Дневен хороскоп за 08.11, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 08.11, неделя, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия получава неочаквана помощ днес

 Дневен хороскоп за 08.11, неделя, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте проблеми в деловите връзки, макар че и в почивния ден сте настроени борбено и сте подготвени да побеждавате. При опция отложете плануваните срещи и диалози, в случай че не съумеете да убедите вашите сътрудници да кажат мнението си. Анализирайте грешките си, с цел да избегнете неуспех и закъснение на начинанията ви. Следобед не са изключени разправии на околните ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте фамилията си. Съхранете постоянните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и полови наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Най-добре е в почивния си ден да обогатите познанията си в нова професионална сфера. Претворете проектите си в действителност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са сполучливи. Не проявявайте прибързаност, бъдете търпеливи и съсредоточени и ще се радвате освен на триумф, а и на самопризнание. Днес не трябва да ви взимат от вкъщи с кола за работа. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате, тъй като сте позволили да плъзнат злословия за ваш флирт.  Докажете й, че сте правилни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови сътрудници. 

БЛИЗНАЦИ

Днес, макар че имате опция да си почивате сте прочувствени, променливи и разсеяни, само че няма по какъв начин да си свободите целия ден, даже и в случай че говорите с вашите началници. Рискувате да допуснете някоя неточност, в случай че решите да работите интензивно и да спорите с сътрудниците си. Не пътувайте, с цел да избегнете проблеми поради вашата свадливост. Време е да постигнете изясненост за бъдещите си персонални връзки. Тези от вас, които не са щастливи в брака, може да се разведат. Ако обмисляте разлъка няма причина да се отдавате на полови удоволствия, тъй като поради неприятен шанс може да ви попречат на желанията.

РАК

Успехът и през днешния ден, макар че денят е почивен, е с тези от вас, които се занимават с преподавателска активност и пишат лекциите си в този ден. Имате опция да поддържате връзка с деловите си сътрудници на обяд, да разрешите проблеми свързани с работата ви. Денят е добър за вечеря и раздумка със фамилията или другари. Вече сте осъзнали, че е добре да измененията нещо персоналния си живот, с цел да съхраните брака си. Днес имате опция да извършите първата крачка към тази смяна. Сексуалните удоволствия не са гаранция за естетика в връзките ви. 

ЛЪВ

В почивния ден, без значение че връзките ви с вашите сътрудници са нестабилни, сте уверени във всичко, което планирате и вършиме и се справяте без проблем с компликациите. Имате опция да се справите с всичките си отговорности на работното място. Намерете бързо и отговорно компромисното делово решение, с цел да ви поддържат. Отнасяте се към околните си с обич и наслада и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в половия ви живот е повода да сте щастливи и удовлетворени. Въпреки всичко красиво в персоналния ви живот се пазете от интриганти.

ДЕВА

Деловите диалози са несполучливи, в случай че ги организирате в почивния ден и говорите повече от разрешеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си през днешния ден, с цел да не изпуснете приходи, които не са ви непотребни. Не мислете, че в случай че имате неотложни служебни отговорности някой ще се заеме с тях вместо вас. Рискувате да усложните връзките с роднините си поради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете половите прекарвания. 

ВЕЗНИ

Не се тормозете в почивния ден от нечии подмолни и видимо нездравословни дейности, тъй като, макар че не го осъзнавате, са във ваша изгода. Благоприятни са начинанията, общуването с сътрудниците ви, разрешаване на професионални проблеми, макар натоварения ден. При намиране на ново решение проявете фикция и досетливост. Предложение за нова работа може да преобърне напълно в отрицателна тенденция персоналния ви живот. Сексуалните ви връзки са проблематични поради демонстрация на ревнивост от страна на половинката ви. Не допускайте нова рецесия в връзките си. 

СКОРПИОН

Подгответе се за досадни диалози, само че не трябва да се притеснявате от тях. Справяте се чудесно с работата си, а в случай че в почивния ден уговорите срещи с ваши сътрудници, с които имате общи настоятелен проекти по бъдещи планове, ще си оправите настроението. Подгответе се за значимите настоятелен срещи, които отложихте предходния ден. Вредите си с проявата на прекомерна наивност. Личните ви връзки не са постоянни. Прекалили сте с отсъствието от вкъщи си. Вечерта изненадайте интимната си половинка с с покана за сантиментална вечеря и не пропускайте полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, а вие сте изкушени от нови запознанства, без причина, само че по този начин сте си наумили с цел да докажете на обкръжението си, че имате още благоприятни условия. Обвързването с настоятелен сътрудници, които не познавате, само че сте ги харесали при първа среща, не е във ваша изгода, тъй като ще претърпите загуби. Следобед неприятна вест може да ви скапе краткотрайно настроението. Блокирайте опитите на ваши другари тъкмо през днешния ден, когато имате персонални ангажименти, да лишават времето, което принадлежи на околните ви. Бъдете откровени и споделете повода за закъснението си, вместо да създавате мотив за ревнивост.

КОЗИРОГ

В този почивен ден несъгласията са подбудени от компликации, само че от странични хора, които даже не са ваши сътрудници или познати. Ако имате натовареност, избягвайте  разправиите с сътрудниците и безпричинните разногласия. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора, които допускате безогледно до себе си.  Не се тормозете, в случай че изживеете и отчаяние от някого. Очаква ви персонално благополучие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с обичаните си хора и се отдайте на интимни мигове и полово удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте се прибрали в точния момент и сте си вкъщи в почивния си ден, се отдайте на приятна раздума с вашите близки или със съседите ви, на почивка  и забавление. На работното място сте се справили чудесно в този ден ден. Деловите срещи са сполучливи, в случай че не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви оферти. Личните ви връзки са постоянни, само че не оставайте до късно на работното място, с цел да не ядосате околните си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с положително въодушевление в дома си и не пропускайте интимните мигове.

РИБИ

Ако в днешния почивен ден съумеете да си осигурите поддръжката на близките - вкъщи и на работното място, ще постигнете прогрес в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което ловко прикривахте, само че се чувствате изморени. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите сътрудници. Съветите на вашите близки ще ви оказват помощ да се справите с терзанията си. Създайте естетика и в персоналните си връзки. Не се надявайте на интимни мигове и секс, в случай че сте обидили своята половинка и не сте се извинили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР