Дневен хороскоп за 18.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНБез притеснение завършете

...
Дневен хороскоп за 18.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНБез притеснение завършете
Коментари Харесай

Раци, предстои ви труден ден, Везни, днес сте крайно чувствителни

 Дневен хороскоп за 18.05.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Без терзание завършете стартирана работа. Начинанията, които ще последват следобяд, може да не са сполучливи, а триумфът е на шанс. Не споделяйте проектите си, с цел да не ви излъгват използвачи. Стабилизирайте постигнатото. Не се включвайте в диалозите на вашите сътрудници, които желаят да заведат дело против съперник. Вечерта ще усложните връзките си поради дейностите на някой от фамилията си. Сексуалните ви връзки не дават отговор на упованията ви. Чувствате се подценени и изоставени.

ТЕЛЕЦ

Не изказвайте мнение, обвързвано с новите ви настоятелен познати. Не взимайте прибързани решения и се откажете от желанието да търсите компромис. Нови запознанства ще станат основа за бъдещите ви триумфи. Отложете плануваното предходния ден пътешестване, поради неспособност да изоставите дилемите на работното място. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще основат напрежение в връзките ви.  Дарете сантиментални мигове на обичаните си хора, с цел да изживеете незабравими полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от несъответствуващи срещи и избегнете общуването с непознати хора, изключително в случай че са свързани с професионалните ви проекти. Подгответе се да се ядосвате поради клюки по ваш адрес, които нямат покритие, само че са подбудени от злоба поради професионалните ви триумфи. Създайте си позитивни страсти. Вечерта продължете диалозите вкъщи, само че с цел да се справите с проблемите е добре да си наложите успокоение. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със инцидентни сътрудници, тъй като вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

РАК

Предстои ви сложен ден. Не се захващайте с нови задания, които са от голяма важност за вашите професионални триумфи. Недоволството на вашите сътрудници ще ви ядоса, макар че се справяте с всичките си отговорности. С изменчиво въодушевление сте. Не отхвърляйте препоръчаната помощ, в случай че работата ви натоварва. Чувствате, че сте отдалечили от себе си обичаните си хора с държание, което ги е наранило. Бъдете търпеливи с обичаните си хора и не настоявайте за полови удоволствия, в случай че им липсва желанието за тях.

ЛЪВ

Отложете деловите си срещи и се заемете с настоящите си отговорности. Плановете ви ще се осъществят по-добре от вашите упования и без вашата директна интервенция. Ще ви зарадват професионален триумф и самопризнание. Работата ви носи освен положителни доходи, а и възхитата на всички, по тази причина не са изключени провокации и спорове от тези, които завиждат. В персоналният живот всичко ще е наред. Денят е добър за бракосъчетание. Сексуалните удоволствия ще да завършат с отчаяние, в случай че сте решили да изневерите. 

ДЕВА

Разчитайте на триумф в случай че се въоръжите с самообладание и си наложите успокоение. И без това сте извънредно чувствителни. Следобед разрешете проблем, който блокира работата ви. Справяте се чудесно със дилемите си. В деловите ви връзки царува естетика. Подгответе се за непредвидени компликации по пътя си. Имате потребност от поддръжката и на околните си, които са ви подготвили сантиментална вечеря. Не реагирайте прочувствено. Сексуалните удоволствия са мечтани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни и се постарайте да стабилизирате постигнатото на вашето работно място. Разговаряйте с новите си настоятелен познати, само че не споделяйте проектите си, даже и в случай че ви харесат още при запознанството. Ще увеличите материалното си положение и ще съумеете да разширите своя бизнес. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните да се приготвят за проблеми.  Ако имате до себе си обичани хора, които са ви потвърдили възприятията си, не пропускайте половите удоволствия.

СКОРПИОН

Проведете отсрочен диалог с деловите си сътрудници, като ги поканите на обяд. Не забравяйте без съмнение да поставите изискванията си, с цел да не навредите на работата си. Внимавайте при работа с финансови документи. Не рискувайте. Възможно е делово пътешестване. По-добре го отложете. В персоналните връзки се радвате на естетика. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви сътрудници за захласнати от чарът ви и са подготвени на всичко, с цел да ви доставят приятни полови мигове.

СТРЕЛЕЦ

Премълчавайте, с цел да не си създадете неприятности. Не са изключени финансови приходи. Не се опасявайте от компликации на работното място. Работата ви спори. всичко ви се отдава с лекост. Имате опция да задоволите желанието си за нови настоятелен срещи, които от известно време не успявате да уредите. Разправия, провокирана несъзнателно от вас, може да навреди на връзките с интимната ви половинка.  Нямате предпочитание да се отдадете на полови удоволствия, тъй като сте се усъмнили във верността на сътрудниците си.

КОЗИРОГ

На работното място запазете успокоение и се заемете с рутинните си отговорности. Отложете деловите срещи, тъй като общуването ви през днешния ден е подвластно на страстта ви. Не размисляйте дълго и се съгласете да прецените преференциалните настоятелен оферти. Бъдете съсредоточени в дилемите си, с цел да не си създадете проблеми с вашите сътрудници през идната седмица. Очаквайте нови сантиментални запознанства, които могат да прераснат в интимни връзки. Сексуалното ви предпочитание не ви разрешава да сте импулсивни в леглото, с цел да не нараните интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте търговци, запомнете, че подемът в материално отношение ще е последван незабавно и от неотложни разноски. Преценете дали би трябвало да инвестирате, с цел да си спестите бъдещи загуби през идващите месеци. Ако се наложи да водите диалози с началниците и сътрудниците си, запазете успокоение. Вечерта ви радва фактът, че възприятията ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни преживявания и полови удоволствия, в случай че сте благи с обичаните си хора.

РИБИ

Не изоставяйте дилемите си на работното място. Готови сте да водите безкрайни диалози и да обогатите знанията си. Не взимайте импулсивни решения. Промените са удобни, в случай че не са свързани с вложения. Прекалената ви изчерпателност води до заплеснатост и неспособност да чувате казаното от сътрудниците ви. Постарайте се да прекарвате повече време с обичаните хора.  Ще се заредите с сила.  Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили половите удоволствия няма да са ви приятни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР