Дневен хороскоп за 08.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 08.07, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Сексуални удоволствия в днешния ден за представителите на две зодии

 Дневен хороскоп за 08.07, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Имате опция да постигнете материални триумфи, макар че няма да е ви е доста елементарно поради възбраните на ретроградния Меркурий. Не се претоварвайте с непланирана спомагателна работа. Ограничете контактите си и безсмислените диалози с вашите сътрудници, с цел да не ви пречат. Не разчитайте на шанса си, в случай че имате желание да поставите началото на нова активност. Обмислете още веднъж проектите си. Ако имате незабавни служебни задания, обяснете на интимния си сътрудник аргументите за закъснението си, с цел да си спестите прояви на ревнивост. Сексът сигурно ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, с цел да остави у вас спомен за необикновено преживяване

ТЕЛЕЦ

Планирайте работата си по този начин, че да не се преуморявате и дайте оценка за изпълнените и чакащи да ги отхвърлите задания. Неочакван поврат на събитията може да се окаже във ваша щета тъй като Меркурий е още назадничав. Конфликтът на работното място е по ваша виновност. Ако се заредите с увереност и не разчитате на шанса си, в случай че не загубите самообладание успявате да се справите с компликациите. Изпълнени сте с готовност да сте обичани, само че дали откровените усеща ще ви споходят, зависи и от вас, скъпи жен и от желанието ви да сте положителни домакини. За страдание не сте потвърдили на интимния си сътрудник, че споделяте възприятията му. 

БЛИЗНАЦИ

Сутринта сте орисани да успявате, в случай че не пропилеете деня си в безучастие. Следобед не се заемайте със съществени и виновни служебни задания. Не е изключено заради независещи от вас фактори да претърпите загуби. Склонни сте към несъобразителност. Денят ви дава опция да поставите ново начало и да обмислите смяна на активността си, само че с разсъдъка си, без страст, поради ретроградния Меркурий. Трудно ще намерите пътя към сърцата на обичаните си хора, поради провокиран от вас спор. Без доказателства, поради интриги сте провокирали скандал поради подозренията ви в невярност. Забравете за половите удоволствия, които отдалечихте сами. 

РАК

Сутринта се задълбочете и обмисляйте добре дейностите си, а едвам по-късно тръгнете решително към поставената цел. Очаква ви финансов триумф, в случай че съумеете да завършите в деня стартирана от вас работа. Искате да споделите усещанията си и да обсъдите подозренията си с вашите сътрудници, само че рискувате сами да си създадете проблеми. По-добре е да се допитате до ваши другари. Не ви поучавам да водите диалози с роднините си и да изяснявате връзки. Не се опитвайте да възобновите прекратена любовна връзка. Ако вечерта си позволите полова непосредственост, сами ще си бъдете отговорни за проблемите. 

ЛЪВ  

Откажете се от комерсиалните покупко-продажби и от разискване на плануваните финансови интервенции. Неуспехът ви е подбуден от съществени усложнения на работното място, чието превъзмогване ви носи триумф. Направете по този начин, че да докажете умеенето си да се справяте с компликациите. Следобед сте склонни да спорите, макар че нямате мотив да се противопоставяте на сътрудниците си. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви принудят към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка поради персоналните си користни цели. Не се отдавайте на полови прекарвания с определен от ваши родственици сътрудник. 

ДЕВА

Постарайте се да оцените положителните благоприятни условия, които ви предлага този ден. Осъществяването на нови хрумвания ви носи задоволство. Вашите оферти срещат поддръжката на управлението, макар че не сте се надявали да я получите. Ще завършите наред започнатите служебни задания. Преодолявате с лекост зародилите компликации, макар ретроградния Меркурий. Предпазвайте се от разправии вкъщи. Няма да ви липсват фамилни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите волност на интимния си сътрудник. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като е средство за изнудване. 

ВЕЗНИ

До обед сте подложени на непредвидени и неподходящи промени. Не създавайте компликации на работното си място, поради непотребен спор. Не се опитвайте да наложите мнението си. Следобед Съдбата ще обърне събитията в професионалния ви живот във ваша изгода, макар че Меркурий е към момента назадничав. Ако ви предложат пътешестване, което би трябвало да осъществите в идващите дни, приемете, тъй като ви носи триумфи. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за основаване на семейство. Постарайте се да сте благи с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на незабравими полови удоволствия. 

СКОРПИОН

Ако сте съумели да осъзнаете значимостта на вашите задания, започнатото в последните дни ще ви донесе отлични резултати през днешния ден. Дългоочаквана среща е гаранция за реализиране на поставените цели, макар ретроградния Меркурий. Денят разрешава да поговорите с сътрудниците си за идно за вложение на пари в рентабилен бизнес или за вписване на компания. Не предприемайте тази крачка сами, а потърсете добър юрист. Несемейните дами да чакат сантиментална среща. Чувствата на фамилните са споделени. Нямате причина, благи дами, да недоволствате и да обвинявате колегата си, че не ви обръща внимание.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви удобен ден, обвързван и с професионални триумфи. Не отхвърляйте да обмислите предложенията за работа, свързани с смяна на работното място, само че без крайни решения поради ретроградния Меркурий. Убедителни сте при настоятелен диалог. Говорите омайно и ще спечелите, в случай че не повишавате звук. Бъдете умерени във всичко, което желаете да предприемете. Предпазвайте се от загуби. Денят ви подарява късмет за среща с подобаващия сътрудник, в случай че не сте фамилни и сбъдва фантазията ви да се сбогувате със самотата. Въпреки това проявете нерешителност и си дайте време, с цел да се убедите, че не грешите в преценката си.

КОЗИРОГ

Дайте изява на всичките си интелектуални опциите си и наберете скорост за скок към нов връх в професионално отношение, с цел да го стигнете откакто Меркурий завърши ретроградното си придвижване. Време е да помислите за бъдещите си планове. Решите ли да търсите нова работа, започнете от през днешния ден да се оглеждате за възможните благоприятни условия. Възможно е, в случай че не сте фамилни да срещнете подобаващ сътрудник. Денят е съвършен за бракосъчетание за тези, които към този момент го имат до себе си. Ако сте фамилни или обвързани в съществени връзки, не се впускайте в нова връзка. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте вест за доходи от работа, която сте приключили предишния месец. Предпазвайте се от финансови неуспехи, подбудени от компликации на работното място, които няма по какъв начин да избегнете, а и не трябва да се пробвате. Ще се наложи да коригирате бъдещите си проекти, постанова го и към момента ретроградното придвижване на Меркурий. Ако възприятията ви са мощни и срещат реципрочност, не пропускайте опцията да създадете семейство, даже и индивидът до вас да не дава отговор на идеалът ви. Въпреки, че към момента сред вас и половинката има отдалечаване, през днешния ден можете да се сближите посредством мечтаните. 

РИБИ

Разчитайте на персоналният си сексапил и на умеенето си да поддържате връзка. Използвайте опцията да подобрите финансовото си положение и стабилизирайте заеманото публично състояние. Не пътувайте. Заради демонстрация на твърдоглавие при опит да наложите мнението си, или напук ще си създадете проблеми на работното място. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Не проявявайте ревността си, изключително в случай че вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга -  изпитвате боязън да не бъдете захласнати или пък засегнати в интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР