Дневен хороскоп за 08.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 08.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Невероятен хороскоп за четвъртък!

Дневен хороскоп за 08.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не се изкушавайте да стартирате нови служебни задания, тъй като може да се окажат не задоволително премислени от вас и да ви затруднят даже и посредством финансови загуби. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Избегнете напрежението и преумората. На работното си място се заемете със отговорностите, тъй като това е добра основа за бъдещи финансови триумфи. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Най-добре си останете вкъщи. Изнервени сте. Говорете с сътрудниците си за вашите полови стремежи, с цел да избегнете проблемите и неналичието на естетика в интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че сте заредени със сили и предпочитание да се докажете, не прекалявайте и се вслушвайте в препоръките на вашите сътрудници. Не рискувайте. Съветвайте се при опция и нужда с ваши другари юристи, дали да се включите в капиталови планове с държавно присъединяване, само че помнете, че неочакваностите са действителност. Изпитвате предпочитание да прекарате вечерта отвън домът си, с сътрудници или другари, само че ви поучавам да се приберете вкъщи и да дарите времето си  на фамилията и на обичаните си. Бъдете благи с обичаните си хора и не пропускайте интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Общувате с голямо наслаждение, само че дано бъде с мярка и преценка на хората, които допускате до себе си. Неочаквано ще осъществите среща с авторитетни персони, които биха ви помогнали да достигнете нов професионален връх. Въпреки потребните срещи с хора от властта, не ви поучавам да планирате и организирате диалози с вашите сътрудници. Посветете част от времето на фамилията си. Не пропускайте да дадете израз на възприятията си пред обичаните хора. Несемейните може тъкмо през днешния ден да срещнат подобаващата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и полови наслаждения. 

РАК

Приемете без съмнение спомагателна работа, тъй като ви носи доходи. Бъдете деликатни с разноските, с цел да не изпаднете във финансови усложнения. Не се съмнявайте във вашите професионални и интелектуални благоприятни условия. Вашите проекти свързани със служебните ви отговорности, ще се осъществят без особени компликации. Заради разноски, които не сте споделили с вашите близки, ви чакат разправиите с половинката поради липса на задоволително постоянен фамилен бюджет. Няма да ви липсват фамилни проблеми, в случай че сте импулсивни. В половите мигове не сте склонни да се преценявате с сътрудниците си и ги наранявате. Променете държанието си. 

ЛЪВ

Изненадващи промени, които не сте планували, ви изнервят. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите задълбочено и отговорно. Бъдете внимателни със запознанствата, в случай че не са пожелани от вас. Може да обещаете финансиране на  проекти на ваши сътрудници, само че рискувате да сте губещата страна, в случай че не анализирате вярно и в елементи тяхното предложение. В персонален проект не е изключена нова сантиментална връзка, която може да ви сътвори проблеми, в случай че сте фамилни и не съумеете да се освободите от нея. Заслужили сте си сами  провокациите на половинките си, проявяващи ревнивост и целящи да ви ядосат.

ДЕВА

Днес е във ваша изгода да си наложите самообладание и да не си внушавате проблеми, единствено тъй като срещате загради по пътя към задачата. Ще ви поднесат хрумвания, разкриващи пред вас опция да превърнете в действителност своя остаряла фантазия. Възползвайте се и се изявете на вашето работно място. Любовта ви заобикаля, само че сте си отговорни сами. Бъдете виновни към интимната си половинка. Интимните ви връзки може да се окажат в рецесия, в случай че не надмогнете прекомерните си искания, които изнервят половинката ви.

ВЕЗНИ

Не бъдете наивни и прекомерно доверчиви, а се вслушайте в гласа на вътрешен глас си и в случай че прецените, че е във ваша изгода да не се обвързвате в нови връзки, откажете без съмнение делово запознанството, за което упорстват ваши сътрудници и другари. На работното си място жънете триумф и самопризнание, поради умеенето бързо да се справяте и с спомагателните задания. Тактът в персоналните връзки ще ви разреши да изгладите зародилите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове. 

СКОРПИОН

Промените са нежелателни. На вашето работно място бъдете умерени и виновни към отговорностите си. Обмислете задачите си и направете финансовия си проект за месеца. Въпреки опцията да планирате и да подготвите положителния старт на инициативи, не се впускайте в настоятелен диалози с крайни решения. Изяснете фамилните си връзки без експанзия и нападателно държание.  Засилва се желанието ви да властвате над обичаните си хора. Няма да постигнете нищо, в случай че решите да сте нападателни по време на секса с обичаните си хора, изключително в случай че не сте фамилни. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта се сблъсквате с непредвидени обрати. Бъдете самокритични, не винете близките, без значение дали сте си вкъщи или сте на вашето работно място. Не обсебвайте хората от вашето обграждане с омайни думи, с цел да ви следват. Рискувате в един миг да се окажете самотни. Начинанията ви дават обещание бъдещи триумфи. Търговците също съумяват, само че в случай че имат магазини да се защищават от загуби и кражба на пари. Близките ви и обичаните ви хора не са съгласни да ви поддържат в рискованите инициативи, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разсъдъка си. Отдалечили сте се и поради ината си не сте подготвени да простите и да се отдадете на полови наслаждения. 

КОЗИРОГ

Искате да ви възприемат като борци за добруването на човешкия жанр, само че в действителност задачите да получите посредством демонстрация на всеобщо състрадание незаслужената поддръжката от вашите близки, сътрудници и другари. Няма по какъв начин да се сближите с хора, които желаете да привлечете като настоятелен сътрудници, тъй като сте прекомерно самовлюбени и не виждате положителните качества в близките. Ако можете след работа си дайте отмора и отидете на ресторант или на посетители във ваши другари или родственици, само че единствено в случай че тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на полови удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Бъдете доброжелателни към сътрудниците си, с цел да ви отговорят със същото, само че не прекалявайте с помощта си. Добрите връзки с тях ви подсигуряват триумфи на работното място и поддръжката им, даже и в случай че концепциите и задачите ви са странни и сложни за разбиране. Изобщо не се изкушавайте да се срещате с ваши другари, с цел да обсъждате нови благоприятни условия за професионална изява. Близките ви може да не ви успокоят от напрежението денем, в случай че сте нападателни и с тях вечерта, до момента в който споделяте разочарованието си. Не се надявайте на полови удоволствия, в случай, че сте изнервили обичаните си. 

РИБИ

За следващ път сте напрегнати, излишно заядливи и спорите с вашите близки. Ако работите през целия ден и останете след работно време, рискувате да усложните положителните си връзки с вашите сътрудници. Създайте естествена конюнктура на работното си място, с цел да завършите по-бързо дилемите си. Не се лишавайте от помощ, в случай че ви я предложат. Не си създавайте проблеми в персоналните връзки, единствено поради клюки, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи персонални драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР