Дневен хороскоп за 04.05, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 04.05, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Тежък ден се очертава за представителите на две зодии

 Дневен хороскоп за 04.05, понеделник, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни хрумвания и са подготвени да ви поддържат. От вас зависи да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружничество. Ако нещо ненадейно промени проектите ви, това не трябва да ви тормози. На работното си място ще се справите сполучливо със отговорностите си. Разрешете фамилни проблеми и недоразумения с интимния си сътрудник. Вечерта се отдайте на приятни сантиментални мигове. Без терзание се отдайте на полови удоволствия, които са мечтани от двама ви, тъй като ще ви избавят от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Напрегнати сте без причина. Начинанията са сполучливи, в случай че сте ги обмислили авансово и сте решили, че подобаващия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без припряност на ставащото към вас, в случай че се пробват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в отговорностите си. Днес ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.

БЛИЗНАЦИ

Уговорените настоятелен срещи и диалози са сполучливи. Поставете непосредствено настояванията си. Не оставайте до късните часове на работното си място, тъй като ще се изнервите и притесните. Денят не е подобаващ за разискване на финансови покупко-продажби и контракти, по тази причина даже и вашите сътрудници да упорстват, не се съгласявайте. Вечерта очаквайте сантиментална среща. В персоналният ви живот ще зародят затруднения, поради интриги, свързани с невярност, които са ви развалили настроението. За следващ път би трябвало да се откажете от секса, тъй като няма да срещнете реципрочност у сътрудниците си.

РАК

Изпълнени сте със сили и предпочитание за работа. Всичко, с което се захванете, ще бъде сполучливо. Ще се измъкнете от най-трудната обстановка без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Ще се наложи да разрешавате персонални и фамилни проблеми, тъй като сте прибързани и не преценявате думите си. Ревността ви заслепява. Сексът няма да ви достави наслаждение, тъй като непрестанно ще търсите в колегата си нещо по-различно, което да подклажда подозренията ви, че ви изневерява.

ЛЪВ

Този ден ви носи компликации, подбудени от непознати неточности, които няма по какъв начин да разрешите, в случай че разчитате на шанса си. Партньор, който мислите за другар, се пробва да ви злепостави. Навлизайки в нова професионална сфера ще измененията метода си на мислене и деловите проекти. Заради ваши неточности в държанието и залитания в извънбрачни връзки се обрисуват съществени проблеми и недоразумения в фамилията. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради обидата, която сте нанесли на обичания си, усъмнявайки се в неговата честност.

ДЕВА

Денят е превъзходен за пътешестване, само че не правете непредвидени разноски. Ще ви изненада предложение от вашия шеф да се издигнете в служебната подчиненост. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в настоятелен. Добра вест ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я подценявайте. Отношенията с околните ви са хармонични и откровени, а вие сте длъжни да ги съхраните. Колкото повече внимание им дарявате, толкоз по-обичани ще бъдете. Не пропускайте да си доставите незабравими сантиментални и полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашата самонадеяност ви носи изгода. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили авансово. Възможна е появяването на хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекомерно доверчиви към деловите оферти, отправени ви в този ден, макар че може да ви донесат триумф на работното място. От вас зависи да създадете естетика в персоналния си живот. Направете първата крачка. Сексът е от голямо значение за положителната ви форма. Събудете предпочитание у интимния си сътрудник и не пропускайте половите удоволствия.

СКОРПИОН

Поговорете с сътрудниците си, а вечерта и с околните си за повода, обтегнала връзките ви. Възвърнете си хармонията и стабилността в връзките. Ще получите самопризнание за труда си. Ще спечелите, в случай че не налагате непременно мнение и правила на държание, тъй като няма да бъдат признати. Бъдете търпеливи с колегата си, тъй като сте напрегнати и е вероятен раздор в връзките, който мъчно ще избегнете. Не мислете, че в случай че сте засегнали обичания си с типичното си внезапно държание, ще съумеете да изгладите недоразуменията в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Преценявайте добре дейностите си на работното място. Анализирайте своето държание и това на близките. В този ден концепциите ви ще бъдат чути и възприети от сътрудниците и управлението и ще ви дадат поддръжката си. Не разчитайте на странични препоръки. Вечерта очаквайте сантиментално премеждие. Несемейните дами ще срещнат нови другари, които ще обогатят живота им. Сред тях е и мечтаната половинка. Ако за първи път излизате с новите си сътрудници не бързайте да се отдавате на полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят е видимо тежък и ви носи непредвидени промени и съдбовни обрати, само че те са във ваша изгода. Не са изключени проблеми, в случай че сте на работното място. Очаквайте материални триумфи. Ако научите за доходи, които ще получите в идващите дни, не бързайте с обещания за присъединяване в вложения, тъй като може да ви излъгват. Самотните дами имат шанса да срещнат подобаващ сътрудник, само че би трябвало деликатно да преценят новите си познати, с цел да не сгрешат в избора си. Семейните дами да се отдадат на възприятията си и да изживеят незабравими интимни мигове с обичаните си хора.

ВОДОЛЕЙ

Преглътнете желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите сътрудници, единствено тъй като са ви посочили дефекти на свършената от вас работа. Приемете рецензията с признателност. Емоцията бликаща без надзор може да срине вашия престиж. Внимавайте какво говорите. Вечерта и се отдайте на интимни мигове и романтика. Не са изключени прояви на ревнивост от страна на вашия сътрудник, изключително в случай че доброжелателни родственици са му подхвърлили някоя клевета за вас. Докажете, че възприятията ви са непроменени.

РИБИ

Достигате до нови познания и мъчителни истини, които ви носят изгода. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, в случай че пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви употребяват. Остротата на думите ви и неприятната характерност, която давате за ваши сътрудници ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Личните връзки са проблематични, поради невярност от ваша страна. Изяснете се с интимната си половинка. Откажете се от желанията си за интимни мигове и полови удоволствия, в случай че сте наранили обичания. Вечерта си дайте отмора и излезте измежду природата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР