Дневен хороскоп за 09.12, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНИзцяло

...
Дневен хороскоп за 09.12, изготвен от Светлана Тилкова - АленаОВЕНИзцяло
Коментари Харесай

Нови възможности в непозната сфера за една зодия

 Дневен хороскоп за 09.12, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изцяло сте във властта на страстта и ви е мъчно да се концентрирате в работата си, само че се дразните и от опитите да ви постановат промени.  Не обтягайте връзките с сътрудниците и се пробвайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Не се захващайте с нови задания. Стабилизирайте постигнатото досега. Рискувате да усложните връзките с роднините си поради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете половите прекарвания. 

ТЕЛЕЦ

Проявявате наивността си от сутринта. Финансовото ви положение може да се утежни, в случай че позволите да ви излъгват и решите да вложите парите си в губеща активност, единствено тъй като не се задълбочавате в предложенията, които ви насочат. Бързо ще осъзнаете грешката си. Следобед сте в чудесно въодушевление и ще се справите със служебните си отговорности. Предложение за нова работа може да преобърне напълно в отрицателна тенденция персоналния ви живот. Сексуалните ви връзки са проблематични поради демонстрация на ревнивост от страна на половинката ви. Не допускайте нова рецесия в връзките си. 

БЛИЗНАЦИ

Не пренасяйте на работното място проблемите, подбудени в фамилията ви, за които сътрудниците ви не носят виновност. Бъдете старателни и отхвърлете на първо време рутинните си служебни отговорности. Ако ви предложат спомагателни задания, не ги отхвърляйте, тъй като ви носят добра опция за материална стабилизация. Денят ви е прочувствен. Вредите си с проявата на прекомерна наивност. Личните ви връзки не са постоянни. Прекалили сте с отсъствието от вкъщи си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за сантиментална вечеря и не пропускайте полови удоволствия. 

РАК

Обмислете концепциите си и преценете дали не опонират на вижданията на сътрудниците ви и на вашите правила.  Задължени сте през днешния ден да завършите част от служебните си задания и да отчетете резултатите до края на деня. Не спорете, че ви натоварват излишно и проявете отговорност. Начинанията са сполучливи. Блокирайте опитите на ваши приятелки да лишават от времето, което принадлежи на околните ви, откажете им поканата да се почерпите. Ако отидете за малко, бъдете откровени вкъщи и споделете повода за закъснението си, вместо да създавате мотив за ревнивост.

ЛЪВ

Колкото по-малко величаете егото си, толкоз по-малко неточности ще допускате. Насочете всичките си сили в приключването на служебните си дилемите си, с цел да не си създадете проблеми с вашите сътрудници. Не позволявайте заблудата във вашите същински благоприятни условия да се трансформира при започване на сериозен неуспех. Не се тормозете, в случай че изживеете и отчаяние от някого. Очаква ви персонално благополучие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на интимни мигове и полово удоволствия.

ДЕВА

Запазете положителния звук и положителните колегиални връзки, даже и в случай че се чувствате засегнати и подценени в този ден. Ще ви зарадват материални триумфи от скоро приключени задания. Проведете отсрочените диалози и заседания на работното място. Организаторските ви благоприятни условия ще бъдат оценени. Личните ви връзки са постоянни, само че не оставайте до късно на работното място, с цел да не ядосате околните си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с положително въодушевление в дома си и не пропускайте интимните мигове.

ВЕЗНИ

Вашето умеене да мислите аналитично и задълбочено ви оказва помощ да разкриете нови благоприятни условия за изява даже и в непозната сфера. Отнасяйте се внимателно към поднесените ви хрумвания и оферти. Дълбоко в себе си сте неуверени и неуверени, само че имате сили за дейна работа и сполучливо ще приключите настоящи задания. Съветите на вашите близки ще ви оказват помощ да се справите с терзанията си. Създайте естетика и в персоналните си връзки. Не се надявайте на интимни мигове и секс, в случай че сте обидили своята половинка и не сте се извинили. 

СКОРПИОН

Проявете увереност, храброст и съберете сили и познания, с цел да осъществите концепциите си. Изпълнението на служебните ви задания тъкмо в този ден е обвързвано с използване на нови способи, учредени на знанията, които сте придобили, само че не сте изявили досега. В общуването с сътрудниците си бъдете компромисни. Следобед не са изключени разправии на околните ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте фамилията си. Съхранете постоянните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Подкрепа, която получавате е повода за триумф и в най-смелите ви инициативи. Очаквайте среща, която може да стане мотив за промени в професионалния ви живот. Не се доверявайте на непознати, инцидентно попаднали на работното ви място хора, с цел да си спестите удари от съперници, последвани от финансови загуби. Брачната ви половинка е на мнение, че изневерявате. Докажете, че сте правилни в любовта и брака и че в случай че решите да изневерите, то ще е обвързвано с разлъка и завършек на фамилните ви връзки. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови сътрудници. 

КОЗИРОГ

Преди да пристъпите към инициативи стабилизирайте постигнатите резултати от приключените рутинни задания.  Внимавайте при другарство с непознати. Не прекалявайте със своята самонадеяност, с цел да подобрите финансовото си състояние. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите концепциите си. Време е да постигнете изясненост за бъдещите си персонални връзки. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте разлъка няма причина да се отдавате на полови удоволствия, тъй като поради неприятен шанс може да ви попречат на желанията.

ВОДОЛЕЙ

Днес финансовото ви състояние ще се усъвършенства и ще ви възвърне самочувствието. Бизнесмените, разрастващи комерсиална активност могат да уговорят сключването на финансови покупко-продажби.  Задоволството ви е голямо. Ако близките не са сговорчиви и не се преценяват с вас, повода може да е в прекомерната ви сдържаност. В първи дни от месеца сте осъзнали, че е добре да измененията нещо персоналния си живот, с цел да съхраните брака си, а през днешния ден сте взели решение по какъв начин да действате и да извършите първата крачка. Сексуалните удоволствия не са гаранция за естетика в връзките ви, помислете си къде е казуса. 

РИБИ

Не се колебайте да приемете и спомагателни задания, които в въобще няма да ви натоварят. Гарантирате си отлични доходи. Деловите диалози са сполучливи. Планирането на работата ви за деня е във ваша изгода. Очаквайте финансови приходи, които идват в точния момент, с цел да инвестирате сполучливо.  Отнасяте се към околните си с обич и наслада и знаете, че няма от какво да се притеснявате в брака и в връзките с вашето роднинско обграждане, само че е добре да сте прозорливи и да се пазите от интриги. Хармонията в половия ви живот е повода да сте щастливи и удовлетворени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР