Дневен хороскоп за 21.07, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 21.07, вторник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Голям късмет и неочаквани високи приходи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 21.07, вторник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте в положение да владеете живота си и да управлявате ориста си. Не допускайте въздействие върху проектите си  от странични хора. Внимавайте с контактите. Взимайте сами нужните решения. Отложете деловите срещи и диалози. Денят не е удобен за явяване на изявление за работа. В персоналния живот е вероятен непредвиден поврат, тъй като сте отишли на обед с настоятелен сътрудници, с което сте събудили ревността на брачния си сътрудник. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте експанзия, с цел да накажете усъмнилите се във верността ви. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки компликациите ще си възвърнете увереността в личните сили. На работното място сте разсеяни и без предпочитание за дейна работа, само че би трябвало да се справите със отговорностите си до края на деня. Концентрирайте се в работата си. Не пропускайте опцията за доходи, които не са ви непотребни. В персоналният ви живот е вероятен раздор в връзките, тъй като сте прекомерно ревностни. Денят е съвършен за подписване на брак. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за секс. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри. 

БЛИЗНАЦИ  

На работното ви място ще се развихрят спорове с управлението и кавги с сътрудниците. Не споделяйте проектите си с непознати хора, тъй като ще ви изпреварят с тяхното реализиране. Това, което би трябвало да завършите няма да ви достави наслаждение, само че хората, които навлизат в живота ви ще ви отворят очите за нови благоприятни условия. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението. 

РАК

Не очаквайте позитивни резултати на работното място. Не се надявайте на финансови приходи, в случай че сте се провалили при осъществяването на дилемите си през миналите дни. Пазете се от неприятели. Доверявайте се повече на своята вътрешен глас, изключително в случай че упорстват и ви досаждат да ви оферират взаимен бизнес. Преодолейте терзанията си, свързани с обичаните ви хора, тъй като те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в възприятията е причина да сте неповторими в интимните мигове. 

ЛЪВ

За следващ път сте неуверени в себе си и ще засилите негативизма си до обед. Не проявявайте прекомерни упоритости на работното място или ги прикривайте от сътрудниците си завистници, даже и в случай че видимо ви поддържат. Заредете се с оптимизъм, даже и в случай че ви мамят. С положителното си въодушевление ще преодолявате незабелязано компликациите по пътя си. В персоналните връзки сте нестабилни, скъпи дами. Проблемите са обвързани с вашите непрекъснати подозрения, за които нямате причина, че не сте задоволително почтени за вашите сътрудници. Изтрийте от съзнанието си тези мисли.

ДЕВА

Постепенно се възстановява вашата самонадеяност, вярата във вашите познания и вярата да завършите започнатото до края на този ден, макар че ви беше обзела меланхолия. От значение е да намерите време и да започнете настоятелен диалози, които ще ви донесат триумф. Имате опция да подпишете значим контракт и да се отправите на път. Приятна новина за триумф в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си сътрудници, тъй като в случай че пропуснете секса за следващ път и все по ваша виновност, ще ви заменят още на идващия ден. 

ВЕЗНИ

Пазете се от разправии, за които причина сте вие с инатливото си и нападателно държание освен към вашите сътрудници. Емоцията през днешния ден ви пречи да приемете препоръките и да се вслушате в градивната рецензия. Преценявайте приказките си, тъй като ще се изпокарате с вашите сътрудниците си и по-късно мъчно ще възстановите връзките си. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими полови мигове, а несемейните да се отдадат на секс, в случай че са сигурни в силата на възприятията си. 

СКОРПИОН

До обед ще жънете триумф и ще постигнете на задачите, които сте си сложили. Лекомислието и неизпълнените обещания дадени на сътрудниците ви, е на първо място във ваша щета. На работното място не споделяйте проектите си. Съветът ми към вас е  да прекъснете всички ненужни и блокиращи пътя ви партньорства, другарства, познанства. Ще се изострят връзките с колегата ви. Контролирайте страстите си и не се опитвайте да оправдаете държанието си. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Отново ви чака сполучлив, деен ден, само че пък приходите си заслужават да се потрудите повече от нормалното, даже и в случай че се преуморите. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш непосредствен, само че ще съумеете и ще сте удовлетворени от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на близките. Личните ви връзки са проблематични поради следващите интриги, на които обичаните ви хора са едва ли ухо. Не се колебайте да поставите непосредствено въпроса за изневярата, в която ви упрекват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.  

КОЗИРОГ

Предстои ви ден, който е добър за диалози. Ще имате триумф както на работното място по този начин и в персоналния живот. Бъдете деликатни в думите си. Давайте право и на сътрудниците си да кажат своето мнение. Най-сетне ледовете ще стартират да се топят и ще настъпи стопляне на връзките, които сами съсипахте. Вечерта бъдете измежду най-близките си хора и възстановете хармонията в връзките си, стига да е допустимо, в случай че вие сте повода за проблемите. Нови познати ви притеглят и впечатляват, само че не се обвързвайте преждевременно в полова връзка.

ВОДОЛЕЙ

Вредят ви прикрити недоброжелатели. Бъдете деликатни при запознанства, в случай че сте принудени да ги осъществите и няма по какъв начин да ги избегнете, без значение дали са настоятелен или персонални. Деловите диалози са несполучливи. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете дилемите си на работното си място. Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над междинна възраст да не се изоставят и да не не помнят да са постоянно женствени.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се преценявате с желанията на интимния си сътрудник в леглото. 

РИБИ

Радва ви бързият и отличен резултат, както и положителните доходи, които ви донесоха концепциите и начинанията от предходните дни. В този ден продължавайте да работите интензивно, с цел да завършите започнатите задания. Разчитайте на интуицията си. Деловите диалози и срещи  са сполучливи и ще реализирате отлична облага. Вечерта бъдете нежни и благи с околните си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате сред към този момент съществуващата връзка и възможната бъдеща. Не наранявайте интимния си сътрудник с невярност, тъй като и вие ще страдате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР