Дневен хороскоп за 24.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 24.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи неприятности за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 24.07, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Поставете събитията на работното си място под надзор. Напрежението у близките ще се отрази и на вас. Промените са удобни, в случай че сте независими и не позволите да ви управляват. Ако пътуването, което не сте възнамерявали, е наложително бъдете деликатни зад кормилото. Деловите срещи са проблематични. Договореното може да се окаже във ваша щета. Изпаднете ли в крайности ще усложните персоналния си живот и ще изживеете любовни разочарования, благи дами. Не проявявайте прищявки и чуйте какви са желанията на колегата ви. Романтичните мигове и половите удоволствия ще ви заредят със сили. 

ТЕЛЕЦ

На настоятелен обяд имате опция да визиите концепциите си пред управлението.  Може да бъдат отхвърлени, в случай че ви завидят, само че по-скоро имате късмет да получите поддръжка за тяхната реализация. Денят разрешава да вземете значими решения. Не пропускайте щастливият си късмет, дарен ви поради упорита работа, само че не разчитайте на шанса си. Бъдете деликатни с индивида, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните дами ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото, в случай че не сте се опознали с новото си въодушевление. 

БЛИЗНАЦИ

Проявете съществено отношение към вашата работа и завършете дилемите си. Необмислените решения и импулсивните действия, на които сте способни в този ден, ще доведат до непредвидени резултати. Очаквате да стане знамение, работата да бъде приключена благодарение на чудо, а вие да жънете резултатите, само че ще се неуспехите. Несемейните дами ще изживеят ненадейно сантиментално премеждие, в случай че внимават с новите запознанства. Ако сте в въодушевление и не се чувствате изморени, сексът с обичания ви ще ви сътвори незабравими преживявания.

РАК  

Подвластни сте на страстта, чувствителни и недоволни от света, макар че причина няма. Пътуване ще попълни с отлични доходи банковата ви сметка. Денят е добър за разискване на контракти и покупко-продажби, само че не бързайте да уговаряте ден за подписването им. Използвайте удобното състояние на звездите, с цел да реализирате деловите си хрумвания. Ще се радвате на непредвидени, само че мечтани сантиментални завършения, в случай че не сте фамилни. Не се надявайте сексът да отстрани проблемите ви с обичания ви, изключително в случай че сте били нападателни и заядливи предходния ден. 

ЛЪВ

Денят ви дава обещание промени, които е добре да обмислите още един път и да споделите с сътрудниците си. Пътуванията, в случай че са планувани авансово и не вредят на другите ви проекти, са сполучливи. Прегледайте още веднъж новите контракти и подгответе за автограф към този момент разискваните. Не се тормозете за финансите си, тъй като имате метод да подобрите материалното си положение. Постарайте се да не наранявате обичания си с нежеланието си да бъдете вечерта с него и да си създадете сантиментална конюнктура. Ако сте изтощени, тактично споделете, че не сте във форма за полови удоволствия.

ДЕВА

Днес ви чакат нови разочарования, тъй като сте си разрешили да се усъмните във вашите благоприятни условия.  В положение сте да осъществите блестящо новите си настоятелен хрумвания, само че с размисъл и самообладание, тъй като всяко преждевременно деяние ви вреди. Професионалните ви отговорности изискват да се заемете с работата си неотложно. Не пътувайте! Нямате визия по какъв начин да спечелите вниманието на харесван мъж, който ви е превзел напълно и ви пречи да вървите по пътя си. Не се опитвайте да привлечете обекта на възприятията си посредством скъпи дарове или посредством прибързани полови прекарвания. 

ВЕЗНИ

Преди обед ще се наложи да организирате неприятни диалози. Посочете тактично грешките на сътрудниците си, поради които не сте се справили с от дълго време стартирана работа. Не проявявайте експанзия, даже и да ви опонират. Със успокоение и самообладание постигнете задачата си. Изслушайте деликатно всички отзиви и кажете своето. Не пренасяйте неприятното си въодушевление в фамилията или при среща с интимния си сътрудник, с цел да не съсипете хармонията в връзките си. Проблемите в полово отношение се дължат на неналичието на самочувствие у вас в този ден, макар че е без причина. 

СКОРПИОН

От сутринта сте изпълнени с готовност за работа, само че компликации ще ви попречат да завършите до дъно започнатото. Важното е да не се ядосвате. Не провеждайте значими диалози и не се захващате с разрешаване на персонални проблеми. Възможно е възстановяване на финансовото положение, в случай че сте гъвкави и прозорливи. Активната ви работа денем ще е мотив за задоволство. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове с обичания. Сексуалните удоволствия да не отиват на втори проект, тъй като ще ви оказват помощ да се заредите със сили и с положително самочувствие. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви сервира промени, късмет за пътувания и слага основата на бъдещи приятни преживявания. Подгответе договорите за автограф и при потребност организирайте обяд проведете деловите си диалози. Служебно пътешестване ще се отрази добре на финансовото ви положение. Завършете всичко стартирано в границите на деня, с цел да не пропуснете периодите, които са ви сложили. Не допускайте непредвиден спор с брачния или интимния сътрудник да нажежи ситуацията до счепкване, единствено тъй като сте заядливи. Ако съхраните хармонията в връзките си, се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия. 

КОЗИРОГ  

Ще ви предложат пътешестване, което е добре да приемете. Ще ви донесе самопризнание и ще ви накара да се отпуснете поради смяната на ситуацията. Проведете отсрочените настоятелен срещи и диалози. Подгответе за автограф през идващите дни документите свързани с финансовите институции. Ако имате своя компания, прегледайте счетоводните си документи. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с обичаните хора. Каквото и да кажете, все се пояснява е във ваша щета и вместо да се сближите още веднъж ги отдалечавате. Не ревнувайте. Денят не е добър за интимни връзки и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви печелившо пътешестване, което не би трябвало да отказвате, даже и с цената на по-голямо натоварване на работното място през новата седмица. Не се преуморявайте. Намерете метод да се извините, в случай че сте засегнали ваш сътрудник. Очаквайте информация за доходи, които ще ви разрешат по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Пазете се от контакти с мъж, който настойчиво ви ухажва през последните дни. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят поради повишените ви упования. Не допускайте полови контакти, в случай че не сте се опознали добре с новия си сътрудник. 

РИБИ

Не ви поучавам да организирате настоятелен диалози. Ще сте разсеяни поради персонални проблеми, които би трябвало да разрешите до обед. Съдбата ви подлага още веднъж на тестване, тъй като за следващ път единствено изисквате, а не давате нищо от себе си. Постарайте се да не критикувате, с цел да отбраните себе си. Нападателното държание ви вреди. Семейните дами ще преживеят ден на тестване на връзките. Възможно е да осъзнаят, че са основали семейство с несъответствуващ сътрудник. Ако стигнете до решение за разлъка избегнете интимните мигове. За несемейните денят също ще даде изясненост в персонален проект.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР