Дневен хороскоп за 19.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 19.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19 януари: Телците не трябва да създават проблеми на колегите си

Дневен хороскоп за 19.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена



ОВЕН


Не споделяйте с никого, в случай че през днешния ден сте спечелили огромна сума пари, тъй като ще ви засипят с претенции за заеми. Не проявявайте благотворителност. Всички контракти обмислете, само че не ги подписвайте. Предстои ви ден, който ще ви донесе доходи и самопризнание, поради сполучливо приключени договаряния и подписването на печеливши контракти. Предложение за нова работа може да преобърне напълно в отрицателна тенденция персоналния ви живот, в случай че бракът ви е неустойчив или домакинската работа е единствено ваше обвързване. Сексуалните ви връзки са проблематични поради демонстрация на ревнивост от страна на колегата ви. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете упорити, дейни и деликатни при осъществяване на служебните си отговорности, с цел да не хлътнете във финансови проблеми поради ненужни разноски без да се усетите. Съхранете съществуващите положителни връзки с вашите сътрудници и началници. Не създавайте проблеми на сътрудниците си, в случай че някой от тях не е пристигнал на работа. Вредите си с проявата на прекомерна наивност. Личните ви връзки не са постоянни. Прекалили сте с отсъствието от вкъщи си. Вечерта се изненадайте колегата си с сантиментална вечеря и не пропускайте полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Готови сте да спорите и да се ядосвате поради обрати, които не зависят от вас. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебни задания. Забравете за проблемите на вашите родственици. На работното място сте застрашени от неточности тъй като сте разсеяни. Възможни са основани от вас проблеми в връзките с управлението. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви лишават през днешния ден времето, което принадлежи на околните ви. Бъдете откровени, в случай че сте с тях и споделете с колегата си повода за закъснението си, вместо да създавате мотив за ревнивост и да се лишите от полови удоволствия.

РАК

За вас е наслаждение да се заемете с ежедневните си рутинни задания Забравете за неприятностите с ваш сътрудник, които ви изнервиха сутринта. Успехът е с вас, в случай че сте дейни и не пропилявате деня си. На работното място очаквайте спор с сътрудниците или деловите си сътрудници за пари, които, в случай че не бъдете гъвкави и не ги избегнете могат да доведат и до персоналните ви финансови загуби. Посетете със фамилията си ваш болен другар или родственик, който има потребност от внимание, с цел да се възвърне по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Отдайте се на независима работа, стига да можете да си го позволите. Стабилизирайте позициите си на работното място и поставете началото на нови занимания. За да ви поддържат събудете интереса на вашите сътрудници. Захванете се с новите си задания, само че не отхвърляйте да обмислите оферти за спомагателна работа. Личните ви връзки са постоянни, само че не оставайте следобяд на работното място, с цел да не ядосате околните си. След като се приберете почистете дома си, а по-късно отидете на ресторант или вечеряйте с положително въодушевление в къщи и не пропускайте интимните мигове.

ДЕВА

Възстановете хармонията в връзките си. През целия ден се чудите какви благоприятни условия за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни. Потърсете метод да отстраните грешките, които сте позволили. Не е във ваша изгода да рискувате. Разчитайте на интуицията си и ще преодолеете компликациите по пътя си. Съветите на вашите близки ще ви оказват помощ да се справите с терзанията си. Създайте естетика и в персоналните си връзки. Не се надявайте на интимни мигове и секс, в случай че сте обидили несъзнателно колегата си и не сте се извинили. 

ВЕЗНИ

Ако желаете да успявате, покажете на какви трудови подвизи сте способни, само че без да се доверявате на препоръки, които не идват от доброжелателни сътрудници, тъй като са обвързани с ваши съперници. Не проявявайте нарцисизъм и надменност, с цел да не си навредите сами поради нежеланието ви да сте потребни. Следобед не са изключени разправии на околните ви с ваши съседи, с които не поддържате връзка, само че те непрекъснато ви тормозят с обиди и обвинявания. Не се впечатлявайте, а успокойте фамилията си. Съхранете постоянните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения. 

СКОРПИОН

Общуването, срещите и деловите контакти ще ви донесат задоволство. Бъдете подготвени да ви радват нови достижения както на работното място, по този начин и в персоналните връзки. Не допускайте финансови загуби. Конфликтът с сътрудниците ви е поради нежеланието ви да се подчините на откритите правила на работното място. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а повода е в персонални наблюдения и получена инцидентно информация, която ги удостоверява. Докажете му, че сте правилни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови сътрудници. 

СТРЕЛЕЦ

Ще осъществите вашата основна цел за деня. Изявете се като положителни експерти на работното място. Във втората половина на деня избегнете депресията с дейна работа. Отхвърлете повече от плануваните служебни задания и приключете работния си ден удовлетворени от себе си. Каква по-добра премия от тази! Време е да постигнете изясненост за бъдещите си персонални връзки. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте разлъка няма причина да се отдавате на полови удоволствия, тъй като поради неприятен шанс, една бременност може да ви попречат на желанията.

КОЗИРОГ

Бъдете задоволително инициативни и стабилизирайте ситуацията си. Денят е удобен за срещи и подписване на контракти. Не отхвърляйте деловите оферти, в случай че не са свързани с финансиране. Стабилизирайте постигнатото. Не се разпилявайте. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте спорове на работното си място. Следобед жънете триумфи. Осъзнали сте, че е добре да измененията нещо персоналния си живот, с цел да съхраните брака си. Точно какво като че ли към момента не ви е ясно. Започнете от външния си тип и впечатлете колегата си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за естетика в връзките ви. 

ВОДОЛЕЙ

За да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате активността си. Няма да срещнете поддръжката на вашите сътрудници. На триумф могат да разчитат всички, занимаващи се със личен бизнес или с търговия. Имате опция да попълните бързо банковата си сметка със задания, които са ви декларирали през днешния ден. Отнасяте се към околните си с обич и наслада и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в половия ви живот е повода да сте щастливи и удовлетворени. 

РИБИ

Сутринта се заемете с професионалните си отговорности и не проваляйте проектите си за деня. Във вашите ръце е триумфът ви. Работете настойчиво и ще ви изненада справедливо самопризнание. Не взимайте преждевременно значими решения. Начинанията са сполучливи, в случай че не капризничите и не проявявате експанзия по отношение на сътрудниците си. Рискувате да усложните връзките с роднините си поради тяхното отношение към брачния ви или съкровен сътрудник, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете половите прекарвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР