Дневен хороскоп за 21.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова- АленаЗодия Овен:Знаете

...
Дневен хороскоп за 21.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова- АленаЗодия Овен:Знаете
Коментари Харесай

Стрелци, днес е ден за работа! Козирог, днес е вашият ден за успех

 Дневен хороскоп за 21.04.2021, направен от Светлана Тилкова- Алена

Зодия Овен:


Знаете какво желаете да постигнете, макар, че ви глождят подозрения в правотата ви и не сте изпълнени с готовност за дейна работа. Разсеяността ви на работното място може да докара до съществени неточности и пропуски, с които мъчно ще се справите. Отложете деловите срещи и диалози, в случай че не сте се подготвили с настояванията и концепциите си, които да поднесете на вашите бъдещи и сегашни сътрудници. Не посрещайте посетители. По-добре е да развалите връзките си с тях, в сравнение с с интимната си половинка. Нямате късмет да оправите връзките си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни преживявания.

Зодия Телец:

Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете може да усложните живота си освен на работното място, а и вкъщи. Дебне ви заплаха от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и сътрудници, към които не изпитвате доверие. Не се дистанцирайте от интимната си половинка с извинението, че сте изтощени. В интимните връзки сте променливи. Преминавате през опити да се нараните взаимно до мигът на помиряване и полови удоволствия.

Зодия Близнаци:

Въпреки компликациите се занимавате сполучливо с рутинните си отговорности. На работното място се справяте чудесно. Умението да преодолявате трудностите без старания ще впечатли сътрудниците ви и ще изискат да им помогнете. Отложете и в днешния ден деловото другарство. Няма да е сполучливо. Приемете единствено тези срещи, които сте възнамерявали и изискват да завършите към този момент стартирани диалози. В персоналните връзки сте застрашени от проблеми. Не отхвърляйте препоръки от страна на околните си. Сексуалният ви живот изисква да сте внимателни, с цел да не си създадете проблеми с интимната си половинка, в случай че не сте сигурни в възприятията си.

Зодия Рак:

Чувствате сте спокойни и прекомерно самоуверени на работното място. Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последствия и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните връзките си и го направете без терзание. При настоятелен срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си. Вечерта си останете вкъщи и не бягайте от фамилните си отговорности. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте възприятията си. 

Зодия Лъв:

Постепенно забравяте за терзанията си от предходните дни Овладявате с лекост нови и необикновени познания. Занимавайте се единствено с нормалната си работа. Не започвайте значими нови задания. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични връзки с вашите сътрудници зависи единствено от вас. Няма да ви липсват фамилни проблеми, свързани с недвижими парцели и наследствени въпроси. Денят е съвършен за интимни срещи и полови удоволствия. Очаква ви сантиментално запознанство. 

Зодия Дева:

Сутринта ще се ядосате поради ваши родственици, които са ви пристигнали неканени на посетители и желаят да се занимавате с техните проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с сътрудниците си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите родственици. Венера ви дава обещание необикновено любовно премеждие. Ако желаете да спечелите индивида до себе си, докажете му, че възприятията ви са откровени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и полови удоволствия, за които към момента не сте подготвени.

Зодия Везни:

Прояви на експанзия, упоритост и неправилна оценка на ставащото ще са причина за спорове на работното място и в персоналния ви живот. Бъдете деликатни и внимателни. Не мислете единствено за кариерата си. Не се намесвайте в никакви разногласия сред вашите сътрудници, тъй като ще ви изкарат отговорни. Ако към момента се обичате с интимния си сътрудник, не би трябвало да се поддавате на прекомерна взаимозависимост един от различен. Сексуалното привличане сред вас и брачната ви половинка е подбудено и от духовната ви връзка. Бъдете нежни в леглото.

Зодия Скорпион:

Ще се разочаровате от връзките си с вашите сътрудниците и другари. Днес осъзнавате, че те са по-различни от визиите ви, макар, че доста сте им помагали, само че без да ви благодарят. Чувствате се употребявани и засегнати. Нямате предпочитание да се справите със отговорностите си. Ако ви предложат пътешестване, не го отхвърляйте. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Не проявявайте ревността си, изключително в случай че вие самите сте прегрешили. Влюбени и привлечени от колегата си сте, само че изпитвате боязън да не бъдете засегнати в интимните мигове.

Зодия Стрелец:

Сутринта ще осъзнаете, че персоналните ви връзки са пред разпад. Отдайте се на работа, с цел да забравите тягостните мисли. На работното място сте нападателни и нетактични, подготвени да излеете яда си на вашите сътрудници, които нямат виновност за проблемите ви. Заемете се със отговорностите си и замълчете, вместо непрекъснато да ги заливате с рецензия. В персоналните връзки още веднъж ще настъпи безпорядък, поради недоразумения подбудени от казани не на място ваши думи. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на интимни мигове и полови удоволствия, в случай че не изясните връзките си.

Зодия Козирог:

Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни детайлности, които изнервят близките. Те са спънка да сте съвършени в работата си. Изпуснете ли периодите за осъществяване на поставените задания съществено ще си навредите. Начинанията са сполучливи, в случай че сте решили както вероятните изгоди, по този начин и вероятните провали. Направете всичко допустимо да откажете поканите за посещение, в случай че имате такива. Останете си вкъщи с обичаните си хора. Сексът ще ви подейства натоварващо. Преценете дали да не пропуснете тази нощ интимните мигове.

Зодия Водолей:

За вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в фантазии за професионалния си напредък. Ще се сблъскате с непредвидени компликации, в случай че не сте виновни и гъвкави, с цел да се съобразите с измененията. Заемете с неразрешените проблеми и отсрочени задания, които изискват от вас обилни финансови вложения. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура и зарадвайте с приятни страсти обичаните си хора. Сексът сигурно ще ви зареди с задоволително сила, с цел да сте във форма на идващия ден.

Зодия Риби:

Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, само че го правете с мярка. Не проявявайте благотворителност, в случай че не е заслужена. Добре е да се вслушате в препоръките на приятелите и сътрудниците си. Не се сърдете за потребната рецензия, тъй като на работното място шанса не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изявленията си. Ако имате проблеми в персоналния живот или фамилията, проведете прям диалог, вместо да се противопоставяте. Само в случай че сте откровени в диалозите и възприятията си, можете да разчитате на полови преживявания с обичания си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР