Дневен хороскоп за 16.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИмате възможност

...
Дневен хороскоп за 16.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИмате възможност
Коментари Харесай

Една зодия ще получи отговори на неясни въпроси

 Дневен хороскоп за 16.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Имате опция да създадете нови другарства и партньорства. Те ще ви оказват помощ да спечелите поддръжката на авторитетни хора. Не обръщайте внимание на компликациите по пътя си. Пътувайте, в случай че ви предложат командировка заради отсъствието на ваши сътрудници! Промяната на ситуацията ще ви се отрази добре. Откажете се от сантиментални срещи, тъй като е допустима демонстрация на ревнивост, проблеми в персоналните връзки и разправии. Вашето неточно отношение към обичаните ви и сексът с ваша остаряла обич, ще раздразни околните ви и ще се развихри скандал. 

ТЕЛЕЦ

Не пътувайте в този ден, тъй като без причина сте прекомерно нервни и нападателни от сутринта. Позволете на околните си да споделят проблемите, които ги тормозят и им дайте съвет. Ако имате опция им подайте ръка за помощ. Не прекалявайте с желанието си да постигнете задачите си за един ден. Ще изнервите ситуацията, а и ще се неуспехите. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и да пътуват с обичаните си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си сътрудници, сексът може да ви разочарова.

БЛИЗНАЦИ

Ще получите информация, която ще ви помогне да си изясните аргументите, заради които са прикривали от вас значима служебна истина. Ще получите най-накрая поредност отговори на неразбираеми въпроси, с цел да тръгнете сами в вярната посока. Осъществяването на вашите стремежи на работното място е придружено от недоразумения. Те ще скапват настроението ви. Подгответе се благи дами, че новото сантиментално въодушевление ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте незабавно. Сексуалните ви връзки с новите сътрудници са видимо хармонични, само че се чувствате засегнати и афектирани от несъобразяването с вашите стремежи.

РАК

Днес от събуждането сте с неприятно въодушевление и занижено самочувствие. Разправията с непосредствен човек или сътрудник е обезпечена, в случай че сте нетърпеливи и се заяждате без причина, единствено тъй като се чувствате наранени от негови думи, а той може би желае да ви се извини. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка.  В персоналният ви живот са вероятни спорове, последвани от внезапна смяна в връзките. Сексуалният ви живот не е съразмерен. Откажете се от желанието да се отдадете на полови удоволствия.

ЛЪВ

Днес се предпазвайте от обири, поради личната ви несъобразителност. Ще имате положителни доходи, които идват в точния момент, тъй като скоро се обрисуват неотложни разноски. Пазете се от неприятности, подбудени от непредвидени обрати. Внимавайте на работното място. Трудностите са свързани с професионалните ви цели. Предпазвайте се от проблеми с брачния сътрудник. Не реагирайте нападателно на упреците му, че сте отсъствали от вкъщи си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни полови мигове.

ДЕВА

Ще срещнете компликации при общуването на вашето работно място. Бъдете деликатни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Бъдете търпеливи, с цел да избегнете споровете с вашите сътрудници. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за автограф за идната седмица банкови и финансови документи. Не допускайте препирня сутринта, единствено тъй като сте разговаряли по телефона и колегата ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на възприятията си и на приятни полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Ще постигнете задачата си за деня и ще сбъдвате с триумф фантазията си. Обогатете се с нови познания. Превърнете в действителност и най-невъзможните си хрумвания, тъй като те са действителни и използвани на вашето работно място. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте значими решения и не обсъждайте финансови вложения. До обед не е удобно другарство с родственици. Не противоречете, не говорете на висок звук и избягвате обидните изявления. Не уговаряйте сантиментални срещи, тъй като следствията могат да са непредвидени. Сексът няма да ви достави наслаждение.

СКОРПИОН

Всичките ви проекти за деня ще се объркат и той ще премине друго от упованията ви. Възможни са загуби, които сте в положение да избегнете с повече еластичност и нерешителност. Ако сте банкови чиновници и сте да оправите изостанали документи,  бъдете деликатни, тъй като грешките ще ви костват скъпо. Може да ви се коства, че е настъпила нова рецесия в връзките с околните ви хора, само че това е ваше мнение, което не дава отговор на действителността. Не се тормозете от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с сантиментална вечеря и предпочитание за полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не обмисляйте дълготрайни проекти. Настроени сте песимистично и не знаете какво желаете да измененията и постигнете. Работата ви изостава поради отвращение да повярвате в себе си. Ако желаете да говорите за заем от банкова институция на прелиминарен диалог при познати банкери, не го правете през днешния ден, тъй като няма да постигнете упования резултат. Вечерта ще се радвате на приятна новина от надалеч. Отношенията в фамилията ви се възстановяват. Сексуалният ви живот изисква да сте в положително въодушевление, с цел да не отдалечите още веднъж обичаните си хора.

КОЗИРОГ

Отдайте се на размисъл и въвеждане на ред в дома и живота ви. В връзките с обкръжението ви царува естетика и доверие. Ако сте старателни и усърдни ще бъдете възнаградени. Отложете пътуванията. По-добре не спорете с вашите настоятелен сътрудници и не се опитвайте да им потвърждавате, че бъркат в настояванията си. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник, само че за следващ път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят незабавно запознанството. Не се надявайте на хармонични полови връзки, в случай че сте изневерили и са ви разкрили.

ВОДОЛЕЙ

Не се задълбочавайте прекомерно върху персоналните си проблеми, с цел да не се лишите напълно от почивката си. Бъдете внимателни с новите запознанства, с цел да не предизвикате спорове. Заемете се с неотложните си служебни отговорности преди обед. Не си коства поради вашето с напрежение положение да проваляте професионалните си задания. Не се впускайте в любовни връзки, с цел да не страдате откакто настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати сътрудници, провокирани от желанието ви да потвърждавате своята уникалност, ще ви донесат съществени проблеми.

РИБИ

Не се натоварвайте с физическа работа, с цел да избегнете контузиите. Склонни сте да подтискате страстите си. Така вредите на връзките си. По-добре бъдете директни и кажете какво чувствате и мислите. Бъдете внимателни в общуването. Очакват ви срещи и диалози със остарели настоятелен сътрудници, които желаят да възобновите взаимната си работа. Не създавайте проблеми и в връзките с околните си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави приятност, даже и в случай че сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР