Дневен хороскоп за 14.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИскате да

...
Дневен хороскоп за 14.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНИскате да
Коментари Харесай

Раци, бъдете оптимисти, Водолеи, не взимайте прибързани решения

 Дневен хороскоп за 14.05.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Искате да поднесете нови хрумвания в професионално отношение, посредством които ще откриете ново занятие за изява. Не е изключено вашата словоохотливост, довела до инцидентно запознанство да окаже въздействие на бъдещото ви финансово положение. Колкото и да се стремите към триумф и самопризнание, мъчно ще го постигнете. Не се опитвайте да изяснявате връзките с интимната си половинка, тъй като рискувате да се изпокарате и да задълбочите проблемите си. Сексуалните наслаждения ще ви подминат. Причината е във вашата несъобразителност и в ината ви.

ТЕЛЕЦ

В този ден е по-добре да не пътувате, без значение дали делово или поради персонални проблеми. Пазете се от измами. Ако сте на работното място бъдете деликатни в думите и дейностите си. Отнасяйте се деликатно към новите си познатите и другари. Не е изключена конфликтна обстановка, която може да има непредсказуеми последици. В този ден сте нападателни и по тази причина е допустимо да не ви се разминат проблемите с интимната половинка. Спестете си експанзията. Ще се наложи да забравите за половите си стремежи.

БЛИЗНАЦИ

Общувайте с забавни хора, които ще обогатят познанията ви в друга професионална сфера. Подновете остарели и потребни познанства. Те ще оказват помощ да си гарантирате предстоящите финансови приходи. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора. Напрежението денем ви е изтощило, само че за вечерта благополучие ще се успокоите в интимна конюнктура с обичаните си хора. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими преживявания.

РАК 

Погледнете на живота с оптимистично въодушевление, с цел да се справите с компликациите, появили се на пътя ви. На работното място сте в стихията си. Заемете се със служебните си отговорности и не търсете единствено приятните. Не се заяждайте с никого и не създавайте спорове, тъй като вашите сътрудници може да ви навредят. Запознанствата, свързани с желанието ви да създадете семейство няма да бъдат сполучливи. Ако сте фамилни, можете да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ЛЪВ

Въпреки желанието ви да творите ви се желае и да си почивате. За страдание през днешния ден това не е допустимо. Не се впускайте в инициативи. Успехът е с вас, в случай че завършите започнатото. Не избързвайте. Можете да постигнете задачите си на работното си място, в случай че приемете помощ от сътрудниците си и не сте претенциозни в настояванията си. Любимите ви хора ще се изненадат прелестно от ранното ви прибиране, което не се случва постоянно. Отдайте се на възприятията си и на мечтан деен секс, които ще ви възвърне силите.

ДЕВА

Не отхвърляйте потребни препоръки, не бъдете нападателни и изпълнени с недобронамереност. Мислете дълготрайно преди да предприемете значими дейности. Не взимайте значими решения. Пазете се от злословия и злословия на работното място. Обстановката не е изключително удобна, само че имате покровителството на управлението. Бъдете умерени, изключително вечерта, когато ще се наложи още веднъж да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете.  Не съсипвайте връзките с интимната си половинка поради роднински свади.

ВЕЗНИ

Предстои ви спорен ден, в който ще се сблъскате с следващите съществени проблеми. Не се радвайте преждевременно на получените пари, тъй като ще се наложи да покривате неотложни разноски. Очаквайте странни обрати на финала на ретроградното придвижване на Меркурий. Избягвайте споровете, с цел да не се окаже, че сте в несъгласие с всички.  Любимите ви хора не са удовлетворени от отношението ви към тях. Променете държанието си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, само че вие непрестанно сте недоволни, даже и в леглото.

СКОРПИОН

При непредвидени срещи с нови хора не бързайте да се сближавате, тъй като не сте в положение да ги прецените действително. Податливи сте на въздействие в профил и на бързо единодушие с непознатото мнение. Доверчивостта ви през днешния ден не е във ваша изгода. Подхождайте рационално към зараждащите проблеми на работното място и забравете начинанията и в този ден. За разлика от професионалните ви връзки, персоналният ви живот е съразмерен. Отдайте се на възприятията си. Хармонията в връзките с интимната половинка ускорява желанието ви за полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Запознанства ще ви оказват помощ да откриете нови благоприятни условия за облага, само че не договаряйте нищо. Подхождайте внимателно към предложенията, с цел да не се окажете излъгани. Отложете деловите диалози, свързани с директната ви работа, с цел да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат компликации свързани със фамилните ви отговорности. Личният ви живот е съразмерен. Чувствата ви са споделени. Нямате мотив за терзания. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

КОЗИРОГ

На работното място отхвърлете дилемите си до обед, с цел да имате време за пътешестване, което ще ви сътвори доста позитивни страсти. До обед не осъществявайте нови познанства. Няма да са сполучливи. Внимавайте в връзките с вашите сътрудници и не си създавайте проблеми. Ситуацията може да се изостри до прекаленост. Бъдете тактични към обичаните си хора, в случай че са изнервени и желаят да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Отношенията с околните ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения за вложения, нито през днешния ден нито до края на седмицата. Ще жънат триумфи занимаващите се с креативен специалности. Не се занимавайте със строителен бизнес. Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми и не са изключени финансови загуби. При диалозите си с околните хора не проявявайте непотребна експанзия, с цел да си спестите проблемите. Не контролирайте диалозите на интимната си половинка. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване обичаните си хора ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

РИБИ

Всичко замислено в персонален проект ще се осъществя, в случай че се освободите от недоволството, нервността и се предпазите от повторение на предходни неточности. Не рискувайте. Отложете деловите срещи и диалози. Завършете започнатите задания служебни задания до края на деня и обмислете новите си проекти. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и премеждия, в случай че решите, че могат да се трансфорат в дълготрайна сантиментална връзка. Сексуалните контакти с обичаните ви хора ще ви доставят наслаждение, в случай че не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР