Дневен хороскоп за 10.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЕмоцията

...
Дневен хороскоп за 10.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЕмоцията
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 януари: Изневяра или флирт провалят връзките на една зодия

Дневен хороскоп за 10.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Емоцията блокира вашия триумф по време на ретроградното придвижване на Меркурий. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са отговорни поради проблемите, които имате за следващ път на вашето работно място. Не е изключена поддръжката на авторитетни хора, които са и ваши настоятелен сътрудници, в случай че ги помолите да ви бъдат потребни. Звездите поучават да деянията еластичност в общуването с околните си, скъпи дами, изключително в случай че имате разправии поради харчовете към отминалите празници. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения.

ТЕЛЕЦ

Отложете деловите диалози, даже и в случай че ви притискат да ги проведете. Вашите хрумвания ще реализирате благодарение на остарели и добре познати сътрудници. Не се противопоставяйте на ретроградното придвижване на Меркурий. Убедете ги по време на настоятелен обед да се съгласят с вашите доводи за реализирането им и да ви поддържат. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, с цел да си отдъхнете от срещите. Не предизвиквайте сами личният си неуспех. Личните ви връзки са в рецесия поради недоразумение с брачния сътрудник, който знае, че имате друга връзка.

БЛИЗНАЦИ

Не се надявайте на стремглав триумф на работното място. Бъдете деликатни и не допускайте проблеми в фамилните връзки, които мъчно ще преодолеете. Денят разрешава провеждането на настоятелен диалози и ви дава късмет да подготвите документи, в случай че не са свързани с финансови интервенции. Не ги подписвайте в този ден, с цел да избегнете проблемите поради ретроградното придвижване на Меркурий. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт. Готови сте да намразите колегата си без да сте уверени във виновността му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия. 

РАК

Склонни сте да уговорите делова среща, макар че няма да ви е приятна, с цел да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете деликатни, тъй като сте разсеяни и изтощени и не са изключени проблеми при диалозите. Обмислете по какъв начин да разрешите правосъдни каузи и разногласия, свързани с бизнеса ви, тъй като ще бликне злоба  заради ретроградния Меркурий. Сменете юристите си, в случай че не са свършили добре работата си. Бъдете деликатни с околните си и не ги наранявайте, в случай че са били сериозни към вас. Възможни са недоразумения и спорове, които ще забравите със половите удоволствия. 

ЛЪВ

Поведението ви от сутринта е озадачаващо и е причина околните ви да се отдалечат от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите отговорности. Бъдете компромисни и не заставайте против условията на ретроградния Меркурий. Търсенето в интернет на нова работа ще се окаже несполучливо през днешния ден. Не ви поучавам да се изкушавате от предложенията, които ви насочат. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

ДЕВА

Чарът ви покорява близките. Промените, които имате желание да предприемете, да са добре премислени, в случай че са свързани с вашия персонален живот. Рискованите инициативи са обречени на неуспех, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Проверете деликатно счетоводния баланс на компанията си. Денят е съвършен за задачата. Бъдете деликатни, в случай че има документи с автограф който не е вашия или е положен до вашия. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Вечерта не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на колегата ви. 

ВЕЗНИ

Готови сте да рискувате и да проведете делова среща, обвързвана с финансиране на вашия бизнес. Запазете успокоение при диалозите. Обмислете идните промени когато останете сами. Не разчитайте на шанса си, с цел да сте в благозвучие с повелята на ретроградния Меркурий. Не прибързвайте с решение за недомислени вложения, тъй като сте губещи, в случай че го вземете в този ден. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Не е изключено да ви принудят да изяснявате персоналните и професионалните си проблеми, а това по никакъв начин няма да ви допадне. Въоръжете се със храброст и признайте вашите недостатъци. Бъдете деликатни и внимателни в връзките с вашите сътрудници ретроградния Меркурий. Завършете до обед  дълго отлагана работа, с цел да си разчистите пътя към триумфите и да имате време за отдих. Вечерта сте поканени на вечеря с родственици. Отидете с интимния си сътрудник, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно мечтани.

СТРЕЛЕЦ

На работното място не създавайте ненужни спорове с вашите сътрудници. И те желаят да работят наедно с вас. Нервността ви също е безпричинна. Изречените думи може да ви завоюват другари, само че и врагове. Разчитайте най-вече на себе си и не допускайте неспазване условията на ретроградния Меркурий. Ще се визиите ослепително при идната ви следобяд обществена изява. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. След като приключите със фамилните разправии се отдайте на сантиментална вечеря и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ 

Днес ви основава проблеми неустойчивостта и нарушената естетика в персоналните ви връзки. Трудно ви е да поговорите с околните си. Бъдете решителни и спазвайте условията на ретроградния Меркури. Промените са във ваша изгода. Заемете се с професионалните си отговорности и не се опитвайте да ги трансферирате на сътрудниците си, единствено тъй като желаете да си почивате. Въпреки напрежението денем не наранявайте възприятията на непосредствен човек. Доволни сте от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни. 

ВОДОЛЕЙ

Обърнете внимание на околните си и не проявявайте егоизма си сутринта. Не е редно работата да е постоянно от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в връзките, в случай че са унищожени. Меркурий е назадничав, само че вие не сте склонни да се разделяте с положителни сътрудници. Срещите ви в този ден са сполучливи. На работното си място, не се занимавайте с финансови документи. Обмислете бъдещите си професионални проекти. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Несемейните да се подготвят за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия. 

РИБИ

Бъдете деликатни, в случай че  попаднете в компанията на непознати и досадни хора. Може да се окажат неприятели, които желаят да се сближат с вас. Денят е извънредно неподходящ за търговците, а и Меркурий е назадничав. Начинанията могат да бъдат сполучливи, в случай че са премислени авансово. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви сътрудник е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР