Дневен хороскоп за 09.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредстои ви

...
Дневен хороскоп за 09.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредстои ви
Коментари Харесай

Романтична среща очаква една зодия

 Дневен хороскоп за 09.06.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви ден, допускащ да обмислите и даже да предприемете промяна на специалността си. Може да потвърдите единодушието си с тази смяна. Изявете на най-хубавото от себе си. Деловите оферти са във ваша изгода. Не предприемайте разискване на рисковани вложения, в случай че не сте финансово постоянни, тъй като загубите ще навредят на бизнеса ви, изключително при към момента ретроградния Меркурий. Личните ви връзките са хармонични, само че не би трябвало да ги унищожавате с отсъствието си от вкъщи. Семейните ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните да не се впускат в инцидентни полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Предстои ви сложен, само че в това време и ненадейно сполучлив и удобен за работа ден. Успехът ще пристигна, макар ретроградния Меркурий, в случай че сте възнамерявали дилемите си и сте ги подредили по значимост. Бъдете дейни. Ако имате уговорена делова среща, налага се да я осъществите в първата половина на деня, който ви дава обещание положителни финансови приходи. Жените  да чакат персонални проблеми, поради прояви на ревнивост от страна на брачната или интимна половинка. Мъжете  ще срещнат подобаващата половинка, в случай че към момента не са фамилни. И въпреки всичко не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща. 

БЛИЗНАЦИ

Имате опция да предприемете значими промени на работното място. Деня е добър за приготовление на идните диалози с управлението и държавните организации, само че Меркурий е назадничав. Не пътувайте, в случай че не сте сигурни в триумфа на вашата задача. Ако са ви повикали на делова среща, пробвайте се да я осъществите сутринта, тъй като следобяд компликации ще ви попречат да я реализирате. Отдалечили сте обичаните си хора и страдате, тъй като се чувствате самотни. Време е през днешния ден да намерите още веднъж пътя към сърцата им. Сексуалните ви връзки естествено са проблематични. Нямате предпочитание за интимна непосредственост, поради нежеланието ви да се извините. 

РАК

Сблъсквате се с проблеми в връзките с хората от деловото си обграждане, които не желаят да чуят думите ви или ги поясняват както им е угодно. Бъдете склонни на взаимни отстъпки, тъй като сами рискувате да се лишите от помощта им във времето на назадничав Меркурий. Колегите ви са изнервени от нежеланието ви да приемете концепциите им. Рискувате да си създадете проблеми и с управлението. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, в случай че възприятията ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина. 

ЛЪВ

Днес сте изпълнени с хрумвания и по тази причина не желаете да се занимавате с директните си отговорности. Ако ги обсъдите с сътрудниците си, рискувате престижа си. От сутринта проявете нужната интензивност. Завършете работата си, а разискването на новите проекти оставете за по-нататък, поради към момента ретроградното придвижване на Меркурий, с цел да не изнервите сътрудници си, като ги задържате на работното място. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимната си половинка. 

ДЕВА

Денят  е удобен да обмислите смяна на работата и привличане на нови настоятелен сътрудници. Активността на работното място ще ви донесе финансови приходи, които не трябва да инвестирате преждевременно. Добре би било без показност да обърнете внимание на новите оферти, да изберете доходните и да се възползвате оптимално от тях откакто Меркурий завърши ретроградното си придвижване. Разходете се. Порадвайте се на сантиментални мигове. Стабилизирайте връзките вкъщи. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичания човек. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате. 

ВЕЗНИ

Отново прочетете и обсъдете с вашите сътрудници квалифицираните контракти, само че поради ретроградния Меркурий дайте действителна оценка за себе си дали си коства да работите по новите планове, заложени в тях и помислете за бъдещите си проекти, преди да ги подпишете на идващия ден. Търсете интензивно нови благоприятни условия за професионална изява. Имате опция да увеличите приходите си. В съкровен проект ви чакат приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо. 

СКОРПИОН

Готови сте да изливате яда и недоволството си на всеки, които се изпречи на пътя ви, само че рискувате да си спечелите неприятели на работното място. Ако това се случи през днешния ден, по време на ретроградния Меркурий, те ще ви мъстят и пречат и през идващите месеци. Сдържайте нервите си, с цел да не навредите на връзките си. Успехът е с вас. В персоналните ви връзки още веднъж ще настъпи безпорядък, поради недоразумения подбудени от ваши думи, казани не на място. Разрешете проблемите умерено. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте половите мигове в безкрайни диалози. 

СТРЕЛЕЦ

На работното място сутринта сте разсеяни и мислите ви са на друго място. Поставете началото на нови задания следобяд, само че поради ретроградния Меркурий не прекалявайте с настойчивостта си вашите сътрудници да одобряват новите ви хрумвания. Не се опитвайте да избързвате, с цел да не се неуспехите. Обмислете още един път начинанията си. Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, само че запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Не бързайте, макар непреодолимото ви предпочитание за полови удоволствия, да се хвърляте в леглото, в случай че не сте уверени в възприятията си. 

КОЗИРОГ

Направете следващата, само че не последна крачка към откриване на благоприятни условия за стабилизиране на постигнатото в професионално отношение. Деловите диалози ви носят триумф, в случай че ги организирате сами и не се поддавате на странични препоръки. Признайте грешките, които сте позволили, с ясното схващане, че ще срещнете схващане, изключително при ретроградния Меркурий. Ако сте се отдали на мисли за сантиментална среща, обадете се незабавно и я уговорете, с цел да не ви изпреварят противници. Вечерта може да изживеете незабравими сантиментални мигове и полови удоволствия, в случай че имате до себе си родени в Овен или Лъв. 

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с новите си задания, които ще завършите с триумф. Днес не е във ваша изгода да обсъждате благоприятни условия и оферти за смяна на работното ви място поради ретроградното придвижване на Меркурий. Тежите на мястото си и ще допуснете неточност. Радвате се на професионални триумфи, които ще ви донесат предстоящото и нужно самопризнание, а и положителни доходи. Бъдете подготвени за съществени проблеми с другари и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си спомагателни разноски. Не изневерявайте, единствено тъй като желаете да си отмъстите. Сексът с чужд сътрудник няма да ви достави наслаждение. 

РИБИ

Въпреки успехите и триумфите, които жънете, ще усетите паника за бъдещето си, поради финансови проблеми засегнали отчасти и вашия бизнес, само че не пропускайте обстоятелството, че Меркурий е към момента назадничав. Стабилизирайте материалното си състояние и публичните си позиции. Ще се наложи да се потрудите на работното си място, с цел да отстоявате стабилността си. Ще се заредите с нови сили и нови хрумвания. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с наслада, тъй като сте обикнали от пръв взор обекта на възприятията си. Сексът с брачната половинка може да ви достави наслаждение, в случай че не закъснявате след работа и в случай че е взаимно мечтан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР