Дневен хороскоп за 19.11.2021 изготвен от Светлана ТилковаОВЕНБъдете разумни и

...
Дневен хороскоп за 19.11.2021 изготвен от Светлана ТилковаОВЕНБъдете разумни и
Коментари Харесай

Една зодия пренебрегва близките си заради работохолизъм

Дневен хороскоп за 19.11.2021 направен от Светлана Тилкова

ОВЕН


Бъдете рационални и търпеливи, с цел да се справите до обед без нерви с работата си. Бъдете внимателни при осъществяване на служебните си задания. Приключете с проблемите на вашето работно място, които изискват неотложно решение, тъй като в случай че отложите и през днешния ден тази задача, мъчно ще избегнете бъдещите терзания. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е във вашата претовареност. Не се изкушавайте да обяснявате на колегата си какъв брой сте изморени, тъй като ще навредите на половите си връзки.

ТЕЛЕЦ

На работното си място, даже и да ви е мъчно да се съобразите с предизвестието, не трябва да спорете инатливо и надменно с сътрудниците си. Избягвайте запознанствата, макар че досадници и през днешния ден няма да липсват. Спокойният звук при недоразуменията, които се постанова да изясните, ще ви помогне повече от проявата на експанзия. Успехът изисква да сте тактични и да не критикувате. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща, която очаквате от дълго време с огромно неспокойствие. Не се вживявайте в своята половост, с цел да не се неуспехите.

БЛИЗНАЦИ

Имате служебни срещи, за които сте не запомнили и като че ли съзнателно не сте ги вписали в програмата си за деня. По-добре е да се върнете на вашето работно място и да си спазете обещанието, вместо да се изпокарате с сътрудниците си, които нямат визия от плануваните диалози. Трудностите по пътя ви са преодолими, в случай че не сте прекомерно прибързани и инатливи. Радвате се на споделени усеща и не би трябвало да се притеснявате за персоналните си връзки, само че това не е причина да се отдавате единствено на професионалните си фантазии. Интимният ви живот е съразмерен, а сексът ще ви зареди с нови сили.

РАК

Ако ви слагат нови задания работете без напрежение. Ще се справите добре със отговорностите си и ще получите чудесно заплащане, тъкмо в точния момент, с цел да покриете закъснели заплащания. Нови хрумвания, хрумнали ви внезапно, ще ви оказват помощ да постигнете професионалните си цели. Прибързаността е безусловно неразрешена. Нормализирайте връзките си вкъщи и ще се убедите, че спокойствието прави щастливи и вас и интимния ви сътрудник. Сексът ще ви се отрази добре, в случай че сте се напрегнали на работното място. Изживейте на драго сърце интимните мигове.

ЛЪВ

Не отхвърляйте препоръчаното ви потребно съдействие, в случай че сте ревизирали надеждността на хората, които ви го насочат. Помощта на познати с високо публично състояние няма да ви е непотребна както през днешния ден по този начин и през идната седмица. Задълженията на работното място изискват да сте виновни. Предпазвайте се от неточности. С триумф ще разрешите досадни фамилни проблеми. Не се опитвайте да наставничите вкъщи. Вечерта ви е подготвила изненадващо запознанство. За несемейните то може да приключи с пламнали усеща и полови удоволствия.

ДЕВА

Въпреки неприятното въодушевление, което ви е обзело сутринта, работата ви спори.  Причината не е във вас, а в ситуацията, която не разрешава да реагирате и да измененията проектите за деня си.  Не мразете себе си. Разочаровани сте от злата орис, която за следващ път играе против вас, само че в действителност ви носи изгода. Проблемите следобяд са свързани със фамилията и децата. Разправията с колегата ви сигурно ще прерасне в скандал, в случай че кажете, че няма по какъв начин да се приберете рано вкъщи. Не разчитайте на полови удоволствия, в случай че не сте изяснили връзките си. 

ВЕЗНИ

Не забравяйте да стабилизирате постигнатите резултати при осъществяване на служебните си отговорности. Откажете се от плануваните покупки за дома или офиса, тъй като ще се ядосате че не е това, което сте желали. Не допускайте загуби, поради ненужни разноски. На вашето работно място се предпазвайте от различия с началниците и сътрудниците си. Ако сте се влюбили, само че обектът на възприятията ви е ангажиран, рискувате да се сблъскате с неучтивост или измами. Изневярата и инатливия блян към полови удоволствия, макар забележимата опасност от конкуренцията, ще ви навредят.

СКОРПИОН

Отхвърляте с лекост дилемите си, макар че сте много напрегнати. Осъществете проектите си за деня, даже и в случай че са ви натоварили с други задания. Бъдете гъвкави, с цел да се справите бързо с проблемите сред сътрудниците ви, провокирани от препирня поради позволените от тях неточности. За разлика от професионалните, фамилните ви връзки са в рецесия още от сутринта, скъпи дами. Ядосали сте колегата си още със ставането. Вечерта нервността ви може да се трансформира в причина за липса на полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Посъветвайте се без терзание  с хора, които желаят да ви оказват помощ да разрешите проблемите си, макар че с малко закъснение може да се справите и сами. Трудностите по пътя ви не пречат да запазите успокоение. Успехът не ви е изоставил. Появата на авторитетна персона ще ви зареди с нужната ви сигурност и ще почувствате постоянна протекция. Звездите не ви поучават да разрешавате персонални проблеми, по тази причина по-добре забравите за желанието си. Не прекалявайте с настояванията си за полови удоволствия, в случай че обичаните ви хора нямат предпочитание за тях.

КОЗИРОГ

Денят разрешава привършване на служебни задания. Бъдете проведени и дисциплинирани. Ако не се заемете с директните си отговорности ще си създадете проблеми. Преценете добре опциите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Вредите си като се натоварвате с непостижими отговорности. Близките ви още веднъж са разочаровани от вашето неявяване и назрява следващата препирня. Намерете време за тях и поговорете с децата си. Липсва схващане у интимните ви половинки. Трудно могат да ви простят заетостта ви, която ви лишава от тяхното наличие. Не се надявайте на полови наслаждения.

ВОДОЛЕЙ

При опция за случайно уговорена среща проведете диалози, свързани с постъпването ви на нова работа. От значение е да сте сигурни в обещаното възнаграждение. Ако останете излъгани от някого няма по какъв начин да се върнете назад и да заемете изоставената позиция. Предстои ви разискване на нов план. Личните ви връзки са застрашени от разпад, освен това по ваша виновност. Не сте сигурни в възприятията си. Не се домогвайте до полови наслаждения с хора, които не ви харесват, с цел да си спестите душевните премеждия.

РИБИ

Подгответе заключителните документи по привършване на стартирани планове, които завършвате в период. Горди сте с достиженията с и има за какво. Приключете умерено с настоящите си задания и се заемете с начинанията. Оценката за работата ви ще бъде отличното възнаграждение. Избегнете разправиите, за които няма забележима причина. Не се надявайте на взаимни отстъпки с брачната и интимна половинка, изключително в случай че играете двойна игра. Сексуалните ви връзки са повода да се разпилявате на два фронта, само че в един миг мъчно ще издържите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР