Дневен хороскоп за 22.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗа разлика

...
Дневен хороскоп за 22.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЗа разлика
Коментари Харесай

Съвет към една зодия днес: Приключете драмата с любимия с едно извинение

Дневен хороскоп за 22.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


За разлика от персоналните ви връзки, които са в рецесия, провокирана от вашите близки, на работното място сте съвършени и впечатлявате вашите сътрудници с триумфите си. Ако имате желание да сменяте работата си,  само можете да обмислите предлагането за ново място, което ще ви даде късмет за професионален напредък. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимната си половинка или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса. 

ТЕЛЕЦ

Способни сте да дадете най-хубавото от себе си и да блеснете с опциите си на работното място, в случай че не ви ядосат и не подценят професионализма ви. Не се доверявайте на странични препоръки, изключително в случай че ви ги натрапват принудително. Неизбежни са споровете с вашите началници. Ще се справите с вашето увереното държание, с което ще заслужите тяхното почитание. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви. Сексуалните ви връзки се възстановяват. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете виновни към вашите отговорности и не изоставяйте дилемите, които са ви сложили, изключително значимите, градящи престижа ви. Стартирайте инициативи, които са печеливши за вас. Не рискувайте с вложения, в случай че не сте сигурни в стабилността си.  Ще се радвате на нечуван триумф, който е повода за колегиална злоба. Трудностите са преодолими. След като се приберете, в случай че сте на работа и в този ден, забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. Забравете гостуването отвън дома!   

РАК

От една страна имате късмет да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекомерно податливи на въздействие и може сами да се неуспехите, поради споделил, рекъл, само че не доизрекъл. Не ви поучавам да обмисляте регистрация на ваша компания в този ден, оставате тази концепция за идната година. Не допускайте финансови загуби, поради обещания за прибързани вложения. Бъдете внимателни, изключително в случай че се постанова да вършиме поправки тъкмо през днешния ден! Вечерта прекарайте измежду фамилията си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ЛЪВ

Не се чувствате отпочинали, след натоварването вкъщи, а ви чака доста работа. Ще ви изненада вест за идни финансови приходи. Не обмисляйте вложения преди края на годината, а преценете какви разноски имате да покривате. С осъществяването на дадените обещанията на вашите настоятелен сътрудници ще издигнете създателите си и ще получите финансова поддръжка. Семейните представители на знака да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да чакат сантиментална среща и полови удоволствия. 

ДЕВА

Бъдете деликатни, в случай че ви следва пътешестване. Вашите сътрудници се пробват да ви скапват настроението преднамерено, тъй като изпращат вас, а не тях. Предизвикали сте ги като сте им съобщили за командировката с нападателното си държание. Не взимайте значими решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с контракти за кредитиране. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения. 

ВЕЗНИ

Не забравяйте служебните си отговорности. Успехът е с вас точно на работното място. Начинанията са сполучливи и са от голямо значение за бъдещите ви професионални триумфи, само че внимавайте - не трябва да се проваляте. Роднински разправии поради имуществени делби ще ви изгубят част от времето в този ден. Предпазвайте се от утежняване на връзките с околните си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте позволили някоя неточност, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

СКОРПИОН

Проведете диалозите с вашите настоятелен сътрудници, в случай че задачите да им обясните проектите си и да ги убедите да разширите активността на вашата компания. Днес сигурно ще решат да ви поддържат. Изобщо не се занимавайте с грешките им и се заемете единствено с вашите задания, които са основата на триумфите ви. В фамилията назрява спор обвързван с децата ви, които настойчиво отхвърлят да ви се подчинят и се срещат с несъответствуващи другари. Обърнете им внимание и със успокоение разрешете проблемите, които ви тормозят.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта ви изнервят персонални проблеми, които са сложни за решение, тъй като интригите на ваши родственици няма по какъв начин да бъдат спрени. Не е редно да ги споделяте с вашите сътрудници. Ако разчитате на себе си, триумфът сигурно ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте спорове на работното си място единствено тъй като вие самите сте без въодушевление. Не пътувайте. Вечерта бъдете измежду фамилията си. Празнувайте сами или с ваши другари и родственици. Не пропускайте интимните диалози и половите наслаждения. 

КОЗИРОГ

Спорите за щяло и нещяло с вашите сътрудници и си печелите тяхната злост, тъй като усещат че задачите единствено да се заяждате, с цел да изсипете върху тях гнева си поради странични проблеми. Ако желаете да се справите бързо със отговорностите си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за присъединяване в нови планове, тъй като рискувате да загубите част от приходите си. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент се откажете от вярата за полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Натоварват ви с пътешестване, които ще стане причина за спорове на вашето работно място, а и с околните ви, само че не е допустимо да го откажете. Ако вашите сътрудници не се съгласят  да ви замесят на работното място, по-добре е да го отложите, даже и с цената на финансови вреди. Бъдете внимателни тъй като може ваш сътрудник да се стреми да заеме вашето място. Явно заслугата е и ваша. Нямате желание да се извините на интимната си половинка, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия. 

РИБИ

Начинания са сполучливи, стига да са премислени и доходоносни, само че направете крачката към тях в случай че сте завършили с другите си задания и не се постанова незабавно да ги завършите до края на деня. Приемете помощ от вашите сътрудници, в случай че желаете да се справите със дилемите си. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение. Избегнете с разсъдък компликациите, най-вече в връзките си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР