Дневен хороскоп за 15.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННа

...
Дневен хороскоп за 15.04.2021, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕННа
Коментари Харесай

Водолеите да внимават с новите познанства, Рибите да се заредят с добро настроение

 Дневен хороскоп за 15.04.2021, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

На работното място сте прибързани и променливи и сътрудниците ви мъчно устоят на настроението ви. Отложете деловите срещи и се заемете с рутинните си задания. Настроението ви е песимистично. Причината да сте разчувствани и тревожни е поради неспособност да разберете какво целят околните ви във връзка с вашите доходи. Вечерта сте без предпочитание за срещи с обичаните си хора. Все отново не ги забравяйте, изключително в случай че задачата ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-хубавото лекарство срещу напрежението от миналия ден. 

ТЕЛЕЦ

Днес са наложителни анализът и преоценката на личните ви дейности и достижения. Късметът както е с вас, по този начин може да ви изневери, макар че ви се желае да спечелите парите си с магическа пръчка, без доста труд. Не сте орисани да получите нещо без да се трудите. Откажете се от разправии поради нежеланието ви да чуете мнението на събеседника си. Днес ви чака сантиментална среща, само че съществува заплаха да съсипете приятните мигове. По-добре е да се откажете от желанията за полови преживявания. 

БЛИЗНАЦИ  

Имате опция бързо да стабилизирате нестабилното си финансово положение и то още сутринта. Не отхвърляйте оферти за спомагателна работа. На работното място се справяте чудесно с всичките си задания, в случай че не разчитате на нечия помощ. Бъдете доброжелателни и не отхвърляйте помощта си на вашите сътрудници. Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните дами да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си сътрудници, се откажете от емоционален секс и изчакайте да се влюбите още веднъж, може би още през днешния ден. 

РАК

Можете да пътувате. Бъдете правилни в връзките с хората от обкръжението си, а вечерта се приберете рано. Ще се сблъскате с проблеми в общуването. Не договаряйте вложения, даже и да сте ги възнамерявали и разискали с сътрудниците си, тъй като през идната седмица проектите ви може да се трансформират. Намесата на ваши другари в персоналните ви връзки ще докара до разлъка с интимната половинка, в случай че допуснете това. Не е належащо да споделяте всичко за половия си живот с ваши другари, които единствено чакат да ви навредят, макар че показват положително отношение.

ЛЪВ

Днес сте прекомерно енергични и се чудите в каква работа да вложите силите си. Колебанието ви изпълва с безредици и тревога. Пазете се от волност и спор с вашите сътрудници. Отложете деловите срещи, тъй като денят не работи във ваша изгода, а прибързаните думи ви вредят. Внимавайте каква информация споделяте и с кого. Скъпи дами, пригответе се за затруднения в персоналния живот. Не реагирайте мъчително на сериозните забележки по ваш адрес, отправени от околните ви. Отдайте се на приятни сантиментални мигове и полови удоволствия с интимния си сътрудник.

ДЕВА

Постарайте се да постигнете равновесие сред стремежът ви да свършите повече работа и възбраната да сте прибързани, с цел да не грешите. На работното място овладейте гнева и страстта, с цел да не навредите на престижа си, даже и в случай че вашите сътрудници са ви засегнали. Избягвайте запознанствата. Не бъдете наивни, в случай че ви омайват с велики хрумвания за нечии бъдещи триумфи, тъй като те не ви засягат. Денят е съвършен за хармонизиране връзките с брачния сътрудник, само че не би трябвало да сте прекомерно настойчиви за изясняване на връзките си. Вечерта създайте сантиментална конюнктура, с цел да предразположите обичания си за полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Днес сте доста енергични и изпълнени с готовност за триумфи. Уважавайте деловите качества на вашите сътрудници. Не се опитвайте да критикувате сътрудниците си и не позволявайте да схванат, че са ви засегнали и желаете да им мъстите. Не бъдете прибързани. Начинанията са сполучливи, само че е по-добре да ги отложите, с цел да ги обмислите още един път. Не изневерявайте, в случай че сте фамилни, благи дами или пък в случай че сте обвързани в сериозна връзка, изключително в случай че повода е ваше предпочитание за отплата към половинката ви. Вечерта се отдайте на интимни мигове с обичаните си хора. Самотните да чакат запознанство.

СКОРПИОН

Ще достигнете до нови познания и истини за себе си, които ви дават опция да постигнете задачите си. Ако ви предложат нова работа, съгласете се да проведете прелиминарен диалог през идващата седмица. Може да постигнете мечтания триумф в начинанията и на работното място, в случай че не прекалите с материалните си желания. Вечерта изживейте приятни мигове вкъщи. Колкото по-бързо се приберете при обичания, толкоз по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на възприятията си. Обидени сте на интимния си сътрудник, че половият ви живот не дава отговор на желанията ви. Потърсете повода, с цел да се чувствате щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Общуването ви носи изгода. Не говорете единствено вие, а дайте думата и на вашите сътрудници. Не се опитвайте да водите диалози за финансиране без наличието на директния си шеф. Нямате задоволително опит в предлаганата ви спомагателна работа. Бъдете почтени и я откажете, вместо да се изложите с неуспеха си. Не закъснявайте, в случай че желаете да се отдадете на възприятията си и на интимните мигове с обичаните си хора. Пригответе приятна изненада, сантиментална конюнктура и обградете с любов интимния си сътрудник, с цел да се отдадете на пълностоен секс.

КОЗИРОГ

Въпреки, че сте огряни от нови хрумвания и настроението ви е положително, ще се сблъскате с компликации на работното място и вкъщи. Причината са думите на недоброжелатели, които са довели сътрудниците ви до очевидна експанзия. Не губете времето си в напразни пояснения. Съветвам ви да забравете за персоналните си проблеми и да работите отговорно и задълбочено. Личните ви връзки са още веднъж проблематични, тъй като вместо да сте сами с обичаните си, сте поканили другари на посетители. Не очаквайте схващане от страна на интимната си половинка, нито желание да се отдадете на полови удоволствия, които не са взаимно мечтани. 

ВОДОЛЕЙ

Отказвате да видите вашите неточности, а този факт ще ви тласне към неправилно държание, с което може да се неуспехите с гръм и тропот. От вас зависи да избегнете споровете с деловите ви сътрудници поради изменчивото ви въодушевление. Внимавайте с новите настоятелен познанства. Не споделяйте концепциите си, тъй като може на мига да ви ги сграбчен под носа и след броени дни да ги осъществят. Ако сте решили да търсите през днешния ден подобаващия сътрудник за сантиментална връзка, шансът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрестанно да потвърждавате възприятията си, през днешния ден го сторете, с цел да изживеете незабравими полови мигове. 

РИБИ

Създайте естетика и успокоение в връзките си. Заредете се с положително въодушевление, с цел да успявате макар компликациите. Бъдете внимателни при диалози, изключително в случай че са свързани с професионалните ви проекти. На работното място за вероятни проблеми поради ваши неточности, които ще ви изнервят, само че ще се справите. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на фамилията си. Не бързайте да заспивате, макар умората и си доставете нужните ви за разтоварване полови наслаждения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР