Дневен хороскоп за 04.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе

...
Дневен хороскоп за 04.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕННе
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 4 януари: За едни се очертават неочаквани разходи

Дневен хороскоп за 04.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не допускайте да ви смажат персонални проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна облага, тъй като може да е лъжлива. Разчитайте на себе си и на плануваните сполучливи инициативи за този ден, макар че Меркурий е назадничав. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задания и създайте нови връзки. Постепенно ще си възвърнете самочувствието. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне. Не се опитвайте да измисляте опрощение. 

ТЕЛЕЦ

Не се тормозете, в случай че се постановат непредвидени разноски, тъй като през днешния ден ще стабилизирате сполучливо финансовото си положение. Проявете отговорност на работното място, даже и при ретроградния Меркурий. Следобед похвалите ще ви създадат щастливи с резултатите от сполучливо приключените професионални задания и с ненадейно огромните доходи. Нямате желание да се извините на интимния си сътрудник, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия.

БЛИЗНАЦИ

Проведете деловите срещи, които отложихте в края на предходната седмица. Положителните промени ще ви споходят, в случай че анализирате дейностите си. Денят може да се окаже уморителен за вас, а и Меркурий е назадничав. Откажете се от рецензията, с цел да си спестите проблемите с вашите сътрудници, подбудени от отводът им да ви поддържат. По-добре премълчавайте. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи.

РАК

Бъдете смели и безкомпромисни и в случай че се постанова предприемете неотложни промени на работното си място, само че с разсъдъка си поради ретроградния Меркурий. Не бъдете прибързани, в случай че се постанова да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с директните ви отговорности. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимния си сътрудник или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса. 

ЛЪВ

Проявете самообладание и макар не изключително правилното държание на хората към вас ще се справите чудесно със служебните си отговорности и макар ретроградния Меркурий ще докажете на всички, че сте експерти. Не прекалявайте с деловите контакти, тъй като не сте в положение да прецените вярно хората, с които се срещате за първи път. Не подписвайте финансови документи. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви. 

ДЕВА

При нужда проведете единствено деловите си и рутинните срещи, тъй като Меркурий е назадничав. Отложете сериозните, свързани с уговаряне на съдружничество, деловите диалози. Не помагайте на вашите сътрудници на работното място, а се задълбочете върху отговорностите си. Осъществете замислените цели посредством привличане на нови настоятелен сътрудници и чиновници. Вечерта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. Отидете на посетители или на ресторант с вашите сътрудници и фамилията си.

ВЕЗНИ  

Анализирайте вашето минало, с цел да прецените кои хора не е редно да допускате още веднъж до себе си. Не обещавайте финансова поддръжка, за която не сте готови, откакто и ретроградния Меркурий не я разрешава. Поставете началото на реализация на вашите хрумвания, само че благодарение на настоятелен сътрудници, които са подготвени да ви поддържат. Търпението и тактът са във ваша изгода. Бъдете внимателни, изключително в случай че се постанова да поправяте покривните структури в дома си и вие, чисто по женски желаете да сте потребни! 

СКОРПИОН

Приемете нова работа с по-високо възнаграждение, единствено в случай че е уговорена авансово, тъй като Меркурий е назадничав. Анализирайте деликатно постъпките си. Бъдете потребни на хората, които имат потребност от вас без да очаквате същото в подмяна. На работното място се чувствате мощни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задания. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си сътрудник, а в случай че имат постоянна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е кондензиран с компликации, които ще попречат на желанието ви да се справите със служебните си задания до обед. Насрочете за следобяд прегледа преди подписването на финансови контракти, макар че Меркурий е назадничав, докажете че сте постоянни. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото, само че с съмнението сами блокирате момента, в който ще получите изясненост. Семейните да не пропущат миговете за себе си.

КОЗИРОГ

Ваши съперници и завистливи другари са се заели настойчиво и всекидневно да ви изследват и да се домогват до проектите ви, изключително в този момент, при ретроградния Меркурий. Ще се изненадата, когато установите, че ваши сътрудници изнасят поверителна информация. Не се впускайте в промени, тъй като ще съсипете постигнатото. В материално отношение триумфите ще бъдат с вас, в случай че не се разсейвате и завършите поставените задания. Предпазвайте се от утежняване на връзките. Помислете дали не сте позволили някоя неточност.

ВОДОЛЕЙ

Позволете на разсъдъка си да ви направлява и триумфът ще бъде с вас даже и при ретроградния Меркурий. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите самопризнание с приключването на вашите служебни задания. Склонни сте да се карате с сътрудниците си поради незначителни пропуски и неточности, единствено с цел да блеснете като положителни експерти, само че ще навредите на връзките си с тях. Любовните ви връзки са в рецесия, в случай че сте към момента не сте фамилни. Престои ви разлъка поради несходство в темперамента.

РИБИ

Постигнете задачите, които сте си сложили. Работата ви спори, макар компликациите, заложени и от ретроградния Меркурий. Деловите диалози са сполучливи. Късметът няма да ви изостави, макар опитите да ви ядосат. На работното място сте задължени да завършите започнатите задания. Начинанията са нежелателни, с цел да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите. Вечерта бъдете измежду фамилията си и с брачния си сътрудник. Не канете посетители, с цел да не изнервите ситуацията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР