Дневен хороскоп за 08.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 08.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Недоразумения и претенции ще споходят някои зодии

Дневен хороскоп за 08.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не се натоварвайте с непостижими задания, макар че този ден е удобен тъй като никой не ви досажда предизборно и можете да работите без напрежение. Ще се справите с всичките си отговорности. Не са изключени преференциални оферти за взаимен бизнес направени на чашка, само че не ги приемайте с наивно удовлетворение. Не допускайте проблеми в фамилията си. Любовта на интимния ви сътрудник сигурно ще ви зареди с нови сили. Не подценявайте половите преживявания, поради неналичието на естетика в връзките.

ТЕЛЕЦ

Ще ви принудят да измененията настояванията си, макар че са свързани с новите ви проекти. По-добре отстъпете и не спорете. Не доказвайте, че сте незаменими. Спестете си неприязънта и негативизма на вашите сътрудници, които се пробват да ви разколебаят и да ви откажат от вашите цели. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте вест за финансови приходи, в случай че се занимавате с търговия, само че никога не бързайте да ги влагате в нов план. Изпитанията са по-лесно преодолими, в случай че имате на кого да разчитате. Не общувайте с непознати хора и не се карайте без причина с близките, единствено тъй като желаете да си почивате, само че не ви е допустимо. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и не сте изпълнили обещанията си за пътешестване със фамилията. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна приятност.

РАК

Избягвайте срещи и диалози с деловите си сътрудници и не поставяйте началото на нови занимания. Не се опитвайте да пренебрегвате шепота на личната си вътрешен глас, макар че на моменти ви се желае да извършите внезапни промени в живота си. Днес и Съдбата ви предизвестява за идните проблеми. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимния си сътрудник.

ЛЪВ

От сутринта сте изпълнени с отвращение да работите. Не се изкушавайте да обмисляте взимането на заем преди изборите, тъй като компликациите ще са си за вас. Не са изключени проблеми, за които би трябвало да намерите компромисно решение. Очаквайте доходи, само че не давайте публичност, че сте ги получили. Днес имате опция да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки, в случай че не сте фамилни с интимната половинка. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление и ще ви освободи от напрежението на работното място.

ДЕВА

Денят е добър за всички вас за посещаване на семинари и обогатяване с нова информация, която ще издигне на ново равнище вашия разсъдък и ще ви помогне в професионално отношение. Поставете ново начало, обвързвано с креативен срещи и обмяна на опит, в случай че сте ги уговорили авансово. Бъдете самокритични и не проявявайте припряност! Уловете мига, тъй като любовта е до вас. От вас зависи да забравите вечно самотата. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си.

ВЕЗНИ

В този ден не обмисляйте промяна на работното си място и не взимайте значими решения, изключително свързани с финанси. Дори и при примамливи оферти, обмислете добре дейностите си и се консултирайте с по-знаещите от вас хора. От сутринта очаквайте недоразумения и искания от страна на околните си. Не изяснявайте връзките с обичаните си хора, тъй като ще сте причина за препирня, която ще ви нарани. Трудно ще намерите още веднъж пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от полови наслаждения, поради невъзможността да премълчавате.

СКОРПИОН

Не сте склонни да се преценявате с събитията, които ви постанова живота или Съдбата. Податливи сте на клатушкане в крайности, от веселба до яд, от благотворителност до отвращение да дарявате. Поканата за посещение при ваши близки изисква да сте внимателни и сдържани в общуването. Ще опознаете неприятните черти на хора, които до през днешния ден сте смятали за другари и не сте подозирали, че са подготвени да ви вредят. Несемейните дами да чакат предложение за брак. Ако са сигурни в възприятията си и в тези на колегата си, денят е съвършен за годеж, тъй като ще могат да поддържат връзка добре когато заживеят дружно. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, в случай че не изпитвате ревнивост, която блокира желанието ви за фамилиарност. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е неподходящ за слагане на ново начало, само че без припряност. Избегнете загубата на част от спестяванията си, като не разказвате на всички какво сте проработили предходните дни. Не проявявайте нервност, в случай че ви желаят заеми, тъй като сте си отговорни сами. Неблагоприятното комбиниране на странични фактори, водещи до компликации, може да ви сътвори неприятности от друго естество. Силните страсти, поради конспирация провокирала ревността ви, ще се трансфорат в причина за проблеми в фамилията и с интимния сътрудник. Забравете за половите си мечти. 

КОЗИРОГ

В този ден ще усетите леко неразположение, а повода е в предходните дни, когато сте били обезпокоени, само че сте премълчали и сте заключили в себе си елементарно решими проблеми, които към момента преживявате. Трудностите не са ви по усета. Не се вживявайте в непознати драми, които имате навика да превърнете във ваши, а работете интензивно до и вечерта се приберете да си почивате. Ще усетите известно разпределяне и горест вечерта, в случай че сте отпаднали и изтощени. Личният ви живот е обвързван с известни разочарования.  Въпреки това опцията да го хармонизирате и да се радвате на реципрочност в възприятията е напълно във ваши ръце.  Не се лишавайте от сантименталните мигове и мечтания секс.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки идеалния за пътувания и промени ден е по-добре да не сядате зад кормилото, в случай че не желаете да ви сформират акт за превишена скорост. Вашият перфекционизъм изчезва когато сте зад кормилото и сте склонни да се вживявате в ролята на състезатели в рали. Изнервени сте и сте склонни да спорите. И през днешния ден няма да ви се разминат компликации и проблеми. По-добре премълчавайте и не бъдете заядливи. Отдайте се на отмора, която ще ви зареди със сили, изключително в случай че сте с обичания си. Ако изпитвате предпочитание да се отдадете на полови преживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РИБИ

По опция избегнете другарство с деловите си сътрудници от сутринта в този ден, като при опция и в случай че прецените че е по-доброто решение за вас, се откажете от слагането на ново начало. Очаквайте недоразумения с ваши близки, поради разграничение в мнението ви по проблеми, свързани с поправки. Не реагирайте преждевременно на нечия рецензия, даже и в случай че е роднинска. Можете да пътувате. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, които ще отхвърлят на назад във времето всички други задания. Не ви поучавам да се отдавате на секс, в случай че към този момент сте достигнали етапа на неистовата ненавист. Една непредвидена бременност ще попречи на раздялата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР