй като не след дълго ще се почувствате нещастни, в случай че сте се влюбили същински и ви отхвърлен. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот.

ЛЪВ

На работното място вършиме усещане с интензивността си, която ще ви помогне да се справите със дилемите си. Вашите хрумвания ще получат поддръжка. Денят е удобен за дейни дейности от ваша страна и за взимане на значими професионални решения. Успехът е с вас. Не се опитвайте, нетипично за вас, да налагате на обичания си правила на държание и не ревнувайте, изключително в случай че сте чули злословия, само че без покритие. Ще се разделите ненадейно и мъчително, без значение дали сте фамилни или не сте сключили брак и ще страдате по ваша виновност.

ДЕВА

Не поставяйте ново начало, а в случай че сте на работа завършете започнатите задания, с цел да не търпите загуби. Не пътувайте, с цел да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени. В фамилията създайте естетика и съгласие. Не наранявайте обичания си с непрекъснатите си искания. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави приятност, би трябвало да сте подготвени за него и двамата.

ВЕЗНИ

Очакват ви недоразумения от сутринта. Тръгнат ли от фамилията,

ще продължат и в случай че отидете на работното си място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в диалозите сред вашите сътрудници и се задълбочете в дилемите си. Успехът няма да ви изостави. Не бягайте от отговорност, в случай че сте давали обещания, с цел да не си навредите. Няма по какъв начин да сте щастливи, откакто сте на път да се разделите с обичания си, скъпи дами, освен това поради заетостта ви, вашите прищявки и ревността ви. Прекалили сте и той отхвърля да ви елементарни непрекъснатите отсъствия от вкъщи.

СКОРПИОН

Допълнителни доходи от към този момент приключена работа ще ви възвърнат спокойствието, което загубихте Завършете всичките си настоятелен задания. Не губете времето си в безполезни диалози с ваши сътрудници. Следобед разрешавате значими настоятелен проблеми, които вашите сътрудници отказваха да споделят, с цел да не се изложат. Може да обявите годежа си и да сключите брак в този ден. След работа ви се желае да се отдадете на сантиментални срещи, само че чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

Отношенията с вашите сътрудници са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности и разногласия, които са бит част от вашето всекидневие. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите оферти, поднесени ви в този ден, преди да вземете вярното решение. Материалното ви състояние ще се усъвършенства. Може и да сте преуморени, само че не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия обичан и да се отдадете на възприятията си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с готовност за живот, само че в този ден ще са още по-незабравими.

КОЗИРОГ

Емоцията, която ви владее ви пречи да чуете думите на близките, а за отправената рецензия, не приказваме, даже и да ви носи изгода. Преценявайте думите си преди да ги изречете. Въпреки че закъснението на ваши сътрудници може да затрудни работата ви, в случай че сте дежурни през целия ден и през нощта запазете успокоение. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които желаят да потвърдят, че мамите интимния си сътрудник. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура, поговорете искрено за случилото се и се отдайте на полови преживявания.

ВОДОЛЕЙ

На вашето работно място бъдете виновни към отговорностите си. Ако се занимавате с политика, през днешния ден можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете рационални и обмисляйте дейностите си. Пазете се от запознанства, в случай че са свързани с професионалните ви цели. Възможни са проблеми в фамилията и подиуми на ревнивост. Партньорът ви е отвън себе си, поради вашето държание и неявяване. Романтичната вечеря и неочакван подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия.

РИБИ

Въпреки компликациите ще си възвърнете увереността в триумфа на работното място и реализирането на концепциите ви, в случай че разчитате на себе си, тъй като вашите сътрудници този път няма да ви подадат ръка. Справяте се със служебните си задания. Проявете такт и изслушвайте мнението на близките, даже и в случай че не сте съгласни с него. Въпреки компликациите в фамилията сте чаровни и привлекателни. На несемейните дами Съдбата за следващ път сервира късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия, до момента в който не се опознаят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР