Дневен хороскоп за 05.03.2020 г., четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за 05.03.2020 г., четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Незабравими сексуални мигове за представителите на една зодия днес

 Дневен хороскоп за 05.03.2020 година, четвъртък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изобщо не съжалявайте, че отказахте спомагателната работа в този ден, вашата ви е задоволителна, преумората ви е доста, по тази причина вечерта си дайте заслужена отмора. Денят е неподходящ и за другарство с деловите ви сътрудници, а и Меркурий е назадничав. Не проявявайте прищявки вкъщи и проявете схващане към молбите на вашите близки. В персоналния живот е вероятен непредвиден поврат, тъй като сте отишли на обед с настоятелен сътрудници, с което сте събудили ревността на брачния си сътрудник. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте експанзия, с цел да накажете усъмнилите се във верността ви.

ТЕЛЕЦ

Разчитайте на първо място на себе си, тъй като ваши другари ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят значима информация, видимо с цел да ви спестят неприятностите, които, в случай че при ретроградния Меркурий не бъдат отстранени ще се задълбочат. Запознанствата ви носят позитивни страсти и приятни диалози, само че не трябва да сте прекомерно доверчиви. В персоналният ви живот е вероятен раздор в връзките, тъй като сте прекомерно ревностни, макар че имате мотив за това. Естествено е след разправиите да нямате предпочитание за секс. Все отново си помислете дали точно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

Ако имате опция и можете да си вземете ден отмора, пътувайте и се отдайте на позитивни страсти, даже и в случай че имате делова среща. На работното място не са изключени следващите проблеми, поради заплеснатост и припряност, единствено тъй като желаете да отхвърлите дилемите си до обед, а и Меркурий е назадничав. Личните ви връзки са проблематични. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят желанието ви да сте си вкъщи и с обичаните си хора. Вечерта се отдайте на полови преживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РАК

Наложете си успокоение и не забравяйте, че е добре да сте умерени във всичко, което предприемате поради ретроградното придвижване на Меркурий. Импулсивните дейности са във ваша щета. Прикривайте от сътрудниците си вашите желания, с цел да не ги ядосате. Не превръщайте с недомислени дейности своите съдружници във врагове. Преодолейте терзанията си, свързани с обичаните ви хора, тъй като те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в възприятията е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.

ЛЪВ

Разчитайте на интуицията си, в случай че се постанова за известно време да сте отвън работното си място на делова среща, която е подвластна и на въздействието на ретроградния Меркурий. Емоцията може да ви попречи да вземете вярно решение. Имате опция да обърнете внимание на предложенията на вашите сътрудници, които пренебрегвахте поради служебните си отговорности. В персоналните връзки сте неуверени. Проблемите са подбудени от ваши неточности, само че вие отказвате да го осъзнаете. Склонни сте още веднъж да изневерите, само че това не е метод да осъзнаете силата на вашите усеща и тези на вашата половинка.

ДЕВА

Не се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са подвластни на страстта и сигурно няма да са верни. Завършете остарели задания, според условието на ретроградния Меркурий. Възможни са непредвидени разноски или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в отговорностите си, с цел да се справите. Приятна новина за триумф в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си сътрудници, тъй като в случай че пропуснете секса по ваша виновност, ще ви заменят още на идващия ден.

ВЕЗНИ

Прекаленото напрежение на вашето работно място е причина да се чувствате изтощени. Не се натоварвайте с нови задания, а завършете към този момент започнатите. Заредете се с оптимизъм, даже и в случай че вашите сътрудници се пробват да ви постановат мнението си. С положителното си въодушевление ще преодолявате с лекост компликациите през целия ден. Отношенията с обичаните хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими полови мигове, а несемейните да се отдадат на секс, в случай че са сигурни в силата на възприятията си.

СКОРПИОН

Няма да ви е елементарно да се примирите и да простите измяната на ваш сътрудник, който се пробва да провали значима среща, без да се съобрази, че вреди на себе си, поради ретроградното придвижване на Меркурий. Въпреки вероятния крах скоро ориста ще ви сервира непредвиден позитивен поврат. Анализирайте грешките и държанието си. Ще се изострят връзките с колегата ви. Контролирайте страстите си и не се опитвайте да оправдаете държанието си. Вечерта сте още под въздействие на разправиите, разразили се следобяд. Обидените сте без причина и не желаете да се отдадете на полови наслаждения.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да не прекалявате с интензивността си на вашето работно място. Меркурий е назадничав и изисква да сте умерени и да забравите начинанията. Не се отклонявайте от вашата основна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши дейности. Не се ядосвайте. Примирете се и не критикувайте сътрудниците си, тъй като това не е ваше отговорности. Очаквайте значими събития в персоналния живот. Личните ви връзки са проблематични поради следващите интриги, на които обичаните ви хора са едва ли ухо. Не се колебайте да поставите непосредствено въпроса за изневярата, в която ви упрекват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни при среща с ваши другари и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши сътрудници или настоятелен сътрудници, пристигнали без да ви уведомят авансово, тъй като обратите може да са непредвидени и във ваша щета поради ретроградния Меркурий. Въпреки особеното въодушевление, което ви е обхванало поради обзелата ви раздразнителност, работата ви спори. Вечерта бъдете измежду най-близките си хора и възстановете хармонията в връзките си. Нови познати ви притеглят и впечатляват, само че не се обвързвайте преждевременно в полова връзка, с цел да не се окаже, че душата се разграничава от външността.

ВОДОЛЕЙ

Търпението ще ви помогне да оправите връзките си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си ненадейно за всички и с гаранция за неуспех за вас, изключително при ретроградния Меркурий. Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните повода за фамилните разправии ви вреди. Самотните дами мечтаят да се влюбят. Ако са над междинна възраст да не се изоставят и да не не помнят да са женствени, не е нужно да са гримирани, само че постоянно да са привлекателни. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се преценявате с желанията на интимния си сътрудник в леглото.

РИБИ

Почивката ви и при опция денем, а и вечерта е наложителна и ви работи като лекарство. Ако се постанова да работите, отхвърлете дилемите си и следобяд се приберете вкъщи. Напрежението ви вреди. Лекомислена самонадеяност и неправилната преценка на силите ви е във ваша щета и поради ретроградното придвижване на Меркурий. Вечерта бъдете нежни и благи с околните си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате сред към този момент съществуващата връзка и възможната бъдеща. Не наранявайте интимния си сътрудник с невярност, тъй като и вие ще страдате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР