Дневен хороскоп за 10.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 10.07, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес успехът застава на страната на една зодия

 Дневен хороскоп за 10.07, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Всичко, което предприемате е обвързвано с желанието ви да постигнете мечтаните високи доходи. Начинанията са сполучливи. За разлика от професионалните ви триумфи, в персоналния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките ви с сътрудниците, тъй като ще изнервите ситуацията. Прибързаността е неразрешена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си обичаните си, само че повода е във вашето държание, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със инцидентни сътрудници, единствено с цел да задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Ако се занимавате с изкуство жънете триумф. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и опциите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на връзките с сътрудниците ви, в която и професионална сфера да сте заети, тъй като се постанова да предприемете промени и да коригирате проектите си. Не се изкушавайте да се впускате в сантиментална връзка, в случай че сте фамилни, тъй като скоро ще съжалявате, а връщането обратно може да се окаже невероятно. Сексуалните ви връзки не са хармонични и взаимно мечтани. Не винете обичаните си.

БЛИЗНАЦИ

Деловите диалози през днешния ден са затруднени. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, поради ретроградния Меркурий, макар че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви предлагам да действате импулсивно, в случай че замисленото за този ден не носи предстоящите резултати. Ако имате запознанства, свързани с персоналния ви живот, благи дами, предпазливостта е наложителна, тъй като рискувате да се обвържете с несъответствуващ сътрудник. Знаете, че сексът ви доставя наслаждение, единствено в случай че той дава отговор на темперамента ви или възприятията ви са  силни и сте подготвени да се съобразите с неговите стремежи.

РАК

Очаквайте непредвидени компликации и спорове с близки хора през днешния ден сутринта, само че не трябва да се отказвате от отговорностите си. Не планирайте настоятелен срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, по тази причина не е изключено триумфът да се отклони от пътя ви, само че за малко. В прибързаността си можете да пропуснете добра професионална опция, посредством която ще си гарантирате спомагателни приходи. Възможни са затруднения с околните ви хора. Вечерта ще се радвате на сантиментална среща. Направете без съмнение крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичания с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания. 

ЛЪВ 

Неочаквана вест ще промени целите ви за деня. Сключените контракти са печеливши.  Възникнали спорове с сътрудниците ви, за които не съществува основателна причина са мотив за раздразнителност. Не пътувайте и не уговаряйте настоятелен срещи, с цел да избегнете разправиите и проблемите и поради въздействието на ретроградния Меркурий. Не се опитвайте в случай че сте фамилни дами или пък сте съществено обвързани, да спечелите нечие сърце, единствено с цел да докажете чара си и своята незаменимост. Ще сгрешите, в случай че се подадете на половите си стремежи и се обвържете с малко прочут сътрудник. 

ДЕВА

Стабилизирайте постигнатото досега и не подценявайте дейностите си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, само че не би трябвало да сте прибързани и да действате импулсивно поради към момента ретроградния Меркурий. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви въодушевление може да стане причина за проблеми на работното място. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, в случай че желаете да се чувствате добре. Семейните дами ще изживеят кратковременно сантиментално въодушевление, само че в случай че не сте фамилни, то може да се окаже въведения към постоянна връзка. 

ВЕЗНИ

Вгледайте се в себе си и преценете къде допуснахте неточности в миналите няколко дни, тъй като повода за проблемите значително се крие  във вас. Не хвърляйте виновността за ставащото върху близките. Няма да заслужите по-голямо самопризнание за личните си благоприятни условия, в случай че се пробвате да докажете, че повода не е във вас. Влюбили сте се ненадейно и мощно. От вас зависи да съхраните възприятията си и да спечелите сърцето на обичания човек. Не се поддавайте на желанието на ваши другари, да ви накарат да прекратите връзката си. 

СКОРПИОН

На работното място не се захващайте с неразбираеми задания, с цел да избегнете заплахата от финансови загуби, поради ваши неточности. В този ден не планирайте среща с сътрудниците си и не се спорете с никого, даже и да ви се желае да докажете нечий пропуск на работното място. В персоналният живот са вероятни затруднения поради лекомислието на околните ви, които вредят и на работата ви. Не се поддавайте на ухажори, които желаят да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата поради ненадейно обзели ви усеща, които са моментно положение, ще ви отдалечи от основаната естетика в половите връзки. 

СТРЕЛЕЦ

Бизнесмените ще се сблъскат с проблеми, които не изключват и финансови загуби. Ще ви се събере доста, тъй като сте повлияни и от финансови проблеми. Следобед ви чака среща с ваши другари и сътрудници. Не се съгласявайте на спомагателна работа, даже и да е доходна. Рискувате да се неуспехите. Разрешете още сутринта фамилните си проблеми. Подарете сърцето си, в случай че сте се влюбили през днешния ден. Възможно е несемейните дамите да изживеят кратковременно въодушевление. Сексуалните контакти може и да не ви доставят предстоящото наслаждение. 

КОЗИРОГ

В този ден страстта няма да ви разреши да изслушвате сътрудниците си, в случай че сте на работното си място. Готови сте да спорите, само че рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна рецензия, с цел да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате работата ви спори, а вечерта ще сте удовлетворени от постигнатото. В фамилните връзки и в общуването с колегата си са вероятни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате предпочитание за секс си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри. 

ВОДОЛЕЙ

Изкушени сте да поставите ново начало, само че всяко преждевременно деяние е във ваша щета. Въпреки това триумфът е с вас, в случай че си наложите самообладание и разчитате най-много на себе си, на вашите познания и благоприятни условия, с цел да сте сигурни, че няма да си навредите, поради чакана само че неполучена помощ. Подгответе се за под напрежение ден. Обмисляйте добре дейностите си и няма да допускате неточности, водещи до загуби. Личният ви живот е в рецесия, тъй като се чудите дали да останете с брачния си сътрудник или е по-добре да се разделите. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси. Седнете на диалог и изяснете бъдещето си.

РИБИ

Точно през днешния ден на доста от вас е отредено да трансформират живота си. Нови запознанства градят стабилната основа за вашите бъдещи професионални триумфи. Денят е удобен за настоятелен срещи. Проведете сполучливи диалози с сътрудниците си и с управлението, а в случай че вие самите сте на управителна позиция  говорете с вашите чиновници и директни подчинени, с цел да изясните проблемите или недоразуменията сред тях. Не проявявайте експанзия. Вечерта очаквайте проблеми в фамилията. Трябва да решите дали да продължите живота си с вашия сътрудник. В моментът на истината преценете имате ли към момента усеща към него. Възможно е в случай че сте несемейни да се увлечете в нова сантиментална връзка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР