Дневен хороскоп за 06.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 06.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Девите ще постигнат деловите си цели, изключителен успех очаква Везните

 Дневен хороскоп за 06.01, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Не е изключено в този ден поради персонални проблеми да пренебрегнете служебните си отговорности. Не го правете, не си коства поради ината ви или повлияни от някого да загубите завоюваните и постоянни досега професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми в точния момент. Трудно ще избегнете усложнения в фамилните връзки или различия с сътрудниците си, в случай че придвижите неприятното си въодушевление и в дома си.

ТЕЛЕЦ

Денят ви дава късмет да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е умерено, в случай че вашите сътрудници са в отпуск. Няма да се разсейвате с приказките им. Избягвайте запознанствата и деловите непредвидени срещи, с цел да не страдате разочаровани  от нечия неучтивост. Уговорените тъкмо за през днешния ден настоятелен диалози изискват от вас да сте уверени в настояванията си. Рискувате да се неуспехите поради съмнение в личната си вътрешен глас. Денят е съвършен за пътувания. Вечерта се отдайте на отмора.

БЛИЗНАЦИ

Не се отхвърляйте от помощта на вашите сътрудници, тъй като без тях няма да се справите със отговорностите си. Избегнете проблемите в общуването поради заядливите ви изявления. Успявате да отхвърлите дилемите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за дейна работа, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост. Не казвайте на околните си за тях, с цел да не ви изискат да ги инвестирате в ненужни покупки. Бъдете умерени в рецензията като се приберете.

РАК

Пред вас е извънредно сполучлив ден, в случай че съумеете да се възползвате от опциите на пътя ви. Без съмнение и повече бавене направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви подсигуряват финансови приходи, които имате опция да инвестирате доходоносно през последваща седмица. Не се надявайте на запознанство с подобаващата половинка, макар опитите да ви оженят при започване на годината, само че може да ви наложат и подобаващото партньорство без да сте съгласни. 

ЛЪВ

Не се тревожете поради появилите се на пътя ви компликации. Който ги е провокирал да се оправи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, тъй като помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с плануваните срещи и оформянето на документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Обещания, които не сте извършил са породили ревнивост у сътрудниците ви. Решили са, че сте им изневерили, поради отсъствието ви от фамилен празник, на който държат. 

ДЕВА

Ще постигнете деловите си цели, само че единствено като се задълбочите в отговорностите си и не допускате да ви натоварват с непознати задания или да ви разсейват под формата на молби за препоръки, които " единствено вие можете да дадете ". Избегнете нежелателни срещи и запознанства с непознати, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят. Не са изключени компликации в персоналните връзки, които предизвиквате вие самите. Грозят ви не малко различия с сътрудниците ви. 

ВЕЗНИ

Днес ви чака извънреден триумф, който ви сервира освен опцията да завършите служебните си задания, а и да стабилизирате финансовото си положение. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани и се концентрирайте в работата си. Не допускайте да ви разсейват с диалози, които не ви засягат и няма по какъв начин да сте потребни. Посветете вечерта на фамилията си, даже и в случай че ваши другари желаят да сте с тях на заведение. Близките ви чакат от вас повече внимание и е време да го получат. 

СКОРПИОН

В този ден проведете единствено плануваните настоятелен срещи, в случай че няма по какъв начин да ги отложите, като не забравяте, че успявате, в случай че сте практични, деликатни и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на шанса си. Не спорете, в случай че не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на рецензията. Успехът е с вас, в случай че завършите започнатите задания. Не са изключени непредвидени промени в персоналните връзки, поради невярност, която сте разкрили ненадейно, само че не сте сигурни, че се е случила. 

СТРЕЛЕЦ

В днешния ден зависи единствено от вас сполучливо да разрешете финансовите проблеми, които към този момент няма по какъв начин да пренебрегвате. Вашите настоятелен сътрудници ви изненадват с предложение за спомагателен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, даже и да е отрицателно, с цел да го приключите без продължение. Вечерта се отдайте още веднъж на приятни страсти и спокойни диалози с обичаните си хора. Бързо и съвсем безпроблемно сложете завършек на подтискащите ви спорове.

КОЗИРОГ

Не се лишавайте от шанса за сполучлива работа, тъй като довеждане докрай й до края деня ви дава обещание професионален напредък. Откажете се от срещите. Не избързвайте в дейностите си и преценявайте думите си при обществени изявления. Създайте постоянна основа в материално отношение. Не са изключени безпричинни затруднения в фамилните връзки, поради нежеланието ви да отстъпите пред настояванията на околните си. Не допускайте да ви изнудват, даже и в случай че брачната ви половинка се пробва да ви лиши от секс. 

ВОДОЛЕЙ

Ако сте решили да си дадете отдих тъкмо през днешния ден ще е по-скоро голямо изключение. Справяте се чудесно със отговорностите си, в случай че разчитате единствено на себе си. Не се доверявайте на препоръките на вашите сътрудници, тъй като целят да ви основат проблеми. Деловите диалози са сполучливи, даже и в случай че са уговорени ненадейно сутринта. Имате доста обожатели, само че сте влюбени до уши и не знаете по какъв начин да споделите възприятията си. Бъдете откровени и се откажете от концепцията си да премълчавате. Говорете със сърцето си.  

РИБИ

Не е във ваша изгода да организирате служебни диалози и да уреждате финансиране на вашата компания, тъй като сътрудниците ви и вашите познати към момента не са въодушевление за работа и може да ви подведат. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са сполучливи. Ако сте търговци денят не е изключително сполучлив. Предпазвайте се от загуби. Ваши родственици се пробват да доближат до връзките ви в персоналния ви живот и да ви основат проблеми с брачната половинка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР