Дневен хороскоп за 03.06, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 03.06, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Интересни предизвикателства пред две зодии днес

 Дневен хороскоп за 03.06, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Внимавайте да не пропуснете положителните си шансове за изясняване проектите надалеч напред във времето. Съгласете се на предложенията за съдействие. Възможна е облага и отлични доходи от присъединяване ви в огромна договорка. Бъдете самокритични. Емоцията може да обърка съществено проектите ви и да ви сътвори проблеми на работното място. Възможни са проблеми в фамилията или с интимния ви сътрудник. Не правете прибързани заключения и не слагайте леке на него, като вините в невярност. Най-добрият метод за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими полови преживявания.

ТЕЛЕЦ

Ще изживеете ден изпълнен с несъгласия. Една част са свързани с работата ви, а друга с обстоятелството, че сте склонни пасивно да гледате какво става към вас. Концентрирайте се и не позволявайте на никой да ви отклони от работата. Имате опция да поставите сполучливо начало на нови занимания. Бъдете деликатни и внимателни. Семейните разправии не би трябвало да ви тормозят, тъй като ще ви донесат успокоение, откакто споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден, изпълнен с шансове за нови срещи. Ще стабилизирате към този момент завоюваните позициите си и ще измененията обкръжението си. Възможно е да се наложи да отстоявате правилата и престижа си. Занимаващите се с търговия съумяват, даже и в случай че решат да рискуват. Ако имате до себе си обичан човек, бъдете наясно какво желаете от вашата връзка. Не се тормозете, че сексът може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство. Решите ли да се ожените, всичко е въпрос да единодушие сред двама ви.

РАК 

Сблъсквате се с компликации и страсти. Причината е в странични фактори. Примирете се и приемете ставащото метафизичен. Успехът на работното ви място не е изключен. Не бива да прекалявате с условията си към сътрудниците или вашите подчинени. Не бъдете прибързани, с цел да не пропуснете положителните благоприятни условия, и да избегнете финансовите загуби. Личните връзки са проблематични, поради опитите ви за следващ път да наложите мнението си и да не изслушвате околните си. Опитвате се да властвате и в леглото, само че сте отговорни сами за отдалечаването на интимния ви сътрудник и неналичието на предпочитание за секс.

ЛЪВ

Намерете метод да изплувате от проблемите си сами, без странична помощ. От вас зависи да сте на равнището, за което мечтаете. Пътуване през в този ден ви носи триумф. Бизнесмените не трябва да позволяват проблеми в връзките с сътрудниците си, тъй като от контрактуваното в този ден зависят положителните бъдещи доходи, макар ретроградния Меркурий. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали, с цел да си спестите страданията.

ДЕВА 

Днес ви чака нормалната рутинна работа. Стабилизирайте постигнатото. Обсъдете идното сключване на контракти. Ако имате незабавни задания на работното място се справяте сполучливо. Денят е съвършен за пътувания. Обърнете внимание на новите преференциални настоятелен оферти и използвайте оптимално изгодата за себе си. Въпреки напрежението на вашето работно място, единствено от вас зависи вечерта да изживеете приятни сантиментални мигове. Сексуалните ви връзки би трябвало да са в цялостен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

ВЕЗНИ

Предстои ви сполучлив и изпълнен с позитивни страсти ден, от който се възползвайте непременно. Време е да докажете на сътрудниците и на околните си, че новите хрумвания, които имате са осъществими и ще ви оказват помощ да получите самопризнание. Успехите ви ще провокират завистта на близките, в случай че прекалявате с хвалебствените думи за вашите благоприятни условия. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.

СКОРПИОН

Бъдете виновни за дейностите си и не си създавайте проблеми с хора, които ненадейно са се появили на вашето работно място  и нямат право да се намесват в работата ви. Приемете, че са пристигнали, с цел да ви навредят и ги отпратете. Занимаващите се със строителство да не вършат копка на нова постройка. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови полови сътрудници, макар че имате към този момент такива, ще ви донесат бъдещи душевни премеждия.

СТРЕЛЕЦ

Ще се радвате на материални триумфи. Не планирайте деловите си срещи. Не взимайте значими решения. Възможни са провали на работното място и неспособност да прецените дали са надеждни сътрудниците ви. Отложете деловите диалози, с цел да си спестите неуспехите и разочарованията, подбудени от неспособност да преценявате вярно хората. Не се поддавайте на провокациите на колегата си, демонстриращ ревността си и целящ да ви ядоса, с цел да се разприказвате за приятелското си обграждане. Вечерта се отдайте на драго сърце на мечтан и от двама ви паметен секс.

КОЗИРОГ 

Очаквайте спорове, поради личната ви волност и отвращение да приемете мнението на вашите сътрудници. Понякога се постанова да отстъпите, изключително когато е във ваша изгода. Не проявявайте експанзия. Не уговаряйте значими настоятелен срещи, в случай че не сте готови с предложенията си и не сте разискали всички елементи и нови хрумвания. Ще се радвате на ново ненадейно запознанство, скъпи дами. Не се впускайте в невярност, в случай че сте фамилни, тъй като даже и да сте привлечени от нечии неудържим сексапил, сексът, даже и в случай че ви е прелестен, ще е мотив за бъдещи неприятности.

ВОДОЛЕЙ

Денят ускорява стремежите ви към триумфи и слагане началото на нови занимания. Претоварването с работа е във ваша щета. Прибързаността е нежелателна. В материално отношение триумфът ще бъде с вас. Не отхвърляйте спомагателна работа, изключително в случай че можете да я завършите до края на работния ден. Обсебени сте от мисълта за обичаните си и желаете час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви чакат незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са натурален завършек на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на възприятията си.

РИБИ

Овладейте страстта на вашето работно място. Отстоявайте правилата си. При опция пътувайте, а вечерта се отдайте на отмора и развлечения. Имате сили в остатък. Промените - персонални и професионални, са във ваша изгода. Не пилейте времето си в занимания без бъдеще! Пътуванията ви, осъществени или уговорени в този ден, ще бъдат сполучливи. Не надавайте ухо на клеветите. Възможни се непредвидени компликации в персоналните връзки. Стабилността ви в възприятията е причина да сте положителни и в леглото. Сексът с новите ви сътрудници ще бъде впечатляващ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР