Дневен хороскоп за 10.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕН Постъпките ви

...
Дневен хороскоп за 10.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕН Постъпките ви
Коментари Харесай

Проблеми с половинката очакват няколко зодии днес

 Дневен хороскоп за 10.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


 

Постъпките ви няма да са добре преценени в този ден. Хвърляте се със затворени очи в инициативи, които не сте решили до дъно.  Пазете се от недоброжелатели. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и сътрудниците ви, само че няма по какъв начин да ви помогне да преодолеете компликациите по пътя си. Прекаленото вглеждане в минусите на обичания не ви е от изгода, тъй като няма идеални хора. Можете да се обречете на самотност. Не бива да критикувате колегата си в най-интимния миг. Сексът няма да ви сътвори приятност. 

ТЕЛЕЦ 

Имате опция да проведете сполучливи диалози, свързани с желанието ви да промените работата си, в случай че към този момент не дава отговор на знанията ви и не ви разрешава израстване или скок към нов връх. Приключвате бързо с спомагателните задания, в случай че се отдадете единствено на заниманията си на работното място. Семейните дами да чакат проблеми. Ако не сте фамилни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете обичаните си в леглото- може да нямат предпочитание за секс.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на дълго чакани резултати от положена преди време работа. На работното място се вглъбете в дилемите си и ще се справите сполучливо с всичко, което сте си сложили за цел. Разрешаването на настоящи настоятелен проблеми ви носи задоволство и ви дава опция да живеете умерено. Жените да не пропущат опцията за запознанство и за сантиментални завършения. Чарът ви покорява мъжете и може да се трансформира при започване на невярност. Склонни сте да се впускате в прекарвания с разнообразни сътрудници. 

РАК

Най-накрая преодолявате подозренията в себе си и продължавате уверени във опциите си напред. Промяната на проектите ви е във ваша изгода. Нарастват креативните ви качества, а също и опциите да изявите уменията си. Началото на нови занимания е нежелателно. Откажете се от договаряне на взаимна активност. Отдалечили сте обичания си и страдате, тъй като се чувствате самотни, само че се инатите и на се обаждате. Направете крачката към изясняване на връзките, изключително в случай че отговорните сте вие, благи дами. Не пропускайте да се извините.

ЛЪВ

Всички настоятелен диалози са сполучливи, макар че сте напрегнати. На работното ви място царува естетика, която ще ви помогне да се справите със отговорностите си. Въздържайте се от настоятелен пътувания. Не се опитвайте да отхвърлите непостижими професионални задания, единствено с цел да блеснете пред сътрудниците си. Очакват ви затруднения с обичания, които могат да доведат до цялостен раздор на разтърсените връзки, поради невярност от ваша страна. Ако сте фамилни, сексът ще ви донесе приятност. Несемейните дами, които имат среща с нов сътрудник, да не избързват, в случай че не са уверени в възприятията си. 

ДЕВА

Денят е под напрежение. Успехите от започнатите задания не са сигурни. Звездите предлагат да не действате импулсивно, в случай че замисленото от вас през днешния ден не носи предстоящите резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си сложили за цел да попречат на професионалните ви проекти. Несемейните дами да чакат сантиментално запознанство, което може да се трансформира в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни сантиментални мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със претовареност, тъй като ще се лишите от секс. 

ВЕЗНИ

Активността на работното място ще ви донесе предстоящите резултати макар не дребното компликации. Успехи в професионалната област ви зареждат с оптимизъм. Денят е съвършен за всички, които се занимават с креативен специалности. Не се доверявайте на препоръки от инцидентни хора. Не се поддавайте на страстта. Очаквайте сантиментално запознанство. Партньорите, които мощно ви притеглят, са се дистанцирали поради мощното ви предпочитание да ги обсебвате. Докажете на колегата си, че почитате желанията му, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Ще усложните връзките с сътрудниците и началниците си и незабавно ще сте подготвени да предприемете крачка към промяна на работата си. Оценете вашите действителни шансове, с цел да не се неуспехите. Не е настъпил моментът да се отказвате от поетите настоятелен отговорности. Ще платите висока цена, в случай че сте допускали съществени неточности и не сте ги поправили. Радвате се на вниманието на ваш обаятелен сътрудник. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете сантименталната среща за вечерта. Не проявявайте страст и не взимайте импулсивни решения за полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

За вас е наслаждение  на работното място да си сътрудничите с хора, будещи вашата възхита. Има какво да научите от тях, само че не прекалявайте с ласкателствата и уверенията, че те са незаменими, тъй като и вие имате с какво да похвалите. Реализирайте потребните промени в живота си. Бъдете подготвени за дейна и упорита работа, в случай че желаете да изявите вашите благоприятни условия. Днес ще осъзнаете, че сте се отдалечили от обичания си, а това вреди на връзките ви. Вечерта бъдете с него. Сексуалният ви живот е неточен, а това пречи на положителното ви самочувствие. Направете всичко допустимо да не пропускате половите мигове. 

КОЗИРОГ

От сутринта сте напрегнати и разочаровани поради забавянето на значима среща, която ще обърка проектите ви. Приемете умерено ставащото, тъй като може да се окаже във ваша изгода. Не пътувайте. Следобед проведете умерено и без експанзия плануваната среща. Не натяквайте на събеседниците си, че не обичате да чакате и сте разочаровани от закъснението им. След работа ви се желае да се отдадете на сантиментална среща, само че чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че сте подготвени за тях и изключително в случай че имате до себе си сътрудник Рак. 

ВОДОЛЕЙ

За мнозина от вас денят изисква да помислите по какъв начин да стабилизирате завоюваните позиции на работното си място.  Предприемете бързи дейности. Проявете разпоредителност и непримиримост. Търсете най-хубавото решение, с цел да вложите печелившо парите си. Разчитайте на помощ от сътрудниците си, с цел да не пропилеете шансът си за триумф. Не пътувайте. Ако се влюбите в несъответствуващ сътрудник, грешката може да ви донесе премеждия през целия живот. Трудно ще прекратите почналата през днешния ден връзка. Сексуалните ви връзки са подложени на тестване, в случай че сте фамилни, благи дами. 

РИБИ

Ако се занимавате с частен бизнес, бъдете съвършени в документите си. Очаквайте да получите уведомление за доходи. Промените, които предприемате, да са добре премислени. Конфликт на работното място е повода за зародилата нуждата да разрешите наболели проблеми, от които до този миг преднамерено бягахте. Избегнете утежняване на фамилните връзки поради намесата на ваши родственици. Не прекалявайте с претенциите към  към обичания си. Когато се приберете пригответе сантиментална вечеря и се отдайте на мечтани полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР