Дневен хороскоп за 10.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъпреки

...
Дневен хороскоп за 10.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВъпреки
Коментари Харесай

Не можете да си представите какво ви е подготвил денят

Дневен хороскоп за 10.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Въпреки компликациите в почивния ден се изявете като положителни експерти в този ден. Не се доверявайте на препоръките на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете неуспех ще поемете цялата виновност. Ще отхвърлите повече от плануваната работа и ще приключите с изоставането удовлетворени от себе си. Не ви поучавам да се отклонявате от дилемите поради пътешестване. В персоналния си живот сте в положение да си създадете проблеми, поради прояви на безпричинна ревнивост.  С обичаните си хора бъдете въздържани в изложение на страстите, даже и в случай че са ви ядосали. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отводът им от полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите в този почивен ден са подбудени от несъответствуващи настоятелен партньорства, които ви изтощават поради неспособност да ги прекратите. Заемете се със служебните си отговорности, които няма по какъв начин да пренебрегнете. Стремежът към смяна може да се окаже с необратими отрицателни последствия, в случай че се поддадете на препоръките на непознати хора. Предпазвайте се от проблеми в фамилията и не давайте огромни суми за ненужни покупки. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на полови наслаждения. В интимните ви връзки настава мечтаната естетика. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен, само че е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за покачване. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. Успехите в материално отношение са ви обезпечени, в случай че не инвестирате преждевременно, с цел да не претърпите бъдещи загуби. Следобед сте в положение да избегнете на разправиите с околните си, като премълчавате, в случай че сте отговорни и ви подлагат на критика. Вечерта тичане от интимни мигове, поради обидата, която ви е мъчно да преглътнете, само че е по-добре да сте компромисни и да не лишите от полови удоволствия.

РАК

Приложете знанията и уменията си и осъществете всичките си проекти, само че не разчитайте на чудеса в почивния ден. Вашите сътрудници ви следят завистливо, естествено и по разбираеми аргументи без предпочитание да ви оказват помощ. На вашето работно място разчитайте най-вече на себе си, откакто сте решили и през днешния ден да сте дейни. Вечерта си останете вкъщи и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на обичаните си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с положително въодушевление. Очакват ви незабравими интимни мигове.

ЛЪВ

В почивния ден разчитайте на първо място на личните си сили и не се надявайте на помощ, само че и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната рецензия и подигравка подчинените си. Всички служебни отговорности отхвърляте с лекост. Няма да липсват и терзания, тъй като се чудите по какъв начин да не пропуснете уговорената сантиментална среща. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки при разискването на фамилни проблеми, с цел да избегнете разправията. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си. Вечерта си легнете рано и пропуснете половите удоволствия, в случай че не сте във форма.

ДЕВА

Ако не се осланяте на шанса си, а работите настойчиво, триумфът ще ви споходи още сутринта в почивния ден. Не са изключени непредвидени настоятелен оферти и късмет да сключите контракт за спомагателен бизнес. Подгответе се и за непредвидени събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. В персоналните връзки сте задължени да сте умерени и виновни към вашите близки и към обичаните си. Овладейте страстта избегнете скандал, който може да ви лиши от полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни на работното място в този почивен ден. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е наложителна при вложения, с цел да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите сътрудници. Успехът през целия ден е с вас, в случай че не сте прекомерно капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на шанса си. Вечерта си дайте отмора и не спорете с никого вкъщи. Заемете с домашните си отговорности безшумно и без да слушате какво се приказва към вас. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че се предпазвайте от инфекции и заболявания.

СКОРПИОН

Емоцията и импулсивните дейности ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. Днес денят е почивен и не е във ваша изгода да организирате диалози с вашите сътрудници. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за инициативи и за спонтанна промяна на работното място. Последиците ще са си единствено за вас, в случай че сте непредпазливи. Не сте подготвени на компромис в връзките с брачната си половинка. Назрява решението за бракоразвод, в случай че неразбирателството продължава и през днешния ден. Семейните изживяват незабравими полови мигове, а несемейните да се отдадат на секс, в случай че са сигурни в силата на възприятията си. 

СТРЕЛЕЦ

Обмисляйте умерено и с разсъдъка си всичко, което предприемате в този почивен ден. Ако сте виновни ще ви изненадат доходи. Няма да ви подминат и забавни настоятелен оферти. Съветът ми е да не сте прекомерно упорити в опитите на наложите новите си хрумвания, тъй като ще се сблъскате с опълчването на вашите сътрудници. Разчитайте на интуицията си в персоналния живот. Вие сте дистанцираните и не желаете да измененията държанието си. Сексуалните удоволствия са мечтани от вас, само че се инатите и не поднасяте извиненията си. Може и да ги пропуснете. 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, даже и в случай че не сте уверени в силите, знанията и опциите си. До обед в почивния ден ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново ходило в служебната подчиненост. Деловите диалози и срещи ще бъдат сполучливи. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задания, с цел да ви зарадват доходи.  Не позволявайте странични фактори да усложнят връзките с околните ви, поради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в безмълвие. Проблемите в полово отношение се дължат на неналичието на самочувствие.

ВОДОЛЕЙ

Успешни са вашите настоятелен диалози. Следобед в почивния ден имате опцията да проведете среща с вашите нови сътрудници или чиновници и да им разясните техните отговорности, само че без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекомерното си твърдоглавие и дебелоглав и приемете с признателност рецензията на управлението. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви подаряват сантиментални мигове. Интимният ви живот е зареден с деен секс. 

РИБИ

Всички задания, които започнете, макар че денят е почивен, ще завършите с триумф и с положителни доходи от тях. Не се колебайте да се включите в оферти ви взаимен план с вашите сътрудници, който също е сполучлив. Кратко пътешестване в границите на деня ви носи предстоящите резултати. От вас зависи да си извоювате следващата професионална победа. Не си мислете, че проблемите в фамилията ви, свързани с ваши действия, които са наранили околните ви, ще отминат без диря. Вашето отношение към обичаните ви е причина за невероятните полови преживявания или пък за тяхната липса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР