Дневен хороскоп за 20.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСутринта сте

...
Дневен хороскоп за 20.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСутринта сте
Коментари Харесай

Една зодия мечтае днес, но успехът не идва даром

Дневен хороскоп за 20.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Сутринта сте нетипично  агресивни с околните си. И вие не знаете за какво сте ядосани още със ставането си, може да е поради неприятни сънища, само че вашата самонадеяност нервира вашите сътрудници, в случай че сте на работното място. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията си. Не се изкушавайте да рискувате. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо сантиментално премеждие. Поставете сполучливо начало на стабилизиране най-много на персоналните си връзки и половия си живот. 

ТЕЛЕЦ

Проявата на благотворителност в този ден е във ваша щета освен тъй като няма да ви върнат парите, а и тъй като ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали, а вие ги давате надали не от джоба си. Следобед бъдете проведени и виновни към работата си, макар че по никакъв начин не ви се работи. До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, тъй като изискват диалог с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е дала прошка и забравете за половите си мечти. 

БЛИЗНАЦИ

Дали сте заричане да се справите с професионалните си отговорности. Събитията денем може да трансформират проектите ви. Необходима е нерешителност. Ако сте изнервени и избухливи на работното място, ще си попречите сами при реализацията на проектите ви за края на седмицата. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичаните ви хора. Дали ще ви зарадва сантиментална вечеря и полови наслаждения, които няма да забравите, зависи от вашето държание и уместност.

РАК

Приемете компликациите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се постанова да работите интензивно, сторете го до обед. Не се опитвайте да потвърждавате професионализма си, като се заемете със задания, които не са ви по силите и опциите. Дайте си наложителна отмора вечерта. Вечерта изяснете проблемите в фамилните връзки. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително. Не се лишавайте от половите удоволствия и сантименталните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лекуване на хронични болести.

ЛЪВ

Начинанията няма да бъдат сполучливи, в случай че допускате едни и същи неточности и умишлено отказвате да ги поправите, тъй като по този начин са ви подали информацията и не желаете да я ревизирате. Подхождайте рационално към проблемите си, без значение от какво естество са. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта. Неприятности в фамилията, свързани с родственици, възобновили без право имуществени искания към ваша благосъстоятелност ще ви скапват вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с различията с брачната си половинка. 

ДЕВА

Заемете се с професионалните си отговорности. Не давайте заеми, тъй като рискувате да загубите парите си, макар че хората, които ви желаят услугата са съществени съгласно вас.  Хубавото въодушевление и предстоящите промени ще ви оказват помощ да разрешите фамилните си проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите с половинката си. Несемейните може там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте половите мигове с обичаните си хора. 

ВЕЗНИ

Обзели са ви нереални фантазии за материално благоденствие, само че няма по какъв начин да се случат в случай че чакате нещо като подарък от Вселената и не работите. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат несполучливи, тъй като сте разсеяни. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задания, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с управлението. Избягвайте рецензията. Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Предпазвайте се от проблеми в фамилията или с интимната половинка и не се лишавайте от полови наслаждения. 

СКОРПИОН

Бъдете внимателни в начинанията, освен в случай че са ваше скимване, а и в случай че ги оферират вашите сътрудници. На работното място може да блеснете със познания и благоприятни условия, в случай че не се разсейвате. Очаквайте доходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от отговорностите си вкъщи. Не сте в положение да простите на околните си, че са ви предали пред техни родственици. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да възстановявате връзките си и да постигнете полова естетика. 

СТРЕЛЕЦ

Ако ви предложат да се заемете краткотрайно с виновна задача, приемете, тъй като даже  ако е натоварваща ще я приключите бързо.  Не е добре да обмисляте и обсъждате тъкмо през днешния ден промяна на специалността си или работното си място, тъй като ви липсва професионална подготовка. Вечерта се отдайте на заслужена отмора и на развлечения. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря и без терзание дайте израз на обичта си към обичаните хора. 

КОЗИРОГ

Отново сте на висота в връзките и поддържате връзка с лекост с вашите сътрудници, даже и с тези хора от обкръжението си, които постоянно ви се опълчват. Очакват ви настоятелен оферти и сполучливо довеждане докрай на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени настоятелен решения, с цел да избегнете неточности.  Вечерта си останете вкъщи. Бъдете с околните си и обсъдете последните мерки за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на възприятията си и на полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Избегнете напрежението в този ден, в случай че повода са близките и фамилията ви и ограничете срещите си до най-малко. Избягвайте инцидентните запознанства, които ще ви натоварят излишно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете дилемите си в ранния следобяд. От умерената ви интензивност на работното място през днешния ден зависи сполучливото привършване на този месец. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимната ви половинка. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, в случай че не сте фамилни. Сексът не е мотив за помирение. 

РИБИ

Не отхвърляйте препоръчаната ви спомагателна работа, в случай че ви носи положителни доходи, откакто ви предстоят съществени разноски в края на месеца. Във ваша изгода е да работите без бърборене. Всички, които не са уверени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още през днешния ден с тази задача, с цел да избегнат проблемите. Общуването с околните ви е затруднено. Поканете си посетители! Овладейте страстта си, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове и полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР