Дневен хороскоп за 23.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 23.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Денят не е добър за необмислени рискове за някои зодии

 Дневен хороскоп за 23.04, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Внимавайте да не изречете думи, за които незабавно да съжалите, няма по какъв начин да заличите изреченото. Засиленият блян към материални придобивки трансформира вашите сътрудниците във ваши врагове. Бъдете сдържани в връзките си с тях. Начинанията са сполучливи. Предприемайте внимателно измененията, с цел да не си навредите сами. Ядосали са ви ваши сътрудници. Вечерта рискувате да придвижите проблемите вкъщи, предизвиквайки разправии със фамилията. Естествения излаз от разправията е премълчаването и отводът от полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ  

Ще ви се отрази добре пътешестване, изключително в случай че е обвързвано с вашия бизнес. Пригответе се да преодолеете незначителни компликации на работното място, които не пречат да стабилизирате финансовото си положение. Не допускайте да ви излъгват. Обрат във вашата кариера и ще ви помогне да постигнете поставената професионална цел. Като се приберете вкъщи след работа се отдайте на диалози със фамилията си или в случай че не се го основали с обичания. Не ги занимавайте със странични дразнители Сексът ще ви донесе предстоящото и мечтано наслаждение.

БЛИЗНАЦИ

Не играйте роля, с цел да завладеете някого или да ви позволен до мястото, което ви притегля. Когато свалите маската може да се окажете отхвърлени от вашата среда. Бъдете самите себе си. Бъдете умерено великодушни и благоразумни, с цел да избегнете следващи финансови загуби. Отложете деловите диалози. Внимавайте със запознанствата през целея ден. Несемейните дами ще срещнат видимо подобаващия сътрудник, само че разочарованието може да пристигна когато осъзнаят разликата в интелекта. Не допускайте прибързани полови контакти.

РАК

Избягвайте запознанствата. Завист поради триумфите ви, бликнала във вашите неприятели няма да липсва и през днешния ден. Не се впечатлявайте, с цел да си спестите ненужните разправи, от които нямате изгода. Не рискувайте. Денят не е добър за разискване на нови назначения, даже и в случай че се постанова да сте на работното си място. Романтичната среща с обичания, ще ви помогне да се разтоварите от напрежението, което не беше малко през този ден. Не пропускайте приятните полови преживявания, които са спомагателен енергиен източник.

ЛЪВ

Сутринта вашите началници са ви се доверили и сте натоварени с задоволително виновни задания, които отхвърляте с лекост. В края на деня ще се почувствате изтощени и отпаднали, поради напрежението на работното място. Имате опция да стабилизирате връзките си с нови настоятелен сътрудници. Вашата импулсивност в дейностите може да се отрази неподходящо на връзките с околните ви. Не пропускайте да се отдадете на полови мигове, макар че вечерта ще бъдете изтощени и отпаднали от напрежението денем.

ДЕВА

Преговорите, които организирате ще ви обезпечат триумф и отлични доходи. Вашите сътрудници завиждат на достиженията ви. Вместо да се притеснявате от мненията им се заемете със отговорностите си. Не отхвърляйте потребно делово съдействие. Помощта на авторитетни хора също е добре да не отказвате. Вечерта ви чака сантиментална среща. Не създавайте мотив за нови спорове с интимния ви сътрудник. Постарайте се да разберете, че той се бори за вас, само че надълбоко в душата си и със себе си и няма предпочитание за полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Постоянно ще ви вменяват виновност, с цел да приемете да помогнете на ваш родственик, който желае да стартира бизнес, само че видите ли, с вашите пари. Не давайте заем и не допускайте да ви изнудват, тъй като скоро ще съжалявате. Не е изключена рецесия в материално отношение. Контролирайте разноските си и не обещавайте заеми, с цел да избегнете финансовите проблеми. Влюбени сте, само че не знаете по какъв начин да спечелите обекта на възприятията си. Несемейните дами да чакат предложение за брак. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, единствено в случай че сте сигурни в възприятията си и не изпитвате ревнивост, която блокира желанието ви за фамилиарност.

СТРЕЛЕЦ

Вашите проекти може да се объркат поради некоректното отношение на ваш сътрудник. Вие сте тези, които е редно да блокирате опитите да нарушат спокойната ви работа, с цел да не се разминете с триумфа. Деловите диалози са проблематични, в случай че непрестанно прекъсвате събеседниците си или в случай че ви безпокоят ваши сътрудници, които преднамерено търсят защо да ви питат. Ще се радвате на идеални връзки с човек от противоположния пол. Очаква ви ново любовно въодушевление. Сексът ще ви достави наслаждение, в случай че възприятията ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с сътрудник Скорпион.

КОЗИРОГ

Успехът е с вас през целия ден. На работното място срещате компликации, които сте в положение да преодолеете и да се справите със отговорностите си. Не споделяйте с никого проектите си, в случай че развивате личен бизнес. Време е да разберете, че сте по-силни, когато премълчавате проектите си, тъй като по този начин няма по какъв начин да ви навредят. Вечерта се усамотете в дома си. Откажете се от сантименталните срещи, тъй като сте изнервени. Сексът би трябвало да остане на втори проект, в случай че можете да обясните на интимния си сътрудник за какво сте напрегнати и какво е психическото ви положение.

ВОДОЛЕЙ

Досадно раздразнителни и капризни сте, макар че триумфът може да ви споходи още до обед. Притъпете желанието си да се противопоставяте на вашите сътрудници. Въпреки компликациите, имате опция да реализирате всичките си проекти. Дайте всичко от себе си, с цел да пожънете мечтаният професионален триумф и самопризнание. Вечерта имате опция да изясните недоразуменията в персоналния си живот, даже и да не ви се желае да го сторите, само че по този начин няма да отдалечавате непрекъснато мига на яснотата, която е значима за вашите връзки. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими сантиментални мигове, а сексът ще ви подейства разтоварващо.

РИБИ

Денят е удобен за всички, които се занимават със осигурителен бизнес. Не пропускайте да се възползвате от поднесеното ви делово предложение. Общувате с лекост. Проведете плануваните диалози. Ще получите справедливо самопризнание. Не налагайте волята си с дебелоглав и експанзия. Осъществете нови запознанства, които ще ви обогатят с приятни преживявания. Несемейните ще срещнат мечтания сътрудник. Семейните дами, макар че са впечатлени от новите си познати да не изневеряват. Сексът ще ви зареди с нови сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР