Дневен хороскоп за 16.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПрибързаността на

...
Дневен хороскоп за 16.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПрибързаността на
Коментари Харесай

Капан на КАТ очаква една зодия

 Дневен хороскоп за 16.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Прибързаността на работното място е във ваша щета в този ден, тъй като Меркурий е към момента назадничав. Наложете си самообладание и отложете деловите диалози, с цел да се справите със дилемите си, откакто закъснявате, макар че имате период на осъществяване и заплащането е положително. Не проявявайте дебелоглав и свадливост, единствено тъй като нещо не ви харесва. Не са изключени проблеми с хора от противоположния пол, към които изпитвате мощно привличане, само че не сте подготвени за сериозна връзка. Семейните са склонни към изневери и полови контакти незабавно след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни. 

ТЕЛЕЦ

Подгответе  се за непредвидени компликации по пътя си, в случай че замислените нови задания са свързани с рисковани дейности, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре, само че по-бавно поради ретроградното придвижване на Меркурий. От вас зависи дали ще извоювате следващата си професионална победа, която е допустима единствено, в случай че сте прозорливи. Желанието да сте отдадени в интерес на хората няма да се хареса на околните ви, с които ще се изпокарате. Само в случай че сте откровени в диалозите и възприятията си, можете да разчитате и довечера на полови преживявания с обичаните си хора. 

БЛИЗНАЦИ

Преодолейте проблемите на работното си място, с цел да увеличите приходите си. Разширете активността си, с помощта на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, с цел да не ви изпреварят, само че договорите подпишете след 23.6. поради към момента ретроградния Меркурий. Ще извършите неточност, в случай че приемете предложение за смяна на работата си без да се посъветвате. Във втората половина на деня ще се изострят връзките с брачните ви половинки. Контролирайте страстите си и не се опитвайте да оправдаете държанието си. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения. 

РАК

Не се опитвайте да рискувате на работното място, тъй като ще се сблъскате с компликации, от които няма елементарно да се измъкнете, изключително предизвикате ли неуспеха си. Планираното делово пътешестване няма да ви донесе предстоящите резултати. Ще ви поддържа ваш сътрудник, които ще ви помогне да намерите излаз от сложното състояние. В фамилията ви назрява спор. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите опрощение за изневярата си. Не и с демонстрация на експанзия. Сексът с брачната ви половинка ще остане за дълго единствено в фантазиите ви. Не се домогвайте до това. 

ЛЪВ

Не е желателно да пътувате, макар че желаете да посетите ваши близки или другари. Избегнете разправии на работното място, поради несъгласие с вижданията на сътрудниците си, подтиквано и от ретроградния Меркурий. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте непредвидени и непредвидени огромни разноски. Вечерта се заемете със отговорностите си вкъщи. Не се заяждайте с околните си. Избягвайте изясняване на връзките с интимната си половинка. Докажете на обичаните си хора, че сексът с тях ви доставя наслаждение. 

ДЕВА  

Днес ви следва значима среща, която е причина да се замислите съществено над бъдещите си професионални проекти. Работете настойчиво и отхвърлете дилемите си. Следобед не са изключени радостни вести, свързани с другари или близки хора. Отложете взимането на значими настоятелен решения за различен ден, поради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в държанието си. Новото ви сантиментално въодушевление може да се окаже разочароващо. Вечерта останете с околните си. Не харчете пари за заведения за хранене с другари. Не си позволявайте полов контакт още при първата среща, тъй като следствията ще бъдат необратими. 

ВЕЗНИ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, поради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и в този момент ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят в допълнение и поради ретроградния Меркурий на който се противопоставяте. Възможни са конфликти с непознати хора или с пътната полиция, макар че пътувате за делова среща, по тази причина в случай че сте зад кормилото не прекалявайте с високите скорости. В диалозите с обичаните ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете на обичаните си какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и им доставете незабравими полови наслаждения.

СКОРПИОН

Поемете самодейността на работното място, даже и в случай че не сте подготвени на тази всеотдайност, тъй като сътрудниците ви отхвърлят да го сторят, в несъгласие с ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности, поради отсъствието на ваши сътрудници, само че това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Жените да отделят повече време за себе си, да се разкрасят и заредят с положително въодушевление. Очаква ги ново сантиментално запознанство. Сексуалният ви живот още веднъж изисква да сте дейната страна. Не подценявайте обичаните си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви предизвестява да се пазите от удари от неприятели, които желаят да ви навредят непременно, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Очаквайте възстановяване на финансовото положение посредством новите задания, с които ви натовариха. Предстоят ви пътешестване и потребни нови запознанства, само че бъдете внимателни. Не взимайте прибързани решения, в случай че сте уговорили настоятелен срещи. Самотните имат шанса да срещнат подобаващата половинка, само че би трябвало деликатно да преценят новите си познати, с цел да не сгрешат в избора си. Не пропускайте да докажете на обичаните си хора, че възприятията им са споделени и се отдайте на мечтани полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на ориста, в несъгласие с ретроградния Меркурий, в случай че преднамерено бавите осъществяването на поставените ви задания в този ден. Днес сте във форма и е във опциите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и диалози са сполучливи, а вие знаете тъкмо какво желаете да постигнете. Преди да пристъпите към изясняване на връзките с интимната половинка, осъзнайте грешките в държанието си. Семейните могат да се отдадат без терзание на интимни прекарвания и полови удоволствия, тъй като са уверени в възприятията си.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте доходи, в случай че се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, единствено тъй като желаете да се противопоставите на ретроградния Меркурий, само че във ваша щета. На работното място се справяте чудесно със дилемите си, в случай че не се ядосвате поради непознати пропуски, които няма по какъв начин да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър с цел да подготвяте за автограф контракти, свързани с банкови институции. Колкото по-бързо се приберете при обичаните си хора, толкоз по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на възприятията си. Обидени сте на интимната си половинка, че половият ви живот не дава отговор на желанията ви. Намерете компромиса, с цел да се чувствате щастливи. 

РИБИ

Внимавайте, подвластни сте на мъчно сдържана страст, а и Меркурий ви оказва помощ с ретроградното си придвижване. Завършете започнатата работа до края на деня, тъй като другояче ще я проточите във времето и ще си навредите на престижа. Вашата подозрителност, прекомерната ви обидчивост и непоносимост към рецензия, ще се трансфорат в причина за професионални проблеми. Пазете се от обаятелен човек, който се пробва да се вмъкне в живота ви, само че може да бъде и доста подъл. Целта му е да унищожи брака ви. Липсва ви естетика в половите връзки. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР