Дневен хороскоп за 18.01, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 18.01, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Проблеми на любовния фронт за една зодия

 Дневен хороскоп за 18.01, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Независимо от пасивността, обхванала вашите сътрудници, се справяте със отговорностите си и без тяхна помощ. Гарантирате си по-високи доходи, откакто работите сами, а те и да съжаляват няма по какъв начин да си поделите получената сума.  Можете да постигнете мечтаните договорености и да подготвите за автограф през идната седмица финансови съглашения. При диалози с ваши околните  и най-много с родини, които не са ви любимци не проявявайте ината си, с цел да си спестите разправиите. Не е изключено в случай че сте гневни на някого сами да се откажете от половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте се заинатили и имате желание да се втурнете към нови планове и вложения, рискувате да предизвикате неуспеха си, тъй като не ви чака триумф в това отношение. Бъдете виновни към към този момент започнатите задания. Начинанията през днешния ден няма да ви донесат триумф и поради неналичието на поддръжка, без която няма по какъв начин да се справите. Късметът още веднъж ще ви изневери, в случай че сте прекомерно доверчиви. Не пропускайте сантименталната вечеря, с цел да избегнете проблеми в персоналния живот. Сексуалните удоволствия ще ви доставят приятност, в случай че не са с непознати сътрудници, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разум. 

БЛИЗНАЦИ

Отново ви следва сполучлив ден, който освен ви зарежда с чудесно самочувствие, а ви дава късмет да вземете присъединяване в нов план, макар че до този миг ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, с цел да не си създадете проблеми на работното място макар удобните условия за справяне със отговорностите. Не забравяйте да се приберете поради нечия покана, на която не успявате да устоите. Вечерта общувайте единствено с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на въздействие, с цел да си спестите прочувствен срив. Отдайте се на отмора и полови удоволствия. 

РАК

Денят изисква да си наложите успокоение и да обмисляте дейностите си, с цел да успявате. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на спомагателна, само че натоварваща ви работа, в случай че сте преуморени, с цел да избегнете грешките и компликациите. Изведнъж сте обзети от подозрения, че не сте задоволително обичани и уважавани от интимната си половинка, само че очевидно, че грешите или някой преднамерено ви ги внушава. Споделете паниките си и се освободете от тях благодарение на полови удоволствия. 

ЛЪВ 

Печелившата позиция е ваша, в случай че не допуснете интервенция на сътрудници в работата ви, тъй като освен че ви пречат, а и с неналичието на познания и със препоръките си може да ви навредят съзнателно и несъзнателно, само че вредата ще е за вас. Деловите диалози могат да бъдат сполучливи, в случай че не забравяте, че е във ваша изгода да сте тактични и умерени. Вашите близки се усещат подценени поради професионалните ви отговорности, от които въобще не намирате време да се освободите. Вечерта отдайте заслуженото внимание на обичаните си и не подценявайте половите удоволствия. 

ДЕВА

Отговорното отношение към вашата работа е гаранция за отлични доходи и отлични доходи и финансова стабилизация. Ако се сблъскате с компликации в персонален проект, не се тормозете. Обмислете професионалните си проекти за идващите месеци. Очаквайте още до обед финансови приходи, само че не бързайте, щастливи от този факт да обмисляте инвестиция. Рискувате да задълбочите рецесията в персоналните си връзки. Обмислете най-лесния метод, посредством който можете да си възвърнете хармонията в връзките с интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове. 

ВЕЗНИ

Откажете се от желанието си за запознанства, тъй като няма да ви донесат предстоящите постоянни връзки. Късметът не е на ваша страна при настоятелен срещи и диалози. Успехът е с вас, в случай че разчитате на себе си и знанията си. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред сътрудниците си рецензията, с цел да избегнете проблемите на работното място. Въпреки напрежението денем и умората, които ви е налегнала до степен да не ви се вечеря, след работа се подгответе за ревнивост и въпроси за закъснението ви. Сексуалните удоволствия няма да оправят връзките ви. 

СКОРПИОН

В персоналните връзки шансът ви изневерява. Страдате, само че в случай че се отдадете на работа, бързо ще забравите за персоналните проблеми и ще пожънете нечуван триумф. Не се поддавайте на оферти за присъединяване в рисковани инициативи или за странични оферти за вложения. Денят разрешава разискване на идно подписване на финансови контракти. Ще се приберете изтощени, а вечерта ще се наложи още веднъж да се занимавате с непостижими за вашите благоприятни условия роднински проблеми. Бъдете подготвени за сантиментални мигове и полови удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо. 

СТРЕЛЕЦ

Работата ви спори, в случай че се откажете от начинанията и приключите с зародилите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте предходната седмица, а през днешния ден сте възнамерявали забавни срещи и още веднъж се пробвате да избягате от тази отговорност. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите сътрудници или настоятелен сътрудници, тъй като думите, които изричате през днешния ден са ваш зложелател. Не се опитвайте да обърнете персоналния си живот в нова посока, като се впуснете в нова интимна връзка. Сексуалните ви връзки са в рецесия поради желанието ви да изневерите, единствено тъй като сте ядосани на рачната си половинка. 

КОЗИРОГ

Не се обиждайте на вашите сътрудници, че ви хвалят за вашите професионалните умения, които сте посочили, тъй като са откровени и не го вършат с нечестна цел, както всекидневно приемате похвалите им. Има доста хора, които ви ценят и време да осъзнаете това. Не уговаряйте настоятелен срещи, тъй като може да ви разочароват поради неспособност да постигнете предстоящите договорености. Вечерта, когато се приберете и се освежите, се огледайте деликатно, с цел да осъзнаете повода за проблемите в персоналния си живот. Самотни сте и желаете да сте обичани, само че сте се дистанцирали и сте се лишили от полови удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Въпреки нежеланието ви да приемете спомагателна работа, не я отхвърляйте. Тя ще ви донесе както ненадейно положителни доходи, които ще ви оказват помощ да инвестирате във ваш план, по този начин и жадуваното самопризнание. Трудностите преодолявате с лекост, в случай че избегнете проблемите с управлението и сте правилни при осъществяване на вашите служебни отговорности. Вашата половинка малко ви завижда, тъй като сте постоянно в приятна компания, от която сте я лишили. Не пропускайте да компенсирате отсъствието си с сантиментална вечеря, а за десерт - със полови наслаждения. 

РИБИ

Не пропилявайте опциите си и не се занимавайте с планове, които не ви интересуват, с цел да не съжалявате по-късно, че ви губят времено, само че вие самите сте си отговорни. Вашите професионалните триумфи и непредвидени запознанства, които ви носят изгода  днес, само че и през идващите месеци, са факторите, които ви оказват въздействие. Всичките ви проекти, свързани със фамилията и интимната ви половинка може да се провалят, в случай че не се приберете в точния момент. Не закъснявайте за уговорената сантиментална среща. От вашето държание зависи хармонията в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР