Дневен хороскоп за 19.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНРазрешете битови

...
Дневен хороскоп за 19.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНРазрешете битови
Коментари Харесай

Близнаци, предстои ви труден ден, Лъвове, не бъдете инати!

 Дневен хороскоп за 19.05.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Разрешете битови проблеми и успокойте ситуацията вкъщи. Не пътувайте. Общуването с околните ви ще е затруднено. Овладейте страстта бликаща от вас. Постарайте се да си спестите неприятностите. Ще отхвърлите с триумф всичките си изостанали задания. Ще осъществите непредвидени, само че потребни настоятелен срещи. Очаквайте огромни промени в персоналния си живот. Семейните да се отдадат на възприятията си. Несемейните да чакат сантиментална среща. Сексуалните ви връзки са на равнище. Не пропускайте да се отдадете на полови наслаждения, които ще ви заредят с положително въодушевление.

ТЕЛЕЦ

Не прекалявайте със срещите и запознанствата, тъй като сте подготвени в един миг да спорите и да се заяждате. В никакъв случай не споделяйте проектите си с вашите сътрудници.  Днес някои от тях не са доброжелателни към вас. Внимавайте да не усложните връзките си с хората от обкръжението си. Създайте естетика в интимните си връзки, а в случай че сте фамилни с брачния си сътрудник. Ако би трябвало, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от сантименталните мигове и полови удоволствия. Те ще стабилизират връзките ви.

БЛИЗНАЦИ

Престои ви сложен ден поради несъответствуващи запознанства с хора, които в околните дни ще застанат против вас. Те са си създали сметката, че в случай че ви злепоставят, вашите неприятели ще ги възнаградят. Не планирайте срещи и значими диалози. До обед се подгответе за проблеми в връзките на работното място. Не пречупвайте възприятията си през материалните си желания, тъй като ще обидите и отдалечите интимните си сътрудници. Ако половото наслаждение е за да получите облаги, приемете, че ще сексът с половинката ви е за финален път.

РАК

Денят е удобен за креативна активност и пътувания, в случай че сте умерени и търпеливи. Бъдете сдържани при диалози с непознати. Премълчавайте, даже и в случай че сте в правото си. Ще имате изясненост по какъв начин да постигнете основна си цел. До края на деня ще разкриете нови благоприятни условия за професионална изява. Не се колебайте да проведете диалог за изясняване на персоналните си връзки. Забравете за подозренията и не ревнувайте без причина. Единствения метод да приключите със подозренията си е да се отдадете на незабравими полови мигове.

ЛЪВ

Не налагайте волята си с дебелоглав и експанзия, изключително на вашето работно място. Търпението ще ви донесе повече изгода от прибързаността. Ще поддържате връзка с непознати хора и ще ви зарадва ново делово запознанство. Занимаващите се с научна активност да не подхващат промени, тъй като няма да са сполучливи. Несемейните могат да намерят половинката си. Семейните ще провокират ревнивост. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот.

ДЕВА

Съдбата ви разрешава да заслужите утвърждението на вашите сътрудници и да получите новата задача, за която от дълго време мечтаете. Тя ще ви издигне на ново професионално ниво и ще ви отвори пътя към нови върхове. Общуването с сътрудниците ви основава основа за непоклатимост в материално отношение. Ако сте фамилни и сте решили да натриете носа на половинката си с невярност, вършиме най-голямата неточност в живота си. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в сътрудниците си нещо по-различно.

ВЕЗНИ

Днес сте в положително въодушевление сте и с чудесно самочувствие. Не проявявайте експанзия, в случай че решите да наложите мнението си, тъй като ще навредите на себе си. Поработете над бъдещите си проекти. Не обсебвайте хората. Помислете за нови благоприятни условия за работа. Не се колебайте и проведете нужните диалози. Планетите са удобно настроени към вас и могат да трансформират в позитивна посока персоналният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете полов контакт на половинката си, в случай че сте сигурни в идната разлъка, с цел да си спестите опити за ново доближаване.

СКОРПИОН

Повлияни сте от оферти за материални триумфи, свързани с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви сега. На работното място сте в стихията си и впечатлявате всички. Ако имате опция пътувайте. Срещнете се с хора, посредством които да обмислите разширение на активността си. И през днешния ден сте напрегнати и изпълнени с съмнение към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате предпочитание за полови удоволствия. Този факт още веднъж ще озадачи сътрудниците ви и ще ги дистанцира.

СТРЕЛЕЦ

Емоцията е спънка да оцените действително вашите благоприятни условия. Не влизайте в спор с вашите сътрудници. Не е желателно да пътувате, тъй като ще изостанете със служебните си задания. Очаквайте разправии на работното място. И през днешния ден сте в цялостно несъгласие с вижданията на сътрудниците си. Откажете се от уговаряне на сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ако още през днешния ден или вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите.

КОЗИРОГ

Освен финансовите приходи, за които ще ви уведомят през днешния ден и ще разсънят завистта на вашите сътрудници, ще ви зарадват и сполучливи нови запознанства. Бъдете деликатни с работата си, с цел да избегнете неточности и пропуски. Предпазливостта е наложителна, в случай че се постанова да предприемете промени и вземете решение да уволнявате ваши чиновници.  Днес би трябвало да решите дали да продължите живота си с интимните си сътрудници. В моментът на истината преценете имате ли към момента усеща към тях. Не се отдавайте на полови удоволствия, даже и в случай че е за последно, тъй като по-късно ще съжалявате.

ВОДОЛЕЙ

Пред вас се обрисува предложение за доходна работа. Не избързвайте с отговора си, с цел да си спестите разочарованията, поради демонстрация на наивност. Разчитайте на себе си. Уговорете провеждането на настоятелен диалози. Не бъдете инатливи и се съгласете с вашите сътрудници, които ви оферират помощта си. Бъдете сериозни към минусите си и не прекалявайте с условията към половинката си. Не си позволявайте полов контакт още при първата среща с новите си сътрудници, тъй като следствията ще бъдат необратими.

РИБИ

Бъдете кардинални и докажете, че сте съвършени в работата си. Вечерта бъдете деликатни с околните си, тъй като може да създадете напрежение. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите през днешния ден. Ако се занимавате с търговия и работите интензивно, ще имате триумф. Не изневерявайте, с цел да си спестите проблеми в персоналния живот. Ще срещнете компликации в общуването подбудени от вашата невярност, която мъчно ще ви простят. Не се надявайте на помиряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР