Дневен хороскоп за 14.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУпоритостта е

...
Дневен хороскоп за 14.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНУпоритостта е
Коментари Харесай

Неочакван разговор очаква една зодия

 Дневен хороскоп за 14.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Упоритостта е вашият най-хубав асистент, макар ретроградния Меркурий, само че на моменти ви изоставя, поради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на всекидневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате забележителна сила и сте дейни на работното място. Ще постигнете следващия връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте незабавно да я реализирате. Ако възприятията ви са мощни и срещат реципрочност, не пропускайте опцията да създадете семейство, даже и индивидът до вас да не дава отговор на идеалът ви. Въпреки, че към момента сред вас и половинката ви съществува отдалеченост, през днешния ден можете да се сближите посредством мечтаните и от двама ви полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви запознанство, което ще промени радикално  живота ви и при ретроградния Меркурий. Ще се наложи да взимате значими решения свързани с персоналния и професионалния си път, с цел да не съжалявате както за пропуснатите изгоди, по този начин и за позволени неточности, които ви нараняват. Овладейте страстта. Разсеяността и скептицизмът ви пречат за действителна оценка на обстановката на работното място. Контролирайте страстта си. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Не проявявайте ревността си, изключително в случай че вие самите сте прегрешили. Чувствате че сте влюбени и привлечени от колегата си, само че изпитвате непонятен боязън да не бъдете засегнати в интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Неочакван диалог ще окаже съществено въздействие върху работата и дълготрайните ви проекти и при ретроградното придвижване на Меркурий. Бъдете деликатни, в случай че сте чиновници в държавния бранш. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички вероятни опасности, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено концепциите си, преди да се заемете с реализирането на вашите нови, изискващи поддръжка проекти. Обяснете на интимната си половинка аргументите за закъснението си, с цел да си спестите прояви на ревнивост. Сексът сигурно ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, с цел да остави у вас спомен за необикновено преживяване. 

РАК

Деловите срещи може да ви донесат триумф, в случай че не прекалите с претенциите си и не се пробвате принудително да налагате мнението си пред вашите сътрудници във времето на ретроградното придвижване на Меркурий. Колкото и да ви се желае, няма по какъв начин бъдете водещи в този ден. Въпреки заплахата от несполучливите диалози сте длъжни да се справите с неотложните си задания и да помогнете на сътрудниците си за деловите им отговорности. Изпълнени сте с готовност да сте обичани. За страдание не сте потвърдили на интимните си сътрудници, че споделяте възприятията им. Ако имате предпочитание да си доставите полови удоволствия, само че интимната ви половинка не е подготвена за това, съобразете се с нея.

ЛЪВ

Общуването ви се отдава с лекост, макар ретроградното придвижване на Меркурий. Имате опция да осъществите отлагани, само че мечтани настоятелен срещи, които дълго време не успявахте да уредите, поради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са сполучливи и сигурно ще доведат до подписването на контракти, както и до финансова стабилизация. Трудно ще намерите пътя към сърцата на обичаните си хора, поради провокиран от вас спор, поради подозренията ви в невярност. Забравете за половите удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви би трябвало време и доста старания, с цел да се сближите още веднъж. 

ДЕВА

Заемете се с новите си задания, макар ретрогрдания Меркурий и без да се притеснявате от компликации поради нахалството на вашите съперници, искащи непременно да научат проектите ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви пояснения. Определете действителните граници на своите благоприятни условия, не си поставяйте световни настоятелен задания, с цел да не се неуспехите без да се усетите. Не ви поучавам да водите диалози с роднините си и да изяснявате връзки. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ако вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите. 

ВЕЗНИ

Добре е за безработните, без значение от какъв брой време са в насилствена отмора, да си потърсят работа и никога да не отхвърлят полученото предложение. В противоположен случай да се сърдят на себе си за зародилите проблеми при ретроградния Меркурий. Ще получите поддръжката на авторитетни хора. Възможен е триумф, в случай че се занимавате с търговия, както и с индустриална активност. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви принудят към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка. Избегнете непременно опитите на ваши родственици да се отдадете на полови прекарвания с определен от тях сътрудник. 

СКОРПИОН

Имате опция за сполучлива изява, само че измененията, с които както постоянно не сте съгласни, макар че са във ваша изгода, няма да ви харесат. Не спорете, тъй като решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате, Меркурий е назадничав. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, в случай че сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат сполучливи  разговори за увеличението й. Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват фамилни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите волност на интимната си половинка. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като е средство за изнудване. Не го допускайте. 

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте завоюваните позиции макар ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се примирите с смяна на проектите си, която не зависи от вас. Бъдете деликатни на работното място, с цел да избегнете непоправимите неточности. Ще се ядосате, че не успявате да изявите качествата си. Въпреки това, в случай че сте внимателни и прозорливи, триумфът ще ви следва по петите. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за основаване на семейство. Постарайте се да сте благи с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на незабравими полови удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили. 

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни с познанствата, срещите и диалозите - настоятелен и персонални, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътешестване, само че запознанствата няма да бъдат сполучливи, нито като другарски, нито като очертаваща се опция за  бъдещо развиване за делово съдействие. По-добре е да не се доверявате при ретроградното придвижване на Меркурий. Предпазвайте се и не говорете доста, с цел да избегнете разочарованията. Жените да чакат сантиментално запознанство. Чувствата ви са споделени. Възвърнете си хармонията в връзките си с брачната или интимната половинка. Склонни сте да се впуснете в полова връзка с непознати сътрудници, единствено тъй като са погалили егото ви. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е доста добър и сполучлив за всички, които са заети с креативна специалност макар ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си връзки, само че без да проявявате експанзия. Не бива да се пробвате да тръгвате в нова посока, единствено тъй като някой ви е ядосал, а и не е време за фрапантни промени в живота ви. Бъдете виновни към отговорностите си. Денят ви подарява късмет за среща с подобаващата половинка, в случай че не сте фамилни. Чувствата ви са споделени. Очакват ви приятни мигове. Сексът с обичаните ви хора ще ви достави същинска приятност. Усамотете си и се отдайте на възприятията си, забравяйки за всичко друго. 

РИБИ

Обмислете добре дилемите си, преди да пристъпите към работа, макар ретроградния Меркурий. Преценете имате ли предпочитание и опция за основаване на личен бизнес. Деловите срещи са сполучливи. Разговорите с деловите ви сътрудници са потребни за бъдещите ви професионални проекти и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете ситуацията и си създайте приятни страсти. Възможно е, в случай че не сте фамилни да срещнете своята половинка. Денят е съвършен за бракосъчетание. Не сте наясно с възприятията си. Ако сте фамилни или обвързани в съществени връзки, не се впускайте в нова полова връзка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР