Дневен хороскоп за 03.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт вас

...
Дневен хороскоп за 03.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОт вас
Коментари Харесай

Една зодия се изправя пред нови трудности днес

Дневен хороскоп за 03.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От вас зависи дали ще постигнете замисленото и ще осъществите задачите си в този ден. Не се доверявайте на непознати хора и не се вживявайте в неналичието на схващане от страна на вашите близки. Късметът не е с вас. Откажете се от начинанията и не си вредете сами на престижа. Заемете се с рутинните си отговорности. Няма да ви липсват забавни запознанства още от сутринта. Ако не сте фамилни може да намерите своята половинка. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Ако към този момент имате сътрудник, може към този момент да обявите годежа си. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте финансовото си положение с дейна работа по стартирани планове и положете основите за бъдещи си триумфи. На работното място си гарантирате триумф. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Ако овладеете депресията, която ви следва от няколко дни без причина и е в своя разцвет, даже и рискованите инициативи ви носят отлични доходи и хвалба. Имате удобната опция, в случай че не сте фамилни, през днешния ден да обявите че имате планове да създадете семейство, а в случай че сте самотни може да срещнете подобаващата половинка. За избралите деня за подписване на брак съветът ми е ритуалът да е единствено цивилен.

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте прищявки на работното място и не изнервяйте вашите сътрудници, в случай че сте се захванали с общ бизнес, с цел да не ви изоставят. Обмислете още веднъж предложенията за вложения. Денят е добър за рутинни занимания, само че не и за договаряния за съдействие. Бъдете поредни в дейностите си. Отношенията ви са хармонични и постоянни, учредени на обич и съгласие. Не ги съсипвайте с безпочвени подозрения и ревнивост. Прибързаните промени поради невярност са неприемливи. Несемейните могат да основат семейство. 

РАК

Не се тормозете от непредвидените служебни разноски, в случай че имате посещаване от чужбина или вие самите сте в командировка. Отложете деловите срещи и диалози, с цел да си спестите неуспехите поради липса на подготвеност да обосновете настояванията си. Днес запознанствата ви не са мечтаните от вас. Съсипвате връзките с хора към вас поради новите ви познати. Ще се чувствате добре измежду фамилията си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите връзки в роднинското си обграждане и да постигнете мечтаната естетика в връзките си. 

ЛЪВ

Вместо да се инатите, се огледайте за опция да се обогатите с нужната ви информация и ще се справите без проблем със служебните си отговорности. Причината за компликациите е неналичието на предпочитание да познавате новостите Завършете изостаналите задания и анализирайте постигнатото. Ако развивате собствен бизнес се предпазвайте от кандидат-съдружници, които желаят да ви измъкнат парите. Вечерта си останете вкъщи или излезте на разходка в парка. Вечеряйте и се отдайте на отмора и, в случай че имате въодушевление, на полови удоволствия.

ДЕВА

Днес сте склонни да притегляте използвачи, даже и непознати, което е необичайно за вашата типична проницателност и по тази причина на работното място рискувате да предизвикате проблеми поради желанието ви да наложите мнението си. В материално отношение триумфът ще бъде с вас, в случай че не отказвате спомагателната работа и подновите остарели настоятелен връзки. Проблеми в фамилните връзки поради ревността на половинката ви ще провокират агресивното ви държание. Вечерта се откажете от опитите за фамилиарност и полови мигове. Виновни сте си сами.

ВЕЗНИ

Напрежението, което ви е обзело от сутринта е поради очакване на следващите триумфи, водещи към финансова стабилизация. Ще блеснете и ще засенчите вашите амбициозни сътрудници. Склонни сте да се отнасяте присмехулно към тях, само че през днешния ден бъдете на равнище, с цел да не съсипете положителното усещане, което сте създали. Не се карайте с околните си, които нямат виновност за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете фамилните разногласия. Вечерта си почивайте и се откажете от половите удоволствия, в случай че не сте във форма. 

СКОРПИОН

Ако се пробват да измъкнат от вас пари за план, който не ви визира, не проявявайте благотворителност и не давайте обещания за влагане, в случай че имате желание да инвестирате във ваши нови хрумвания. Успехът ви следва от сутринта, само че с планувани инициативи. Не влизайте в спор на работното място и не се опитвайте да потвърждавате с експанзия правотата си, тъй като ще избухне подобен скандал, който ще ви депресира. Семейството ви се нуждае от поддръжката ви, а вие отказвате да я дадете на ваши родственици, на които сте афектирани от години и не сте склонни да им простите. 

СТРЕЛЕЦ

Ваши сътрудници се пробват да ви основават компликации. Не се впечатлявайте, а се отдайте на мисли за работата си и се задълбочете в отговорностите си. Някои сътрудници съзнателно ви пречат. Не обръщайте внимание на подмятанията им. За изненада на всички се справяте чудесно и с най-неприятните си отговорности, в случай че не се впечатлявате от рецензията. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, поради злоба и опит да основат интриги в фамилията ви. Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание. 

КОЗИРОГ

Работното място не е уместно, с цел да воювате с вашите сътрудници. Наложете си самообладание и се заемете със отговорностите си. Вечерта изяснете проблемите в фамилията. Денят не е сполучлив за срещи, за инициативи и за настоятелен диалози, нито за сключване на контракти. Късметът сигурно ще ви изостави. Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят вкъщи, в случай че желаят да срещнат подобаващия сътрудник. Ако сте се срещнали през днешния ден с човек, който ви притегля, не бързайте със половите удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Вървите устремно напред и ще поставите началото на нови занимания. Бъдете деликатни. Трудностите са преодолими. Приемайте умерено отправената ви рецензия. Промяната на проектите ви за деня не е причина да се отклоните от отговорностите си. Очаквайте предложение за нов бизнес. Почивката е наложителна по тази причина вечерта останете с околните си и не канете посетители в дома си, даже и ваши другари да са настоятелни. Отдайте се на интимни диалози и на полови удоволствия, които са от голяма важност както за самочувствието ви по този начин и за хармонията в връзките ви. 

РИБИ

Приемете покорно разпорежданията на вашите началници като Съдбовен знак, че в случай че се подчините, ще ви покачат. Веднага им докажете, че сте подготвени да им сътрудничите, само че не прекалявайте с проява на благоприятни условия. Трудностите са повода да не работите интензивно, само че ще се справите сполучливо, в случай че мобилизирате силите си. Избягвайте изясняването на фамилни проблеми, разправиите с сътрудниците или с приятелите си. Вашата подозрителност ви основава проблеми и недоразумения в персоналния живот и ви лишава от полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР