Дневен хороскоп за 17.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЧестити

...
Дневен хороскоп за 17.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЧестити
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 17 януари: Начинанията са неуспешни за една зодия

Дневен хороскоп за 17.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Честност и наивност ви пречат да осъзнаете, че към вас има неприятели. Начинанията няма да ви донесат упования триумф. Разчитайте на поддръжката на авторитетни сътрудници. Завършването на неотложни и от дълго време стартирани задания ще ви донесе самопризнание и положителни доходи. Избегнете с разсъдък, такт и самообладание проблемите на работното място, както повелява ретроградния Меркурий. Следобед персонални проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни страсти. След като се справите с проблемите си създайте сантиментална конюнктура и се отдайте на полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Възобновете прекъснатите настоятелен връзки, в случай че сте позволили неточност и едвам в този момент я осъзнавате. Предпазливостта в този ден ви оказва помощ да избегнете компликациите при ретроградния Меркурий. Ако сте уговорили значима среща, осъществете я до обед. Следобед мъчно ще вземете вярно вярното решение. Не са изключени разочарования, в случай че сте прекомерно доверчиви. Подгответе се за упреци от брачния си сътрудник, че го изоставяте на произвола на Съдбата, единствено тъй като ви изпращат на курсове зад граница. Няма по какъв начин да го убедите в противното. Не се изненадвайте, в случай че ви накаже с отнемане от секс. 

БЛИЗНАЦИ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Вашите връзки на работното място са повода за напрежение поради условията на ретроградния Меркурий. Не отхвърляйте предложение за спомагателна работа, която ще ви донесе добра облага. Ще получите уведомление от държавна институция което ще ви зарадва. Задължителният разбор на изпълнените задания досега е във ваша изгода. Умението ви да се справяте със отговорностите си ще ви донесе доходи. Съветвам ви преди пътешестване за ден или два да обсъдите желанията си с околните си, с цел да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, в случай че сте фамилни и имате деца. Вечерта се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия. 

РАК

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Стабилизирайте постигнатото на работното място, макар ретроградния Меркурий, изключително в случай че е обвързвано с финансовото ви положение. Анализирайте точно в елементи новите си проекти. Предпазвайте се от интригите на ваш сътрудник. Ако работите в областта на банковото дело и финансите не подписвайте финансови документи. Данъчни документи ви основават проблеми. Разсеяни сте поради персонални проблеми, притиснали ви от сутринта, които би трябвало да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на тестване, с цел да види дали сте склонни към взаимни отстъпки и към признание на вашата виновност за изчезналия полов живот. 

ЛЪВ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Повлияни от страстта ще допуснете неточности на работното място при ретроградното придвижване на Меркурий. Не се включвайте в рискована договорка, единствено тъй като ви я предлага ваш другар. Отложени отговорности изискват да се заемете неотложно с тях, даже и в случай че работите в дома си. Очаквате финансови приходи, само че непредвидени разноски ще обхванат част от извоюваното. Можете да ги избегнете. Личният ви живот е обвързван с разочарования, подбудени от мощно изразените ви материални желания. Сексуалните ви връзки са в рецесия, поради подозренията на колегата си, че го употребявате. 

ДЕВА

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Не се намесвайте в спор сред вашите сътрудници, безсмислено е. Няма по какъв начин да им помогнете да надмогнат егото си и поради обстоятелството, че Меркурий е назадничав. Нека спрат и мятат на вятъра обидни думи един към различен - право на персонален избор. Задачите ви изискват цялостна централизация, с цел да бъде триумфът с вас и да се удовлетворени от постигнатото. Запазете успокоение. При настоятелен срещи бъдете извънредно тактични дори и в случай че разговаряте виртуално. Вечерта ще ви натоварят със фамилни отговорности, които не сте отхвърлили поради отсъствието си от вкъщи. Бъдете виновни към околните си и не се измъквайте с извинения, че сте изтощени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и положителното въодушевление. 

ВЕЗНИ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Защитете ползите си, даже и в случай че се наложи да докажете непознати пропуски, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Стремежът ви към смяна е засилен, само че може да се окаже с непредвидими последици, в случай че сте прибързани. Пригответе се за задгранично пътешестване. Конфликтът с управлението е неминуем, в случай че спорите и желаете да го откажете, само че в смутната конюнктура те сами ще го отсрочат. Ще се наложи да разрешавате фамилни проблеми. Не ви е прелестно това обвързване, само че ще ви донесе успокоение. Ако не сте задоволително тактични и не премълчавате рискувате още веднъж да се лишите от полови наслаждения. 

СКОРПИОН

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Склонни сте на познанства, които може по този начин да ви обсебят, че да забравите за професионалните си отговорности. Бъдете виновни към себе си поради ретроградното придвижване на Меркурий. Не рискувайте! Бъдете търпеливи и премълчавайте пред сътрудниците си, изключително в случай че са решили, че през днешния ден не им върви и си търсят опрощение в близките. Не го ли сторите ви чакат проблеми на работното място. Следобед се отдайте на развлечения със фамилията си. Ще заслужите тяхното утвърждение. Вечерта отидете на ресторант с обичаните си хора, а по-късно се отдайте на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! За голяма изненада на вашите сътрудници ще се справите с компликациите, блокирали тяхната работа и пречещи да получите предстоящите финансови приходи в точния момент, а те са ви нужни. Не ви поучавам да пътувате. На работното място не бъдете прекомерно упорити и инатливи и приемете рецензията от управлението, даже и да не е градивна, с цел да избегнете неуспеха при ретроградното придвижване на Меркурий. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш родственик, който ще ви изненада неприятно с измяната си. Приемете обстоятелствата и не се ядосвайте. Ваши съседи се пробват да съсипят брака ви, тъй като желаят да привлекат към себе си колегата ви и да го употребяват. 

КОЗИРОГ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Начинанията ви носят триумф и самопризнание, в случай че имате на кого да разчитате. Не спорете с вашите сътрудници и не им доказвайте правотата си, откакто отхвърлят да чуят причините за отхвърли ви да ги подкрепите. Не започвайте импулсивно осъществяването на нови задания на работното място, в случай че са от голяма важност за бъдещите ви професионалните триумфи, с цел да не се неуспехите. След работа се приберете вкъщи и си почивайте. Възползвайте се от шанса да стабилизирате връзките си в фамилията. Не пропускайте секса с обичания. 

ВОДОЛЕЙ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! Очаквайте доходи, които ще озлобят вашите другари. Прекалено натоварени сте с работа, а вашите сътрудници мъчно ще устоят на напрежението. Следобед ще ви оставят сами да жънете триумфа. Избягвайте контактите, поради заплахата да се изпокарате с непознати хора и да създадете напрежение в връзките. Очаквайте отлични финансови приходи и при ретроградното придвижване на Меркурий. Вечерта си почивайте или отидете на посетители с цел да се заредите с позитивни страсти. Подарете сантиментални мигове на интимната си половинка и се отдайте на полови удоволствия. 

РИБИ

Честити да са имениците, празнуващи на Антоновден! За вас през днешния ден е от голямо значение да си наложите успокоение, в случай че желаете са работите по проект при ретроградното придвижване на Меркурий. Така сами си гарантирате триумф в начинанията и при осъществяване на диалози за съдействие и ще получите самопризнание. В материално отношение триумфът е с вас. Признанието и приходите ще ви зарадват и ще ви възвърнат напълно самочувствието. Отхвърлете отговорностите си вкъщи, изключително в случай че са свързани с поправки, за които сте извикали майстори, само че стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите успокоение и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на персонални проблеми и не спорете с колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР