Дневен хороскоп за 12.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНКолкото и

...
Дневен хороскоп за 12.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНКолкото и
Коментари Харесай

Съвет към всички зодии днес: Покажете на половинката си, че я обичате

 Дневен хороскоп за 12.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Колкото и да ви е мъчно да надмогнете обидата си към хора, които съгласно вас са ви предали, възобновете прекъснатите другарства, тъй като те въобще може да не са осъзнали протичащото се. Във ваша изгода е да създадете и нови, потребни запознанства. Трудностите са подбудени от обидата, нанесена ви от ваши неприятели. Обърнете внимание на връзките си в фамилията. Избягвайте по опция новите запознанства, макар, че ще ви бъде мъчно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завладяване, само че не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното замайване.

ТЕЛЕЦ

Съдбата ви подлага на тествания, с които би трябвало да се справите сами. Докажете, че сте способни да преодолявате компликациите на пътя си. Промените, които предприемате ненадейно, ще станат причина за различия с вашите сътрудници. Не пътувайте, с цел да се справите сполучливо със служебните си отговорности! Очакват ви разправии с околните ви поради отводът ви да монтирате охранителна система в дома си, тъй като имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се оправят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат опция да изживеете полови наслаждения.

БЛИЗНАЦИ

Днес ви следва под напрежение, само че все пак изпълнен със спокойни мигове ден. Бъдете справедливи в преценката си и не спорете с сътрудниците си. Не опитвайте да наложите неправилното си мнение непременно. Няма да съсипете престижа си, в случай че признаете грешките си и поискате помощ, с цел да ги отстраните. Поговорете с околните си, даже и в случай че сте достигнали стадия на неспособност да си поддържате връзка умерено. В един миг би трябвало да изясните дали ще имате взаимно бъдеще и бракът ви ще се запази или би трябвало да се разведете, поради изневярата и неналичието на полов живот.

РАК

На работното място бъдете умерени и не се опитвайте да надскочите опциите си, колкото и да ви се желае. Бъдете себе си и не подражавайте на никого. Забравете упоритостта да отхвърлите дилемите си, тъй като няма по какъв начин да се справите. Не сте орисани да ви дадат няколко дни отпуска, като премия за положените старания, макар че са увенчани с триумф. Вечерта обърнете внимание на фамилията си и на брачния си или съкровен сътрудник. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за положително въодушевление. Не се лишавайте от тях. 

ЛЪВ

Бъдете виновни към поетите от вас отговорности, в случай че сте дали обещания да завършите значим план осигуряващ ви отлични доходи. Завършете до обед започнатите задания, които са изостанали поради отсъствието на ваш сътрудник. Възстановете хармонията и положителните връзки в дома си. Отново сте във върховата си форма.  Звездите ви предизвестяват за препирня поради ревнивост от страна на колегата ви. Бъдете благи и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и полови наслаждения. 

ДЕВА

Не се съгласявайте да инвестирате всичките си спестявания.  Заслепени сте от думите и предложенията на измамници, които желаят да печелят посредством вашия труд. Нямате такива уклони, само че може да ви дават обещание недостижими за момента върхове. Себеанализът е наложителен. Преценявайте триумфите и неуспехите си с разсъдъка, с цел да не се окажете губещи. Все още сте завладени от страсти поради рецесията в персоналния си живот, скъпи дами и сте покрай обезсърчение. Постепенно осъзнавате грешките си и повода за неналичието на полов живот в последните дни. 

ВЕЗНИ

Предпазливостта и рационалните дейности ще ви оказват помощ да се справите до обед със служебните си задания. Денят не ви разрешава да вършиме крачката към инициативи. Постарайте се да избягвате компанията на нападателно спорещи ваши сътрудници. Не се намесвайте, в случай че разногласието им не ви визира. Не сте се справили с проблемите в персоналните си връзки. Изходът не е в невярност от ваша страна, а в диалози и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възобновена естетика и полови наслаждения, тъй като сте се провалили поради вашето държание. 

СКОРПИОН

Приемете спомагателни задания, които са и доходоносни. През втората половина на деня ще се сблъскате с интриги, които не за първи път целят да скапват настроението ви. Бъдете сдържани и търпеливи и премълчете думите, които парят езика ви. Така ще съумеете да нанесете пагубен  удар на интригантите. Не ви поучавам да сте нападателни и сериозни към околните си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е подготвена за полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не иронизирайте събеседниците си, даже и в случай че чуете неотговарящи на истината техни изказвания. Отложете взимането на значими решения. Ново запознанство ще изиграе неподходяща роля в живота ви. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани. Бъдете деликатни и прозорливи. Избягвайте сериозните изявления. Вашата брачна половинка е отвън себе си от терзание поради интригите, с които я засипват ваши злонамерени родственици. Докажете верността и възприятията си, а по-късно се отдайте на полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Запознанствата в този ден, в случай че сте деликатни в оценката, ще ви обогатят с приятни преживявания. Интересните и истински хрумвания изискват време, с цел да ги дооформите, преди да ги поднесете.  Премълчавайте и не правете забележки, които не са заслужени. Лошото въодушевление няма да ви помогне за сполучливото осъществяване на служебните ви отговорности. Проявете еластичност в диалозите с околните си, с цел да си спестите проблемите вкъщи, благи дами. От вас зависи дали ще се лишите от сантименталните мигове и половите удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не проявявайте импулсивност и не се заяждайте за грешките, които несъзнателно са позволили вашите сътрудници. Нямате право да ги унижавате, изключително в наличието на външни хора, тъй като ще запомнят по какъв начин сте ги изложили и в най-болезнен за вас миг ще намерят метод да ви отмъстят. Търпението и тактът са във ваша изгода. Поставете началото на разискване на нови хрумвания. Отново се сблъсквате с проблеми в персоналните връзки. Семейните да извърнат внимание на сътрудниците си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С положителното си отношение ще си спечелите заслужени сантиментални мигове и полови удоволствия.

РИБИ

Желанието да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе единствено щета, изключително в случай че е неоснователно и търсите на кого да излеете гнева си. Не изяснявайте връзките си, в случай че сте ги обтегнали поради недомислени обидни квалификации. Ще изпитате нервност от непрекъснатите фамилни проблеми, които ви следват от сутринта в този ден. Несемейните ще срещнат подобаващия сътрудник. Не се отдавайте на полови удоволствия, в случай че не сте сигурни в възприятията си. Естествено това условие не важи за фамилните дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР